![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Tātad, esmu redzējusi I. sezonu un tagad fanoju par otro....varu teikt, ka 2. sez. ir emocionālāka nekā pirmā, (bet tas nemaina faktu, ka man tik un tā patiik arii 1. sezona)...2. sezonas 8. sērija (ja nemaldos) kur Hagu uzkrita stikls, tas bija ļoti aizkustinošs mirklis, tādā nozīmē, ka gribējās raudāt....un arī 10. sērija bija šausmīgi skaista, esmu vienkārši starā.
Man drausmīgi velk redzēt, kas notiks tālāk, ka nevar sagaidīt! ![]() -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Winry- kad tu tā saki es vienkārši nespēju turēties pretī kārdinājumam
![]() ![]() -------------------- |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Winry- kad tu tā saki es vienkārši nespēju turēties pretī kārdinājumam ![]() ![]() Buutu pacietusies palikusi tikai peedeejaa seerija. Es veel cieshos ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Neptuuns |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 24-March 06 From: Tev aiz muguras ![]() |
Es noskatiijos tikko peedeejo seeriju pirmajai sezonai. Vienkaarshi ideaali. Tik daudz labu lietu tur bija, romance pat nelikaas banaala un stulba. Man gan beigas likaas diezgan beigiigas. Nu vispaar ir tik daudz lietas ko es gribeetu par sho animi teikt, ka pilniigi labaak neteikshu jo notirps labaa roka, kas atstuteeta pret galda malu pirms buushu pabeidzis. Gribaas arii ar to riteni pabraukt, plus gribas buut par maakslinieku (cerams paaries, i s.ck xD)
-------------------- How many Ichigo's does it take to screw in a lightbulb?
One, but it takes ten episodes. |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
brīžiem paliek žēl, ka Hachikuro nav no tām animēm, kur skaidri zini, kurš ir labais, kurš sliktais, kurš kam ir lemts... ja visi ir vienlīdz labi un tā vērti, vienalga, kāds būs turpinājums, iznākums vienam vai otram būs sāpīgs..
![]() -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
brīžiem paliek žēl, ka Hachikuro nav no tām animēm, kur skaidri zini, kurš ir labais, kurš sliktais, kurš kam ir lemts... ja visi ir vienlīdz labi un tā vērti, vienalga, kāds būs turpinājums, iznākums vienam vai otram būs sāpīgs.. ![]() pilnīgi piekrītu; nenoskatījos pēdējās 3 sērijas(1 sezonai) lai nezinātu, kas notiks tālāk,otrai sezonai vēl neesmu gatava ķerties klāt. (savādāk noraudāšos un izlekšu vēl pa logu ![]() -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
brīžiem paliek žēl, ka Hachikuro nav no tām animēm, kur skaidri zini, kurš ir labais, kurš sliktais, kurš kam ir lemts... ja visi ir vienlīdz labi un tā vērti, vienalga, kāds būs turpinājums, iznākums vienam vai otram būs sāpīgs.. ![]() pilnīgi piekrītu; nenoskatījos pēdējās 3 sērijas(1 sezonai) lai nezinātu, kas notiks tālāk,otrai sezonai vēl neesmu gatava ķerties klāt. (savādāk noraudāšos un izlekšu vēl pa logu ![]() :/ Emo? Shis seriaals teishaam ir lielisks, bet lai brauktu no vienaa graavja (neskatiishos, jo nepatiik) otraa? (neskatiishos, jo paaraak patiik) Es gan tieshi charu neitralitaates un dazhaadiibas deelj varu sho gabalu izbaudiit. Tieshi tas to padara cilveeciigaaku, tuvaaku. No otras puses, liidz shim man nebija ienaakusi praataa doma, ka tas ar shito buus kopaa, bet gan tieshi par pashas Hagu dziivi, un kad centraalais chars nomainaas, par vinju dziivi. man shaadas anime vairaak patiikaas uztvert kaa taadu pamaacoshu staastu, nevis meksikaanju miilas deeku, kur triis keksi aplido vienu daamu, kurai tad nu jaaizveelas. Manupraat, vinji peedeejaa laikaa paarlieku spiezh uz Hagu. Kur tad palika lieliskais staasts par Riku? Nevar buut, ka viss jau izstaastiits. Kur staasts par braalju deekaam? Kur staasts par melanholisko ritenjbrauceeju? Vai tieshaam tagad jaaspiezh uz aplidoshanu? manupraat, biistami tuvu banaaliibaam. This post has been edited by Sigfa: Sep 17 2006, 16:58 |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Jautājums no manas puses: kāds nezin kad iznāks pēdējā epizode? Gaidu 2 nedēļas un nekā....kādam moš ir ziņas par to.
P.S Danke for info...tagad varu zināt laiku un gaidiit! ![]() This post has been edited by Winry: Sep 28 2006, 18:12 -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Jautājums no manas puses: kāds nezin kad iznāks pēdējā epizode? Gaidu 2 nedēļas un nekā....kādam moš ir ziņas par to. citaats no Solara foruma posts rakstiits 28 sept. QUOTE Anyway, on 12, yeah. It'll be out soon. I'll have some initiative and set the ETA: before the weekend. If it's not, you guys are legally allowed to throw your bandwidths at our ultimate disposal and serve our series. >_> For life. -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Cauri ir. Lieliska anime. Noteikti veel vairaakas reizes noskatiishos.
|
Winry |
![]()
|
Wonderful....JUST wonderful, there's nothing else to say *crying*
-------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Hmm... Žēl, ka cauri. :| Bet man patika beigas.
On another note, man tikai izliekās, vai arī Takemoto ierunātājs pēdējā sērijā nomainījās? o.ō |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Man nav neviena paša slikta vārda, ko teikt par šo seriālu. Vienkārši lielisks. Otrā daļa bija burvīga. Ja pirmajā daļā visi šķita vēl tādi jauni (vairāk attiecos uz domāšanu, nevis vecumu), tad otrajā visi tēli jau likās nopietni un pieauguši. Ārkārtīgi skaista, skumja un arī ļoti daudzās vietās pozitīva anime. Iedvesmojoši un ārkārtīgi interesanti. Noteikti must see anime! Es zinu, ka paies laiks un es to noskatīšos vēlreiz.
![]() -------------------- |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Noteikti man skaistākā un mīļākā anime un tieši vārds "mīļš" ir raksturojošais ^^ pilnīgi peikrītu,ka pieder pie must see kategorijas. un jā tad,kad Kikyou to piezīmēja,tad arī paklausījos Takemoto balsi 11. un 12. sērijā un jāsaka,ka esmu droša,ka nomainījuši gan ir O_o Bet jā tā tiešām ir brīnišķīga anime
![]() |
Neptuuns |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 24-March 06 From: Tev aiz muguras ![]() |
Vot taa, kachaajas otraas sezonas peedeejaa seerija un par sho anime man ir sakaams tikai viens, lai apmeeram vareetu nojaust cik ljoti man vinjsh patiik- vieniigais, kuru esmu skatiijies vairaakas reizes un vieniigais, ko neplaanoju dzeest uzreiz peec noskatiishanaas. Otrajaa sezonaa degradeeshanaas nebija noveerojama nemaz.
Edit: aatraakais download speed no aarzemeem kaads man jebkad ir bijis ![]() This post has been edited by Neptuuns: Sep 30 2006, 23:19 -------------------- How many Ichigo's does it take to screw in a lightbulb?
One, but it takes ten episodes. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 03:29 |