![]() |
![]() ![]() |
![]() |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
![]() ![]() veidosim dgrafikus katram meenesim un pagaaju6o meene6u grafikus dzeesiisim aaaraaa!!! ![]() This post has been edited by gramozeks: Nov 1 2005, 16:04 |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Izdomāju neķēpāties ar grafiku
![]() 1-5 aug (1diena-5diena) darbs līdz 18.00 6 aug brīvs 7 aug brīvs pēc 16.00 8-12 aug brīvs 13-16 aug Preiļi-Aglona 17-31 aug brīvs ![]() brīvajā laikā var ietipt tādi pasākumi, kuriem iepriekš nav iespējams konkretizēt laiku, piemēram (remonts, teniss, kautkaadi pasaakumi ar draugiem) |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
baigaa jeega kautko editot
darba dienaas peec 16 briivs briivdienaas visu laiku briivs(slaistos) :] |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
OK, tad nu es pagaidu grafiku arī varu ielikt, ja nu man pēkšņi kautkas nemainās.
1-2 :Brīvs 3-4: Darbs 5-6: nav zināms (faktiski jābūt praktikantiem, sauktajiem, kas ir jāmāca, bet nav skaidrs ar viņu ierašanos) 7-9: Darbs 10-11: Brīvs 12-14: Darbs tālākais grafiks nav skaidrs, jo pāriniece vēl nav ieradusies no atvaļinājuma. Plus mīnus izmaiņas situācijas maiņas dēļ. Taču 2 dienas varu aizsist, ja mani laicīgi pabrīdina. UPDT: 19-21: aizņemts -------------------- ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
free only on weekends.
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Brīvas dažreiz nedēļas nogales un dažreiz darbadienas pēc 1700.
This post has been edited by Sephiroth: Nov 1 2005, 17:44 -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
slay3r |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 171 Joined: 20-April 04 ![]() |
Strādāju pagaidām brīvajā režīmā. Man ir darbi kas ir darāmi, tie arī jaizdara. Īsāk sakot, nav tā ka nevaru izbrīvēt laiku.
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Mana darba formula: 1-31=24/7.
-------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
visās darbadienās līdz pieciem - sešiem, 5dienās pat līdz 19:00. Bet kuru tas interesē?
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Monday to piktdiena peec 17:00 itkaa briivs, bet parasti slinkums pat ieet veikalaa nopirkt saldejumu .. atraak maajaas ....
Sestdiena, Svetdiena - briiva [maajaas janoplauj zaalite, tad vel shadi tadi majas darbi .... respektiivi var meginat pilnibaa nostradat sestdienu un izbriiveet sveetdienu =] -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Gribu tusu laika posmā no 15 līdz 26 augustam, man tad ir atvaļinājums, un būšu nenormāli brīvs visu laiku!
![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
A Lijai ir atvaļinājums un šomēnes esu brīva un dabūjama tikai pa telefonu...
![]() *BWAHAHAHA <---- par visiem kuriem ir jāstrādā* ![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
No pirmdienas līdz piektdienai darbs. Kā tas viss ir piegriezies
![]() ![]() -------------------- |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Aug 4 2005, 21:38) No pirmdienas līdz piektdienai darbs. Kā tas viss ir piegriezies ![]() ![]() Find a job you love and you'll never have to work a day in your life. -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Aizņemts gandriiz visu laiku, bet ja kas
tad varu izbriiveet laiku visam kas vajadziigs.... gandriiz visam ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:36 |