![]() |
![]() ![]() |
![]() |
flasherr |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 115 Joined: 11-July 05 From: zaru būdiņa dziļi mežā ![]() |
nu tā. Es saņēmos,palasīju netā tutoriāļus un kautko pazīmēju. Tagad brīvāks laiks - varēšu trenēties. Varbūt arī kādu ar zīmuli zīmētu bildi ielikšu, bet tagad ērti liekas uz datora (dzēst var bezgalīgi, krāsot ļoti labi, vienīgais - jātrennē pele un roka).
Būtu ļoti labi, ja jūs iepostotu kādu ieteikumus, lai kļūdas tiktu nokautas jau sākumā. Zīmējumi šeit : http://flasherr.eclub.lv/manga.swf Paldies. EDITED: Pats kritisku aci uzmetu - k-kas ar matiem īsti nav. -------------------- ![]() |
Rudoru-san |
![]()
|
![]() Tidus ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 159 Joined: 1-July 05 ![]() |
Nu tā... Uz datora jau nu zīmēt nav ieteicams, tur vajag baigās tehnikas... Labāk ieskenē kaut ko ar roku zīmētu... Ievēroju, ka ādas krāsa dažiem čariem tāda neatbilstoša... Labāk gaiši rozā, nekā dzeltenu!
![]() -------------------- |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
hehee, flasherr
![]() rudoru, flasheram sitie ar datoru ziimeetie ie loti labi. flasher, malacis, ka te ieregojies ![]() |
Rudoru-san |
![]()
|
![]() Tidus ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 159 Joined: 1-July 05 ![]() |
Nu labi, labi, if you say so...
Bet ar roku zīmētie are the best! ![]() -------------------- |
flasherr |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 115 Joined: 11-July 05 From: zaru būdiņa dziļi mežā ![]() |
visu cieņu, Rudoru-san. Es arī zinu, ka ar zīmuli labāk, jo visas kustības reāli attēlojas uz papīra. Ar peli nav TIK precīzi.
Datorā es zimēju ne jau prieka pēc, un ne jau tāpēc, lai būtu kruti. Zīmēju, jo ir vēlme tālāk veidot animācijas. Ar roku zīmētiem pēc tam ir probzas. Bet nu OK.Būs jums arī tādi. -------------------- ![]() |
Rudoru-san |
![]()
|
Klau, man labs padoms Tev... Pats esmu pārāk slinx, lai uz datora censtos kaut ko radīt, bet ir viena metode, kā padarīt zīmējumu perfektu... Nu gandrīz...
![]() Uzzīmē cilvēka siluetu (vienkrāsainu) un tālāk apvelc ar ink bottle tool... Es jau ievēroju, ka Tu lieto Flash MX versiju, es tur programēju... ![]() Pēc tam izdzēs melno laukumu un paliek skaista, gluda līnija... Tā pat arī seju... Zinu, čakars baigais, bet tā bieži dara arī Pro animatori... Keep on drawing, you're doing great! ![]() -------------------- |
flasherr |
![]()
|
-------------------- ![]() |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
flash, palasi kaartiigaak taas mangas graamatinjas
![]() |
flasherr |
![]()
|
QUOTE(Pinky @ Jul 12 2005, 21:22) Nav man grāmatiņas. ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Eidorian |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 53 Joined: 19-July 05 From: Latvija, Ventspils ![]() |
Ieteiktu pielabot purnu kontūras.
Vēl kas - mati ir pārāk haotiski zīmēti! Mēģini uzzīmēt kaut kādu konkrētu frizūru, kur mati "plūst" kaut kādā virzienā. Pats svarīgākais - sākumā ir jāiemācās zīmēt ar zīmuli uz papīra, un tad tikai var mēģināt digitāli. Vismaz tās ir manas domas. |
Tomoko |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
QUOTE(Eidorian @ Jul 22 2005, 00:12) Ieteiktu pielabot purnu kontūras. Vēl kas - mati ir pārāk haotiski zīmēti! Mēģini uzzīmēt kaut kādu konkrētu frizūru, kur mati "plūst" kaut kādā virzienā. Pats svarīgākais - sākumā ir jāiemācās zīmēt ar zīmuli uz papīra, un tad tikai var mēģināt digitāli. Vismaz tās ir manas domas. Eidorian, es tev pilniibaa piekriitu! ![]() ![]() ![]() |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
Mda ar matiem ieteiktu kko darit.... izskatas ka spradziens makaronu fabrika.... nenem launa.... bet ta doma ir riktigi forsha...
![]() -------------------- |
flasherr |
![]()
|
es neņemu ļaunā. Es priecājos. Par to, ka cilvēki ziedo laiku, lai sniegtu padomus.
Es jau tagad bišku labāk zīmēju. Tikai ar laiku ir tā kā ir ![]() zīmēju ar peli, bet drīz mēģināšu šādi : http://otaku.lv/index.php?showtopic=1583&st=30 - patieniet uz leju un ieraudzīsiet ideju. Tikai jānopērk skaneris ![]() bilde, ko nesen uzzīmēju (nu ar peli,protams) ![]() -------------------- ![]() |
Eidorian |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 53 Joined: 19-July 05 From: Latvija, Ventspils ![]() |
o, šitam jau mati ir daudz, daudz labāki!
Nākamais, mēģini piestrādāt pie sejas kontūras, tā vēljoprojām tāda grubuļaina. Purnu kontūras ar brīvo roku un ar peli ir ļoti grūti dabūt labas. Ja tajā programmā ar ko tu zīmē ir tādas iespējas, kā vektorgrafika, tad var mēģināt ar ar path čakarēties. Cerams, ka ir saprotams, ko es domā! ![]() |
flasherr |
![]()
|
jā, paldies.
Augustā diezvai k-ko lielu/nopietnu zīmēšu, jo laiks ir extrēmi maz un vēl uz kakla sēž veci projekti. Gan jau skolā stundās varēšu zīmēt. Ar zīmuli. ;0 -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 17:53 |