![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Heh, dabūju ieskanēt divus darbus!
![]() Zīmēts ar tušas pildspalvu, bez zīmuļa, bez dzēšanas. ![]() ![]() -------------------- |
kaiva |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 85 Joined: 29-May 06 ![]() |
Nez kāda frīkaina, nepamatota, neloģiska un galīgi apšaubāma iemesla dēļ man patī pirmā zīmējuma sievietes poza.
![]() Ja tik tiešām, viss bez dzēšanas, tad tiešām ļoti labi. mati kā vienmēr labi. Tādi kā iestīvināti, bet varbūt matu putas. ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
"Children of sky high" viņi... nomira? Kads gotisks zimejums!
![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
ja otrā ir geiša, tad tik un tā viņai rokas daudz par mazu. bet man patīk meitenīte fonā. bet kas ir tas lidonis tur, pa labi, men nav zināms.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Kaiva, paldies XD
Keydan, nē, tas ir vnk kkāds mans fantasy zīmējums.. ![]() Kahi, jā, rokas viņai ir pa mazu, zinu, zinu. Tas lidonis ir vnk lidonis. Aparātiņš. Hooouwou.. visi trīs uz ''K'' XD -------------------- |
Sushi |
![]() ![]()
|
Lai jau pagozējas pie maniem darbiņiem arī šis...
-------------------- |
kaiva |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 85 Joined: 29-May 06 ![]() |
es gan nejēdzu vai kājas ir pareizas, bet smukas vienalga.
zobens nava smuks, vecs apsarmojis un vienkārši fui. zeķītes foršas, gribētos tādas savā īpašumā. labais pleca kauls izskatās izlausts. man šoreiz nepatīk seja. skaista acu krāsa. interesants matu griezums. vienmēr ir patikušas tās lentītes ap matu copītēm, vai kānu to pareizi sauc. fons forš. un visbeidzot, es esmu pārāk slinka lai rakstītu paplašinātos teikumos. ![]() -------------------- ![]() |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Zīmējumā nesaskatu Lainārtu un tas nemaz nav slikti . . .
Ļoti interesanta ši darba īpašība, jo ilgāk skaties, jo vairāk patīk. Tik zobens bojā visu prieku. -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Sushi |
![]()
|
ehh ehh This post has been edited by Sushi: Nov 4 2006, 15:19 -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Hehehe... Šitais ir dievīgi labs, kā jau teicu pirms tam. Nav par ko piesieties. Ko lai saka - skaisti, skaisti. :3
|
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
tātad viss ieprieks teiktais ^^ un emm jā asinis tev tiešām padodas zīmēt :3 Malacis XD
|
Sushi |
![]()
|
Paldies, paldies jums abam!
![]() Vienmer pasakat ko labu! Guro ir vienkarsi.. mmm (-..-) -------------------- |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
he he es taa skatos peedeejais kkaa velk uz zaagja pusi
![]() ![]() |
Sushi |
![]()
|
Paldies, Kazuki! Zāģi gan esmu redzējusi tikai pirmo daļu, bet gribās arī trešo redzēt.
Jā, un vēlreiz paldies. -------------------- |
kaiva |
![]()
|
![]() bet savādāk, diezgan skaisti, veicina uz skaistām pārdomām ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 19:14 |