![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Šorīt atverot forumu, iekrita acīs nozīmīgs skaitlis - "We have 1000 registered members".
Pirmkārt gribētu apsveikt Fanglon ar to ka viņš ir pieriģstrējies šajā forumā kā 1000 lietotājs. Zefīrs tev! Otrkārt ceru ka šis skaitlis līdz gada beigām palielināsies divtik, un būs vairāk aktīvu cilvēku nevis tādu kas piereģistrējas un viss. Bet nu protams patīkami zināt ka tomēr kāds ir intresējies par anime un piereģistrējies šeit. Varam teikt ka Latvijā ir ~1000 cilvēku, kas zin kas ir anime. Treškārt vēlreiz liels paldies Rozei par to ka viņam vispār ir ienākusi ideja ko tādu izveidot. Šis būs viennozīmīgi primārais anime forums latviešiem. Ja ir ko teikt šajā sakarā, varat droši iespamot ![]() -------------------- |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
es kad redzeeju ka ir 950 apmekleetaaji, tad arii tieshi iedomaajos ka buus jaapsveic, bet nu tagad tik varu apsveikt muusu jauko forumu par to ka vinhs jau tik miileets.
QUOTE(JurCHiX @ Jun 13 2005, 08:20) es teiktu kaadi 970 latvieshi.... daudz jau tie aarzemnieki ar ieliida...(un tie aarzemnieki saspamoja vairaak nekaa liela dajla latvieshu) -------------------- ![]() |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
forshi, ka Latvijaa ir tik daudz cilveeku, kas zina, ka ir taadas animes un intereseejas par taam
![]() -------------------- |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
-------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
![]() wispaar jaw labi,ka wismaz kaada dalja Latwijas zina waj wismz nojaush kko par anime.. zheel,ka newareetu teikt,ka shis 1000 sastaaw tikai no muusu pashu latwju publikas,bet,wienalga,simbolisx un apaljsh skaitlis...warenlabi.. ![]() -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(SheWr @ Jun 13 2005, 08:38) QUOTE(JurCHiX @ Jun 13 2005, 08:20) es teiktu kaadi 970 latvieshi.... daudz jau tie aarzemnieki ar ieliida...(un tie aarzemnieki saspamoja vairaak nekaa liela dajla latvieshu) 900 no Latvijas nebuus tuvaak patiesiibai? Manupraat, te aarzemnieki iekliist ljoti daudz, bet lielaakaa dalja pieregjistreejas un pazuud. Bet vispaar pievienojos sveiceejiem. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
Forumaa ir jau vairak par 1000 cilveku. Bet cik sheit ir cilveku patiesham?
![]() ![]() ![]() -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
Sinistry-Orleo |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 43 Joined: 13-June 05 From: Tvaika ielā,prasot eklērus... ![]() |
Uuu,šeit cilvēki piebiedrojas nu gan ātri!
![]() ![]() ![]() ![]() Apsveicu šo forumiņu!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Div' dūjiņas gaisā skrēja, Saskrējās,un avarēja! .SAVE IT. |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Kampai!
|
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
nu kolais saka vāpsveic ari man šis mūsu forums, bet par tiem 900 latviešiem nēsu tik pārliecināts :\
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(EliminatoR @ Jun 13 2005, 17:33) Ne arii es esmu taads. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Bija man no riita doma iespamot 1000useru topiku, bet izdomaaju, ka kaads cits to manaa vietaa taapat izdariis
![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Jox ir taads, kad es paskatos kurus topikus visi lasa tad paraadaas kaadi chetri memberi un divas lapas neregjistreejushos, ja tie visi regjistreetos tad memberu skaits nopietni palielinaatos...............
![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
aj kaada shkjirba cik no lv un cik aktiivo memberu galvenais jau ir cipars, zinaama prakse ka daudzi vienkaarshi aiznjem nikus, visos iespeejamos anime forumos
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() Latvijas anime foruma ![]() apsveicu ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:00 |