IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

2 Pages V  1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Paranoia agent, sjiize...
Roze
post Feb 15 2004, 01:22
Post #1

Hakushaku

Group: Kage

Aired in February 2004

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Shounen Bat! The mysterious criminal that rollerskates around attacking people at night... just what is he?

The story starts with Sagi Tsukiko, a popular designer of cute mascot characters, and the hassle she's put through after she's attacked at night by Shounen Bat. The police want to know if she can remember anything about the incident, the people at work think she's just faking it so she doesn't have to come through on her deadline, and there's some weird detective-type guy following her around, asking her all sorts of questions... did she really see this boy? There are some other clues, some other strange happenings, and then... there's a second victim attacked by Shounen Bat
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ShinChan
post Apr 18 2004, 15:09
Post #2

ultrafilozofs

Group: Chuunin
From: durdom

Novilku sjim gabsim ievada seerijas un noskatoties biju patiikami paarsteigts. Skalji jau skanees, bet manupraat Paranoia agent ir Twin peaks anime izpildiijumaa (vismaz no ievada taa skjiet). Sjiis seerijas man noteikti buus "must have" un "must see". Ja kaadam ir kas sakaams par sjo seriaalu, luugtum, tikai luudzu izvairaas no spoileriem.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Yume
post Apr 18 2004, 22:57
Post #3

challenger

Group: Jounin

ur tu vinju keeri?
Es arii gribu paskatiities. huh.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
ShinChan
post Apr 19 2004, 00:00
Post #4

ultrafilozofs

vilku no DC++, bija dazjaadi avoti taa ka konkreetu source neiedosju. Parakaa gan jau atradiisi.
Kaa jau teicu pirmais iespaids visnotalj pozitiivs, ljoti netipiska anime.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Guest
post Apr 19 2004, 12:40
Post #5

Unregistered

torrentus var dabut no AonE un Ani-Kraze - pagaidam pieejamas 6 ep

runajot par lidzibu ar Tvin Peaks - tur Tev taisniba - es ka reiz nedelu atpakal noskatijos Tvin Peaks 2. sezonu - tobis lidz beigam. Si bija viena no retam reizem, kad velejos, lai butu "labas beigas", bet nu Lincs ka vienmer no sava stilina neatkapas ;)

vienigi Paranoia agent nav tik arkartigi piesatinats ar Launuma ideju - kaut kas mistisks notiek, un ta radas, ka iemesli meklejami pasos cilvekos, ka notikumi ir tikai manifestacija, materializacija. bet kopuma noskana nav tik nomacosa ka Twin Peaks

bet jasaka kopuma anjime ir labs - visas zinas - animacijas kavalitate laba, savdabigas stils, augsta detalizacija - storijs dinamisks, teli interesanti

varu tikai ieteikt
+Quote Post
ShinChan
post Apr 23 2004, 10:55
Post #6

ultrafilozofs

QUOTE (Guest @ Apr 19 2004, 11:40 AM)
bet jasaka kopuma anjime ir labs - visas zinas - animacijas kavalitate laba, savdabigas stils, augsta detalizacija - storijs dinamisks, teli interesanti

Tiesji taa. Varu veel pievienot to, ka seriaalam ir labs muzikaalais pavadiijums, nedaudz psihodeelisks, nemaz nerunaajot par karaoke tituldziesmu ar atmombumbas seeni fonaa smile.gif
esmu redzeejis 5 seerijas un buus jaameegina dabuut paarejaas.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
ShinChan
post May 7 2004, 09:47
Post #7

ultrafilozofs

Nu jau esmu noskatiijies 8 seerijas (peedeejaa ir iists melnaa humora paraugs) un seriaala akcijas manaas aciis tikai kaapj.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
ShinChan
post May 24 2004, 23:51
Post #8

ultrafilozofs

Informeesju katru reiz kaa noskatiisjos jaunu seriju he, he. Nu jau esmu ticis liidz 9. Sjii liidziigi kaa 8, mani riktiigi sasmiidinaaja, to nevar izstaastiit tas ir jaaredz. Sjo seriaalu virzu par sjaa gada labaako veidojumu, sen nebija redzeets, ka vienaa sariaalaa var iekjepinaat mistiku, psihologjisku trilleri, detective story + neatkaartojamu melno humoru. Viennoziimiigi iesaku visiem novilkt.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
kaarleens
post May 25 2004, 14:54
Post #9

