![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
nezinu, vai taads te jau ir apspriests, bet...
nu, tas, var teikt, ir mans pirmais noskatiitais anime, esmu lielaa sajuusmaa, vnk ideaala anime. kaa jums ? ![]() Attached thumbnail(s) ![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
QUOTE(Pinky @ Jun 26 2005, 08:41) nezinu, vai taads te jau ir apspriests, bet... nu, tas, var teikt, ir mans pirmais noskatiitais anime, esmu lielaa sajuusmaa, vnk ideaala anime. kaa jums ? ![]() varu teikt ka apsveicu ar skaistu anime fanaata dziives saakumu ![]() nu par D varu pateikt ka (lai gan ne unikaali) ljoti patiikami parsonaazhi. |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
reāli šitais nav īstais Vampire Hunter D, jo šitas ir Bloodlust, kamēr "vecais" Vampīru Mednieks Dī savā ziņā arī bija tīri oriģināls savam laikam. Nu a šamajam ir vairāki plusi: 1)animācija 2)interesants storyline (pirmajam tas bija stipri paredzamāks) 3)protams aktieri, kuri ierunājuši txt (neuzskatu to par dubu)
-------------------- ![]() |
Chufanzo |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 2-July 05 From: Riga... ![]() |
Man shitas movie patikaas ,jo bija pirmais anime movies kuru noskatiijos + bija vampiiru mednieks un visaadi jautri ierochi un braucamais, kas man gaaja pie sirds...
-------------------- Neverless anime is a religion in which man can come in temrs with peace, joy, sadness and other emotions. Even more, this religion never ages...
![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Nja......... Ja godīgi tad neticas ka tas var būt pimais anime,ņemot vērā ka pa TV rada visādus pokemonus un digimonus.
![]() Bet vienalga skaists anime. Bija vērts skatīties. ![]() -------------------- |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Banaals suuds ar klishejisku action. Vieniigaa sajusma bija par animaaciju. Paarejais - teeli, sizhets, vieta kur norisinaas - atstaaj absoluutaako vienaldziibu un dusmas par to cik vampiirisma brends ir komercializeets.
-------------------- ![]() |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Kad es pirmo reizzi palureju kinoteatri man ta iepatikas ka es vinu uzreiz saku meklet kur var dabut.
![]() -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(Shinobi-sama @ Jul 16 2005, 20:05) Banaals suuds ar klishejisku action. Vieniigaa sajusma bija par animaaciju. Paarejais - teeli, sizhets, vieta kur norisinaas - atstaaj absoluutaako vienaldziibu un dusmas par to cik vampiirisma brends ir komercializeets. par vampiirisma teemu vispaar gruuti radiit kautko baudaamu/neklishejisku. bet no otras puses .. ja jau ir taadi gabali kaa Shingetsutan Tsukihime vaj Hitsuji no Uta, tad laikam ir iespeejams arii tas. |
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
Man patika - tā bija jauka anime, kuru noskatīties un uz vietas arī aizmirst līdz nākošajai reizei, kad sagribēsies izdzēst kaut ko.
![]() |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Tiešām labs Anime.
![]() -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
patika abas filmas par D. ja runaa par animaaciju, tad otrajaa daljaa taa ir skaista un nav vienkaarsha ( kaa tas ir gandriiz visaam anime ). Shizetiski nekas iipash jau nebija, patika otraas dalja miilas staasts, nesliktas ciinjas, stiliigs galvenais varonis ( vispaar chari bija labi ). Baudaamas filmas ( daziem var nepatikt pirmaa animaacijas un skanjas deelj ).
|
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Man arii Vampire Hunter D bija viena no pirmajaam animeem, bet nu, patika ljoti. Tik nedaudz piebesiija tie chari, kas nebija vampiiriski nemaz.
~BN~ -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14 June 2025 - 14:05 |