IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

4 Pages V « < 2 3 4  
Reply to this topicStart new topic
> Honey&clover, nju...
kaarleens
post Oct 2 2006, 07:32
Post #46

Hentai

Group: Jounin
From: Jelgava

Sakkshu ar to, ka man 1 sezona tomeer patika labaak. Nav runa par animaaciju vai muuziku taas ir vienliidziigas labas daljaas. Saturs: 1. daljaa bija viss skumjas, prieks, rutiina un viss beidzaas uz taadas ceriigas nots, kas viesa manii tadu prieku, optimismu. Praktisku visu 2 dalju bija beediiga nospiedosha gaisotne, nezinu bija varbuut arii kau kas prieciigs, bet tas manaa iespaidaa kau kur pazuda uz paareejo notikumu fona. Vispaar 2 dalja tieshaam bija skarbi reaalistiska viss bija taa kaa dziivee - nezinu es to laikam animees nemekleeju. Ja jau taa padomaa beigas itkaa bija pozitiivas peec idejas, bet manaa apzinjaa vinjas palika beediigas. Katraa zinjaa shows, tas ir kopumaa abas sezonaas, ir es teiktu must seen un 10 balju veerts. Peec manaam domaam, no jaunaam animeem speeciigaakaa draama.

--------------------
PERVERTS HELPING PERVERTS
image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Ragana
post Nov 19 2006, 15:11
Post #47

Danshaku

Group: Chuunin
From: yume no sekai

Pirms minūtes noskatījos pirmās sezonas pēdējo sēriju, un varu teikt tikai - izcili!
Nebiju vēl redzējusi tādu anime, kas atstātu tik reālu iespaidu - pilnīgi kā dzīvē, ne jau tikai tāpēc, ka uz katra soļa nav kāda pārdabiska radījuma vai ar Super Power apveltītas tīnes...
Must see.
Un vēl jāpiebilst, kādas sajūtas manī atstāja noskatīšanās - platu smaidu...

--------------------
Hey, the world is pretty, isn't it?
+Quote Post
Candyhunter
post Nov 22 2006, 02:00
Post #48

Jinushi
**

From: Magrathea

Otrās sezonas pēdējās divas vai trīs sērijas vēl neesmu redzējusi, bet vispār Honey&Clover noteikti ir viena no manām mīļākajām animēm. Jap, visiem piekrītu - tiešām, tiešām labas un atmiņā paliekošas sērijas.

--------------------
QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
+Quote Post
Rusell the carrotstork
post May 1 2007, 18:14
Post #49

Danshaku

f.ck, viena no foršakajām lietām ko esmu redzējis.

This post has been edited by Rusell the carrotstork: May 1 2007, 18:14

--------------------
+Quote Post
Masha
post May 8 2007, 20:28
Post #50

Samurai

Man liels prieks ka ari Latvija kads ir skatijies sho lielisko anime! Es par to uzzinaju tikai tapec, ka Taivana nupat reklame live action movie, nu un ta sanaca ka paris dienas noskatijos visu no sakuma lidz beigam.... vienreizeji!!! man liekas, ka katrs var atrast pareleles ar savu dzivi, turklat nebija nekadas saldas beigas, kad visi ir laimigi! Varu mierigi atzities, ka vairakas reizes apraudajos. Beigas bija viekarsi super- ar medus un chetrlapu abolina sendvichu...
Noeikti iesaku visiem noskatities un ari izlasit mangu!
un vel- muzika ir super, daudz dziesmas no vienas no manam miljakajam japanu grupam- Spitz!!! (tagad klausos 'Sakana", dziesma no 10 epas, vienkarsi izcila!)

pedeja serija tiesam Takemoto ieskanotajs nomainijas, bet man jau liekas, ka tapat bija loti labi!
klist baumas, ka autore rakstis turpinajumu, nu ne tiesi, bet ta saucamo spinoff, loti jau gribetos ticet, ka ta ir taisniba.

gribas vel paturpinat, ka 1 sezona man likas vislabaka- vissabalansetaka sajutu zinja. otraja sezona bija brizhi, kad story likas biski pastiepts, bet kopiespaidu tas nebojaja.
Tiem, kas noskatijusies- vai jums ir kada miljaka epizode? Chara? (atzishos, ka Hagu man pirmas 2 sezonas drausmigi krita uz nerviem, mana izpratne vina bija parak berniskiga un neizprotama, tikai pedeja sezona tika dots kads ieskats vinas sajutas)
Laikam man vistuvakie bija Takemoto un Yamada, varbut tapec, ka daudz kas tika stastits no vinu perspektivas un vareju ar viniem identificeties vieglak. un Morita ir vienkarsi super!
+Quote Post
Rusell the carrotstork
post May 16 2007, 23:58
Post #51

Danshaku

Man atkal pirmajās sērijās patika Morita, bet vēlāk gan nē. Un es laikam esmu vienam varonim līdzīgs. Pēc izskata un mazliet rakstura.

--------------------
+Quote Post

4 Pages V « < 2 3 4
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15 June 2025 - 03:30