![]() |
![]() ![]() |
![]() |
xikes |
![]() ![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Gribēju pavaicāt, vai kādam nav visas sērijas no šī seriāla, un vai nevarētu kaut kā sarunāt apmainai pret cd vai dvd?
![]() Raxtiiju jau Saikano topikā, bet, tā kā reakcijas nekādas, postoju šeit. -------------------- |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
QUOTE(xikes @ May 1 2005, 12:03) Gribēju pavaicāt, vai kādam nav visas sērijas no šī seriāla, un vai nevarētu kaut kā sarunāt apmainai pret cd vai dvd? ![]() Raxtiiju jau Saikano topikā, bet, tā kā reakcijas nekādas, postoju šeit. .. un arī šeit reakcija nekāda.. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
Nū, reakcija jau ir, bet slinkums kaut ko rakstīt un nest.
Toties no manīm var caur trubām, vienmēr laipni! |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Es piedāvātos, taču man kaut kur ir pazudis disks ar pēdējām sērijām.... Tā kā tāpēc arī klusēju.
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Nja.. smagi..
Anyway, I am still waiting.. -------------------- |
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
ja tu to animi veel meklee, paskaties sheit.
Vispaar man padodas taadas lapas mekleet... var veel... A, tevi tas veel interesee? ![]() -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
ir pieejams uz dvd.
|
xikes |
![]()
|
Paldies par jelkaadu atsauciibu, bet pateicoties Rozei, ja esmu ieguvis sho mantu savaa iipashumaa
![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:09 |