IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

4 Pages V < 1 2 3 4 >  
Reply to this topicStart new topic
> Honey&clover, nju...
Winry
post Sep 12 2006, 22:34
Post #31

Shishaku

Group: Chuunin

Tātad, esmu redzējusi I. sezonu un tagad fanoju par otro....varu teikt, ka 2. sez. ir emocionālāka nekā pirmā, (bet tas nemaina faktu, ka man tik un tā patiik arii 1. sezona)...2. sezonas 8. sērija (ja nemaldos) kur Hagu uzkrita stikls, tas bija ļoti aizkustinošs mirklis, tādā nozīmē, ka gribējās raudāt....un arī 10. sērija bija šausmīgi skaista, esmu vienkārši starā.
Man drausmīgi velk redzēt, kas notiks tālāk, ka nevar sagaidīt! smile.gif

--------------------
"Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Kaede
post Sep 14 2006, 20:39
Post #32

Koutaishi

From: maybe in your dreams

Winry- kad tu tā saki es vienkārši nespēju turēties pretī kārdinājumam laugh.gif . Es tik ļoti vēlos sākt skatīties otro sezonu. Būs jāmeklē torrenti sērijām. Tiešām viena burvīga anime, brīnos, kā man viņa sākumā nevisai patika? huh.gif

--------------------
Music is life!

Karneola-rakstnieku forums

IPB Image

Vieta tavām grafiskajām novelēm
+Quote Post
kaarleens
post Sep 15 2006, 08:08
Post #33

Hentai

Group: Jounin
From: Jelgava

QUOTE(Natsuki @ Sep 14 2006, 20:39) *

Winry- kad tu tā saki es vienkārši nespēju turēties pretī kārdinājumam laugh.gif . Es tik ļoti vēlos sākt skatīties otro sezonu. Būs jāmeklē torrenti sērijām. Tiešām viena burvīga anime, brīnos, kā man viņa sākumā nevisai patika? huh.gif

Buutu pacietusies palikusi tikai peedeejaa seerija. Es veel cieshos wacko.gif

--------------------
PERVERTS HELPING PERVERTS
image
+Quote Post
Neptuuns
post Sep 15 2006, 22:28
Post #34

Samurai

From: Tev aiz muguras

Es noskatiijos tikko peedeejo seeriju pirmajai sezonai. Vienkaarshi ideaali. Tik daudz labu lietu tur bija, romance pat nelikaas banaala un stulba. Man gan beigas likaas diezgan beigiigas. Nu vispaar ir tik daudz lietas ko es gribeetu par sho animi teikt, ka pilniigi labaak neteikshu jo notirps labaa roka, kas atstuteeta pret galda malu pirms buushu pabeidzis. Gribaas arii ar to riteni pabraukt, plus gribas buut par maakslinieku (cerams paaries, i s.ck xD)

--------------------
How many Ichigo's does it take to screw in a lightbulb?

One, but it takes ten episodes.
+Quote Post
+Chibi+
post Sep 17 2006, 14:28
Post #35

(yaoi) rota 69

Group: Kaigan Valde
From: sky

brīžiem paliek žēl, ka Hachikuro nav no tām animēm, kur skaidri zini, kurš ir labais, kurš sliktais, kurš kam ir lemts... ja visi ir vienlīdz labi un tā vērti, vienalga, kāds būs turpinājums, iznākums vienam vai otram būs sāpīgs.. sad.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Tigra2
post Sep 17 2006, 15:45
Post #36

kawaii tora

QUOTE(+Hachi+ @ Sep 17 2006, 14:28) *

brīžiem paliek žēl, ka Hachikuro nav no tām animēm, kur skaidri zini, kurš ir labais, kurš sliktais, kurš kam ir lemts... ja visi ir vienlīdz labi un tā vērti, vienalga, kāds būs turpinājums, iznākums vienam vai otram būs sāpīgs.. sad.gif

pilnīgi piekrītu;
nenoskatījos pēdējās 3 sērijas(1 sezonai) lai nezinātu, kas notiks tālāk,otrai sezonai vēl neesmu gatava ķerties klāt. (savādāk noraudāšos un izlekšu vēl pa logu sleep.gif )

--------------------
IPB Image
*+*[b]Mans Deviantarts *+*
+Quote Post
Sigfa
post Sep 17 2006, 16:57
Post #37

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

QUOTE(Tigra2 @ Sep 17 2006, 15:45) *

QUOTE(+Hachi+ @ Sep 17 2006, 14:28) *

pilnīgi piekrītu;
nenoskatījos pēdējās 3 sērijas(1 sezonai) lai nezinātu, kas notiks tālāk,otrai sezonai vēl neesmu gatava ķerties klāt. (savādāk noraudāšos un izlekšu vēl pa logu sleep.gif )

:/ Emo? Shis seriaals teishaam ir lielisks, bet lai brauktu no vienaa graavja (neskatiishos, jo nepatiik) otraa? (neskatiishos, jo paaraak patiik)

Es gan tieshi charu neitralitaates un dazhaadiibas deelj varu sho gabalu izbaudiit. Tieshi tas to padara cilveeciigaaku, tuvaaku.

