![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
slay3r |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 171 Joined: 20-April 04 ![]() |
Es te apsveru domu balināt matus. ( Jā savus garos, biezos un smukos matus )
em, kāds balinātājs man jāpērk, kurš ir effektīvāks un kurš saudzīgāks? |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Luugums iepostot savu bildi lai akcepteetu piedaavaajumu
![]() -------------------- ![]() |
slay3r |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 171 Joined: 20-April 04 ![]() |
|
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Taatad cik saprotu mati ir dabiigaa kraasaa... shobriid...
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
slay3r |
![]()
|
QUOTE(ReD_FoXy @ Jul 31 2005, 17:43) Taatad cik saprotu mati ir sarkani... shobriid... ![]() ![]() ![]() Ņemsu tavu viedokli vērā! Anyway plāns ir viņus kārtīgi nobendēt, aka tas ir 1x mēnesi balināt! ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
QUOTE(slay3r @ Jul 31 2005, 19:44) QUOTE(ReD_FoXy @ Jul 31 2005, 17:43) Taatad cik saprotu mati ir sarkani... shobriid... ![]() ![]() ![]() Ņemsu tavu viedokli vērā! Anyway plāns ir viņus kārtīgi nobendēt, aka tas ir 1x mēnesi balināt! ![]() Kr4 teikshu sekojosho - SAUDZEE SAVUS SKAISTOS GAROS MATUS!!! LUUUUUDZU? ![]() ![]() -------------------- ![]() |
slay3r |
![]()
|
Mjā, Anti man jau arī 'pārmeta'. Anyway paldies par atsauksmēm!
![]() Ņemu vērā jūsu viedokļu un pieredzi! Tagad laikam tas nozīmē vienu, jādzen lisijs un jauztetovē sev uz galvas ![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
QUOTE(slay3r @ Jul 31 2005, 18:50) Mjā, Anti man jau arī 'pārmeta'. Anyway paldies par atsauksmēm! :) Ņemu vērā jūsu viedokļu un pieredzi! ar mazo "a". anyway, ja tik dikti kaut ko gribās balināt, izbalini padušu spalvas :> -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
ReD_FoXy |
![]()
|
QUOTE(slay3r @ Jul 31 2005, 19:50) Mjā, Anti man jau arī 'pārmeta'. Anyway paldies par atsauksmēm! ![]() Ņemu vērā jūsu viedokļu un pieredzi! Tagad laikam tas nozīmē vienu, jādzen lisijs un jauztetovē sev uz galvas ![]() Nemaz neceri... tu atrausies no manis personiigi... ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
aha, tas ir iistais
![]() |
slay3r |
![]()
|
QUOTE(anti @ Jul 31 2005, 17:52) QUOTE(slay3r @ Jul 31 2005, 18:50) Mjā, Anti man jau arī 'pārmeta'. Anyway paldies par atsauksmēm! ![]() Ņemu vērā jūsu viedokļu un pieredzi! ar mazo "a". anyway, ja tik dikti kaut ko gribās balināt, izbalini padušu spalvas :> Starpcitu, par to man arī bija doma. ![]() ![]() |
slay3r |
![]()
|
Eu moš negribat samest kādas savas bildes, vnk esmu te jauns un zaļš, tikai no 2004 gada aprīļa. Gribas apstīties uz tiem cilvēkiem ar ko šeit kontaktējos!
![]() ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
QUOTE(slay3r @ Jul 31 2005, 19:55) Eu moš negribat samest kādas savas bildes, vnk esmu te jauns un zaļš, tikai no 2004 gada aprīļa. Gribas apstīties uz tiem cilvēkiem ar ko šeit kontaktējos! ![]() ![]() Shis nav iistais topics... ![]() ![]() -------------------- ![]() |
slay3r |
![]()
|
QUOTE(Shumins @ Jul 31 2005, 17:56) Shitais balinaashanas sviets man liekas, ka katram uznaak... Man arii divus gadus atpakalj... Nezkapēc man šķiet ka tev piestāvētu tādi pusgari, lokaini mati! ![]() P.s Mēs gadījumā nēsam pazīstami? |
ReD_FoXy |
![]()
|
Nu lab lab... manas balinaataas shkjpsnas prieksh jums...
![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 23:23 |