![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Man šķiet, ka tev šobrīd nav ko darīt, un vajadzētu vairāk zīmēt mājasdarbus!
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Kā vienmēr man nav daudz ar ko plātīties, bet še lūk:
![]() ![]() ![]() ^ Vienam džekam orģinālais (nu, ļoti orģinālais!) tēls. Gribējās uzzīmēt kādu, kas drusku tūtē sagājis. ![]() Pa, kaut kas trūkst... ...ā pareiz, Touhou. ![]() ![]() Tagad arī Marisa kājām gaisā kāpj no paralēlām dimensijām laukā. |
Cowman |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
tipa inujasha ?
-------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Tipa nē.
|
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Paklau, tu jau divus no šiem neesi likusi DA?
njaaa.. skeči kas izskatās daudz labāk nekā vairumam pabeigtie darbi -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
No pēdējiem diviem postiem (ar attēliem) neviens nebija likts DA. ō_ō
Edit: Tfu, my bad, tas ar zaļajiem matiem bija, pārējie gan nē. This post has been edited by Kikyou: Apr 13 2010, 15:44 |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Kad es no rīta šiem te skrēju pāri pēc visas nakts pavadītas strādājot, pēdējais zīmējums līdz galam saplēsa manu jau tā tanī brīdī nomocīto un pagalam nogurušo smadzeni.
Jauki. -------------------- Because i can!
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Man patīk apjukusī aita.
-------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Tā meitene, kam kaut kas sagājis tūtē ir tik jaaauka :3
Un viņai ir tik glīšas peciņas. ^^ -------------------- |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Hmmm. Vai tu to Sheepy vest gribi uz viņa vietējiem Holandes bāriem jeb kā citādi?
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Mani gan tikai govs uzbudina.
-------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Mani gan tikai govs uzbudina. Nav nemaz tik liels. Asinjainaa plauksta turpretii ![]() Ko nevar teikt par apmetni. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Kājas izmērā. Ja tu kadreiz savos laikos būtu redzējis govs kāju, iespējams domātu savādāk. -------------------- Because i can!
|
Kikyou |
![]()
|
Ai nu jūs tak atkal neko no maniem zīmējumiem nesaprotat.
Tās nav kājas, tās ir spuras. Kājas ir šīs: ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:12 |