No otras puses, liidz shim man nebija ienaakusi praataa doma, ka tas ar shito buus kopaa, bet gan tieshi par pashas Hagu dziivi, un kad centraalais chars nomainaas, par vinju dziivi. man shaadas anime vairaak patiikaas uztvert kaa taadu pamaacoshu staastu, nevis meksikaanju miilas deeku, kur triis keksi aplido vienu daamu, kurai tad nu jaaizveelas. Manupraat, vinji peedeejaa laikaa paarlieku spiezh uz Hagu. Kur tad palika lieliskais staasts par Riku? Nevar buut, ka viss jau izstaastiits. Kur staasts par braalju deekaam? Kur staasts par melanholisko ritenjbrauceeju? Vai tieshaam tagad jaaspiezh uz aplidoshanu? manupraat, biistami tuvu banaaliibaam.

This post has been edited by Sigfa: Sep 17 2006, 16:58
+Quote Post
Winry
post Sep 28 2006, 15:14
Post #38

Shishaku

Jautājums no manas puses: kāds nezin kad iznāks pēdējā epizode? Gaidu 2 nedēļas un nekā....kādam moš ir ziņas par to.
P.S Danke for info...tagad varu zināt laiku un gaidiit! biggrin.gif

This post has been edited by Winry: Sep 28 2006, 18:12

--------------------
"Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
+Quote Post
kaarleens
post Sep 28 2006, 18:11
Post #39

Hentai

Group: Jounin
From: Jelgava

QUOTE(Winry @ Sep 28 2006, 15:14) *

Jautājums no manas puses: kāds nezin kad iznāks pēdējā epizode? Gaidu 2 nedēļas un nekā....kādam moš ir ziņas par to.

citaats no Solara foruma posts rakstiits 28 sept.

Anyway, on 12, yeah. It'll be out soon. I'll have some initiative and set the ETA: before the weekend. If it's not, you guys are legally allowed to throw your bandwidths at our ultimate disposal and serve our series. >_> For life.

--------------------
PERVERTS HELPING PERVERTS
image
+Quote Post
Sigfa
post Sep 29 2006, 15:03
Post #40

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

Cauri ir. Lieliska anime. Noteikti veel vairaakas reizes noskatiishos.
+Quote Post
Winry
post Sep 29 2006, 19:11
Post #41

Shishaku

Wonderful....JUST wonderful, there's nothing else to say *crying*

--------------------
+Quote Post
Kikyou
post Sep 29 2006, 19:13
Post #42

Kami-sama

Hmm... Žēl, ka cauri. :| Bet man patika beigas.

On another note, man tikai izliekās, vai arī Takemoto ierunātājs pēdējā sērijā nomainījās? o.ō
+Quote Post
Kaede
post Sep 30 2006, 17:09
Post #43

Koutaishi

From: maybe in your dreams

Man nav neviena paša slikta vārda, ko teikt par šo seriālu. Vienkārši lielisks. Otrā daļa bija burvīga. Ja pirmajā daļā visi šķita vēl tādi jauni (vairāk attiecos uz domāšanu, nevis vecumu), tad otrajā visi tēli jau likās nopietni un pieauguši. Ārkārtīgi skaista, skumja un arī ļoti daudzās vietās pozitīva anime. Iedvesmojoši un ārkārtīgi interesanti. Noteikti must see anime! Es zinu, ka paies laiks un es to noskatīšos vēlreiz. rolleyes.gif

--------------------
Music is life!

Karneola-rakstnieku forums

IPB Image

Vieta tavām grafiskajām novelēm
+Quote Post
Dead Star
post Sep 30 2006, 17:32
Post #44

Shishaku

From: the other side of the Gate

Noteikti man skaistākā un mīļākā anime un tieši vārds "mīļš" ir raksturojošais ^^ pilnīgi peikrītu,ka pieder pie must see kategorijas. un jā tad,kad Kikyou to piezīmēja,tad arī paklausījos Takemoto balsi 11. un 12. sērijā un jāsaka,ka esmu droša,ka nomainījuši gan ir O_o Bet jā tā tiešām ir brīnišķīga anime happy.gif
+Quote Post
Neptuuns
post Sep 30 2006, 23:18
Post #45

Samurai

From: Tev aiz muguras

Vot taa, kachaajas otraas sezonas peedeejaa seerija un par sho anime man ir sakaams tikai viens, lai apmeeram vareetu nojaust cik ljoti man vinjsh patiik- vieniigais, kuru esmu skatiijies vairaakas reizes un vieniigais, ko neplaanoju dzeest uzreiz peec noskatiishanaas. Otrajaa sezonaa degradeeshanaas nebija noveerojama nemaz.

Edit: aatraakais download speed no aarzemeem kaads man jebkad ir bijis biggrin.gif

This post has been edited by Neptuuns: Sep 30 2006, 23:19

--------------------
How many Ichigo's does it take to screw in a lightbulb?

One, but it takes ten episodes.
+Quote Post

4 Pages V < 1 2 3 4 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15 June 2025 - 03:29