![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
aaaah! vispievilcīgākais mazais puika,kas pēdējā laikā redzēts!
kawaii! i wanna take it home! un arī mazās, tizlās rociņās var slēpties pārcilvēcīgs spēks, -->pat zobens ieplaisājis un turpmākās cīņās laikam jau nenoderēs, so there. heh. -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Dievinu tavu unikālo stilu cilvēciņu zīmēšanā. Varētu mūžīgi skatīties uz jebkuru tavu skici.
Protams izskaku lielu respect pret tavu PhotoShop prasmi . . . ![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
![]() Kad dusmas pārvērš par iedvesmu.... Jā, nekas īpašs tas zīmējums, bet šā vai tā gribējās ielikt, jo pašai patīk. Pirmais tāda veida zīmējums, kuru zīmēju. Akvareļu papīrs, automātiskais zīmulis ar 2B grafīti un photoshops priekš krāsas samainīšanas. Iespējams meitenei kājas ir par īsu, bet varbūt tā izskatās džempera dēļ. Nē, viņai džemperis neiet tikai līdz viduklim, viņš iet pāri. Mēteļa/apmetņa dēļ īsti nevar saprast roku pozu, bet ir domāts, ka viņš/viņa viņu žņaudz ar vienu roku, gaisā pacēlis. This post has been edited by Kikyou: Oct 21 2006, 17:35 |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
hmmm interesants un forsh darbinjsh...
patiik kraasa un sejas izteiksme ir dzziviiga! ![]() aciis ir jaushamas bailes! -------------------- |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Man patīk,tik tiešām.Personīgi es uzreiz sapratu,ka lūk tas otrs žņaudz ar gaisā paceltu roku,tā ka apmetnis nemaz nav tik ļauns un nebojā rokas pozas uztveršanu.Žņaudzamajam objektam smuki ieēnoti mati.
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Man patķ, viennozīmīgi ļoti skaisti, pie tam pastāv uzskats, ka divus cilvēkus uzzīmēt kopā ir riktīgi grūti. ēnojums skaists, līnijas asas, ne tādas šļuri-puri kā manējās... ak jā, jānopērk mehāniskais zīmulis!
Kā arī emocijas labas, njus.. nedaudz kļūda pie čībiņām...bet tas nemanāmi, nedaudz. -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
tas par tiem diviem cilveekiem kopaa tas ir gruuti manaa kladee varat to apskatiit...
![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Līnijas vienmēr man bijušas asas. Automātiskais zīmulis nekad nav jāasina - tas ir pluss. Bet 2B grafītis arī dara savu maģiju, it sevišķi, ja ir jāēno. Un jā, zinu, ir grūti sazīmēt kopā divus cilvēkus tā, ka viņi ir viens ar otru saistīti, nevis vienkārši kautkur nebūt stāv. Bet viss ar laiku, laikam?
Paldies par komentāriem. Prieks, ka citiem ar patīk. Pati arī tīri normāli izlādējos. This post has been edited by Kikyou: Oct 21 2006, 21:15 |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Bailes un iedomiiba.
Bailes ir iespaidiigas sejaa, bet kaajas vinjai jociigi. Vieniigaa situaacija, kur varu izteeloties, ka straujaa kustiibaa kaajas ienjem taadu pozu, ir tad, ja meitene pirms tam leenaa solii gaaja. Taa kaa aciis ir paarsteigums, tad leenaam vinja gaaja dabiski. Varbuut vinja to dzheku nemaz nepaziist un gribeeja paiet garaam. Iespaidiigaak tomeer buutu, ja vinja buutu nokjerta skreejienaa vai arii staavosha pacelta (vinji pirms tam sarunaajaas, t.i., ir paziistami). Abos gadiijumos kjermenis un kaajas buutu savaadaak novietotas. It kaa viss meesli, ko te staastu, bet gribu uzsveert, ka dazhi skatiitaaji ieveero it kaa siikumus, taa kaa pie arii tiem vareetu piedomaat. Iedomiiba nav iespaidiiiga. Lielaa meeraa taapeec, ka nav redzamas acis. Sleepshanaas aiz matiem vairaak velk uz pazemiibas pusi. Bet tu to noteikti nebiji domaajsi. Iedomiigas acis ir gruuti ziimeet. A ko dariit - dziivot arii gruuti! ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
Iedomība? Drīzāk jau naids, savienots ar vieglu piepūli (cilvēks nesver trīs gramus, tāpēc ir viegla piepūle ar vienu roku pacelt). Vaaai kautkas tamlīdzīgs. Bet te jau atkal ir runa par to, kā kurš ko redz.
Poza, piekrītu, varētu būt nepareiza. Kaut gan, ir cilvēki, kas saliec kājas, lai atbrīvotu sev kaklu un nenosmaktu pie visiem velniem, bet tad atkal roku pozai jābūt savādākai. :B Eh nu, nepareizi un pofigs. This post has been edited by Kikyou: Oct 22 2006, 10:11 |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Lai kaa censtos izteeloties naidu vinja sejaa, man nesanaak. Mute neshtimmee prieksh naida. Un zods par daudz uz aaru izspiests. Es pat centos saziimeet naidiigas acis, lai paarlieinaatos:
![]() Iedomiigs, maita... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
Kā jau es teicu, "Bet te jau atkal ir runa par to, kā kurš ko redz".
Ja man nebūtu pilnīgs slinkums, es uzzīmētu to, kā es acis iztēlojos, un tad tu iespējams saprastu, kā bija domāts. Bet tā kā man ir pilnīgs slinkums (un vispār man arī ir pilnībā vienalga), tad manis pēc vari domāt ko gribi. This post has been edited by Kikyou: Oct 22 2006, 13:59 |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Kārtējais foršais darbiņš.
Dievinu matus, nav kļūdu. Katrs saredz ko grib. ![]() Es redzu niknumu jaucamies ar nežēlību. Upuru seja izsaka visu un medinieka neredzamā sejas izteiksme šķiet mierīga. Tur arī rodas nežēlība, tas bad guy neizjūt žēluma. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Kikyou |
![]()
|
Nežēlība! Vot tas bij tas vārds, ko domāju. XD
Paldies, Ērik, tu šito darbu saskatīji pa manam variantam. This post has been edited by Kikyou: Oct 22 2006, 17:06 |
Cowkiller |
![]()
|
oke pagrieziishu sho atteelu citaa gaismaa...
sliktais ir pacelts gaisaa un labais chars ir ar spaarninjiem, tas nekas ka tie ir kaa vampiiram! taaapeec ari vinjam nav taa dusmiigaa nezheeliibas sagrauzstaa sejas izteiksme... taas ir manas domas par atteelu! -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:29 |