![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Mkey! Es tevi izaicinu un pie reizes dodu iedvesmas devu (*tev virs galvas paraadaas sarkani violets portaals no kura izshaujas iedvesmas gaisma) - kjipa uzziimee profilaa (skjiet tu nemeedz ziimeet profilaa) pie zemaa galda tuposhu meiteni (vai zeenu, the choice is yours) darot da jebkaadu darbiibu vai arii pretskataa skolas solaa galvu rokaa iespiedushu, piemiiliigi guljoshu meiteni (pavisam noteikti meiteni) atbilstoshaa uniformaa. Vari ziimeet abus, bet tagad neatrunaajies, ka tev nav ideju (nu, vai es neesmu nejauks)
-------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Jā, es nemēdzu zīmēt profilā, es nekad to neesmu darījusi. No profila es izvairos tikai tāpēc, ka liekās, ka zīmēju nepareizi. :B
Lāb' ir, par pirmo padomāšu. Par otro nezinu, ir mēģinātas uz galda guļošas pozas, bet nekas prātīgs nekad nav iznācis, jo es vienmēr pati savās līnijās apmaldos, a moš ar pamēģināšu. |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Ar "nemeedz ziimeet profilaa" es patiesiibaa domaaju - tu "ar to neaizraujies"
![]() Ja reiz man ir iespeeja realizeet savas fantaazijas caur kaadu citu, mozh pie reizes uzziimee skukjeenu, kura no sirds meegjina kautko izdariit (piemeeram, atveert burku), bet vinjai ne vella nesanaak un taapeec vinjai ir taada padumja seja (kjipa arii izbaazta meele vtml) Un kaa buutu ar zem koka aizmigushu meiteniti? (Tad gan tu dabutu ar eenojumu/gaismojumu paciniities) Nee, nu, vsjo - pasham ar laikam bus atkal pie ziimeeshanas jaakjeras -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Klokjis (lol, laba iesauka
![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Es māku krāsot, bet krāsojot ne velna zīmēt neiemācīšos. =w=
|
Klokjvaarpsta |
![]()
|
Nu, edg, zinu gan cik gruuti skici uzziimeet, bet peec laika sanaak, kaut arii papiiraa no dzeeshanas jau gandriiz caurums izdilis. Protams labpraat sadarbotos, bet papriekshu man jaanostabilizeejas skolaa, no sesijas jaaatiet un pie jaunaa saraksta jaapierod un tikai tad vareeshu pie ziimeeshanas kjerties. Buutu ljoti pateiciigs, ja Kikyou ar mani sadarbotos. Ko saki, Kikyou? Es pats no kraasoshanas ne vella nejeedzu, un pat ar kriitinjiem neprastu izkraasot. Mozh es vareetu uzskiceet kjermeni un seju un apgjeerbu atstaat tavaa zinjaa??
-------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Ami |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 86 Joined: 9-February 07 ![]() |
Ko varu teikt par to pēdējo zīmējumu. Krāsojums labs, ēnojums labs, vienīgais kājiņas par īsu laikam. Un galva bik pa lielu. Tā man visi tavi zīmējumi patīk, un arī tā sejas izteiksm ir forša. Man arī patīk tās skicītes, kas pielīmētas pie sienām, hih, un arī apbrīno to, kā tev sanāca tik labi uzzīmēt līmlenti..
![]() |
Kikyou |
![]()
|
Kloķi, nāa, tas nekam neder... Uzzīmē pilnu skici un saliec aptuveni krāsas un izdomā, no kuras vietas gaisma krīt, es izkrāsošu.
Edg, es skices nepārzīmēju, es vienkārši līnijas pārvelku, citādāk galīgi izkrāsot nevar. Izņemot, ja skice ir tik traka, ka galīgi neko saprast nevar, vai arī kāda detaļa man nenormāli kretinē. This post has been edited by Kikyou: Feb 9 2007, 20:45 |
Kikyou |
![]()
|
Piedosiet dubultpostu? :B
So.... Kloķa idejas pagaidīs. ![]() + Izlauzies brīvībā, cauri mākoņiem, uz gaismu. + Man vienalga, cik šitajam darbam kļūdas... Es tik un tā ar viņu lepošos. ;_; Bet tiešām, šī ideja man jau ilgi stāvējusi prātā, prieks, ka beidzot izdevies realizēt. This post has been edited by Kikyou: Feb 10 2007, 19:21 |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Hmm. Let's see. It kā kļūdas neredzu. Fons ir ūber. Krāsas ir ūber. Noskaņa man arī patīk. Foršs darbiņš.
![]() -------------------- (sun)
|
Kentaishi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 10-May 06 From: Behind your shade. ![]() |
vienīgā kļūda ko it kā saskatu ir tā, ka kaut kas nav ar tiem gurniem. Pārlieku dēlīga viņa ir... Bet visticamāk, ka tam tā ir jābūt
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
Pamatīgi pielaboju apenes, šķiet, ka ir labāk (bet vēljoprojām nav ideālais variants - gurni, krūškurvis un kājas ir atšķirīgos leņķos, senā Ēģipte, heh), un vēl es 'b l e ķ u s' (Kurš idiots uz zilbes "bl e" uzlicis cenzūru? <<) pielaboju. Nezinu, man jau personīgi patīk dēļi. :>
This post has been edited by Kikyou: Feb 10 2007, 19:30 |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Vis ir perfekti... bet dibens neizdevas...
|
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Galva bik pa lielu un pakalja chota nje to, bet ir ok.
![]() -------------------- ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
dibens, kājas. augšstilbus par bišķīti garākus. tā viss ir smuki
![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 18:12 |