![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Labs avatrs es jau savējo uzmeistaroju.Tev paintā ir labāki skilli nekā ar zīmuli.
![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
QUOTE(Arts @ Jan 31 2006, 23:22) Varbuut iztiksim bez apvainojumiem? Visiem zinaams ka ar ziimuli jebkura gadiijumaa ir labaak kaa ar peli (ne tikai paintaa, fotozhopaaa ar nekas dizshs ar peli nebuus). Painta ziimeejumiem vienkaashi ir savs gars, pie tam tas viss tiek veikts uz aatru roku. Jebkuraa gadiijumaa buutu skaistaak ja uzziimeetu ar roku, peec tam ar kompi paarvilktu kontuuru un izkrasotu. Jautaajums i tikai pateereetajaa laikaa. -------------------- Because i can!
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(Sushi @ Jan 23 2006, 20:41) Par rokām netaisos piesieties, tās man pašai nesanāk. XD Tā visā visumā man patīk. ^_^ Izņemot, acīm tā kā atspīdumi derētu, citādāk viņa izskatās hmm... zombijiska nedaudz. o.o Ēnas tā pamaz, bet tas ar laiku. Ļooooti patīk meitenei tērps. ^_^ Pilnīgi fanartu gribās zīmēt (varbūt to kautkad vēlāk šodien izdarīšu - rīt ta' kontroldarbi nav!). Un auskari arī smuki... Ko lai saka - smuki smuki. ^_^ |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Hehe, paldies, par komentaariem. Bet Art, man jau tikai 2 darbi ar ziimuli ziimeetie ir ielikti... Peec taa jaw nevar spriest!
![]() Un.. jaa paldies Kikyou! ![]() -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Hmm.. nu shito darbu ziimeeju ilgi. Un tik un taa izskataas nepabeigts! Veel ilgi domaaju: vai likt, vai nelikt? Ieliku...
-------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
wow Hercogiene vai grāfiene,vai augstmane.Īzskatās pabeigts..kā tu vari kleitām apģērbiem objektiem labi ēnas uzlikt???
![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Sushi |
![]()
|
Ja tas ir lab, tad es esmu monitors... Hmm, nu man gan liekas, ka vajadzeeja vairaak piestraadaat pie shitaa darba!
![]() -------------------- |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
es teikshu ka ir lab, tikai taa roka labajaa pusee taada kaa no gumijas. paareejais cmuki.
|
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Tieshaam smuki un izskataas, ka esi piestraadaajusi pie rokas pirkstiem
![]() |
Sushi |
![]()
|
Hmm... tagad pamanīju problēmu, Dark angel! Vajadzēja lielāku elkoni!!!
Un, LeoR, nu... šoreiz man vienkārši sanāca. Uzzīmēju diezgan ātri, jo vienkārši palaimējās. Hehe, laikam bija labs garastāvoklis! ![]() -------------------- |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Nesaprotu kā uz datora var ko tādu dabūt gatavu???!!!
![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Oo! Šis pēdējais ir ļoti smuks. ^_^ Var redzēt, ka zīmēts ilgi.
Tev sejas sanāk vairāk un vairāk piemīlīgas ar katru zīmējumu! Un pat plauksta, manuprāt, ir tā kā vajag. Tas, kas rada to nepabeigtuma sajūtu ir tas lielais zaļais fons. Ja nekas nenāk prātā, tad var iztikt kaut vai ar ēnu - uzreiz pabeigtāks izskatīsies. Ā, un vēl uz grīdas arī ēnas pikucītis nenāktu par sliktu. |
Sushi |
![]()
|
Erik4xp, hehe vajag trenēties un tā riktīgi gribēt! Vajag būt kādam mērķim! Man gribās zīmēt ļoti labi, kā jau visi!
Kikyou, paldies!!! ![]() ![]() -------------------- |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Nez uz painta vispār liekas MisionImposible....Bet tev jau sanāk....Hmmmm
-------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Namejs |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 113 Joined: 10-August 05 From: tou dont wanna know it....realy you dont ![]() |
kaadu progu tu izmantoji coloringam?
-------------------- Dont tell what to do, and i wont tell you where to go :D
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 20:04 |