Hentai

From: Jelgava

kas ta pa suberu grupeejumu ko tu skaties intresanti Aone tiko tik izlaida 7 ep
te noderiigais links http://www.gotwoot.net/series.php?p=info&sec=31
mosh kaadam noder rolleyes.gif

--------------------
PERVERTS HELPING PERVERTS
image
+Quote Post
ShinChan
post May 25 2004, 18:53
Post #10

ultrafilozofs

QUOTE (kaarleens @ May 25 2004, 01:54 PM)
kas ta pa suberu grupeejumu ko  tu skaties intresanti Aone tiko tik izlaida 7 ep
te noderiigais links http://www.gotwoot.net/series.php?p=info&sec=31
mosh kaadam noder  rolleyes.gif

Laikam Ani-Kraze, bet galvot nevaru. Kad buusju maajaas apskatiisjos konkreetaak. Subi mazliet sliktaaki kaa Aone, bet who cares? mani apmierina.

jaa, nekljuudiijos. Ej vien uz http://anime.mircx.com/ un novelc pats.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
zenofex
post Dec 19 2004, 19:48
Post #11

Nausicaa fanboy

From: Nav

Mhm, ljoti interesanta un augstaakaa meeraa kvalitatiiva anime ir shis Paranoia Agent. Satoshi Kons spraucaas pa visiem galiem aaraa. Ljoti origjinaala un neapniikosha, varbuut vieniigi pa druumu, mistisku (ne man smile.gif )

Pagadiaam esmu ticis liidz 8. seerijai. Vienkaarshi kolosaala, pretruniiga, melnaa humora un negaidiitu paveersienu paarpilna.

Taa ir laba atpuuta peec fanservisiem, yaoi, scoolgirls, kawaii.... peec 99% no animes vispaar, un tomeer arii Paranoia ir anime, diivaini, nee?

--------------------
- "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon
+Quote Post
ShinChan
post Dec 22 2004, 00:32
Post #12

ultrafilozofs

Šis pilnīgi noteikti IMHO ir aizejošā gada labākais seriāls. Tik perfektu sociālo satīru, kas krustota ar smalkiem pūļa un indivīda psiholoģijas attainojumiem reti kad gadās redzēt. Nezinu vai visā anime bija kāda vieta, kur varēja piesieties.
Vērtējums: anime gardēžiem, kas "pazīst drēbi", bet ne visiem.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
arteck
post Dec 22 2004, 03:00
Post #13

Unregistered

Es tāds nepieklājīgs un pa vidu traucējošs, bet, es vēlējos uzzināt no kurienes ņēmāt. Pieļauju, ka izmantojot torrentus. Padalīsities, lūdzu? Pārāk mani esat sakārdinājuši. Damn!

UPD: Kaut kādu torrentu atradu (Ani-Kraze relīzes), taču nāk ar samērā smieklīgu ātrumu, tāpēc patiešām gaidu jūsu piedāvājumus.
+Quote Post
zenofex
post Dec 22 2004, 08:53
Post #14

Nausicaa fanboy

From: Nav

Nu man pasham ir anime one reliize,
http://www.animeyume.org/download.php/torr...t_01_13.torrent

izskatiijaas tiiri labi iztulkota. Un skatos arii seederi/leecheri pagaidaam ir pietiekamaa daudzumaa.

--------------------
- "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon
+Quote Post
arteck
post Dec 22 2004, 22:20
Post #15

Unregistered

Paldies, zenofex, taču arī no turienes nāk ar smieklīgu ātrumu. Acīm redzot manā galā kāda vaina. Nedaudz piegriests trafiks. Varbūt šeit kāds nodarbojas ar liela mēroga labdarību un varētu uzlikt uz ftp vai web servera epizodes, ja ir tāda iespēja. Pa daļām kaut vai.
+Quote Post

2 Pages V  1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14 June 2025 - 14:12