![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tjen |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
![]() ![]() |
Namejs |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 113 Joined: 10-August 05 From: tou dont wanna know it....realy you dont ![]() |
taa nesen rakaajos pa pc un uzgaaju 2 wiena drauga garadarbus
Attached thumbnail(s) ![]() ![]() -------------------- Dont tell what to do, and i wont tell you where to go :D
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Baigi muskuljainie tev sanaak!
![]() Man gan DBZ stils nepatiik, bet labi sanaacis! -------------------- |
Namejs |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 113 Joined: 10-August 05 From: tou dont wanna know it....realy you dont ![]() |
diemzheel tie naw mani darbi...bet wiena drauga kursh ir specializeejies uz dbz
-------------------- Dont tell what to do, and i wont tell you where to go :D
|
Nirvana |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 21-August 05 ![]() |
Paarsteidzoshi jauki. Patiik stils, patiik izpildiijums. Teju vai nebuutu, kam piesieties. Tikai galvaskausam vieniigaa vaina ir tie zobi. Modelim, no kura ziimeeji, bija normaali zobi, ne? Ilknji izskataas kaut kaa nerealistiski. It kaa pareizajaa vietaa, bet nepareizajaa attaalumaa no priekshzobiem. Tiem zobiem, kas ir pirms ilknjiem, it kaa buutu jaabuut plataakiem vai kaut kaa taa (tb - es liidz galam arii nevaru saprast, kas tur nav kaartiibaa). Bet tas tikai, manupraat. Visaadi citaadi man patieshaam nav, kur piesieties.
Taa tava mistiskaa drauga darbi (peedeejie divi) izskataas teju profesionaali. Cepuri nost. -------------------- |
Tjen |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Zimejumi OK(tava drauga)... bet vairak tavus darbus gribetos redzet ...tas tach tavs tops...
![]() Pasaki savam draugam lai pieregojas otaku un pac vieto ieksha savus zimejumus... ![]() |
Namejs |
![]()
|
apmeeram shitaads es izskaiijos pirms apm 17 gadiem....smux vai ne?
![]() Attached thumbnail(s) ![]() -------------------- Dont tell what to do, and i wont tell you where to go :D
|
Kenshin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 5-November 04 From: beyond the stars ![]() |
njiaaa, sanaak tew smuki^^), tikai baigi tumshie visi ziimeejumi, bet eenots manupraat arii ir kvalitatiivi un nu visp labi sanaak tew^^
-------------------- ![]() |
Namejs |
![]()
|
taaax...sen naw newiens darbs publiceets
![]() shito es wakar pusstundas laikaa uzziimeeju...pac briinos kaa ![]() p.s. prieciigu jums wisiem walentiindienu ![]() -------------------- Dont tell what to do, and i wont tell you where to go :D
|
Namejs |
![]()
|
weel kkas
![]() ![]() -------------------- Dont tell what to do, and i wont tell you where to go :D
|
vampire_kiss |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 71 Joined: 6-March 05 From: everywhere i want.... ![]() |
ooooo..man loooti patiikaas tas kur it kaa no augshas un tas varonis skataas uz leju....ar to krustu laikam ja nemaldos..kaa arii tas kursh seedeeeja viens no peedeejiem laikam...tev loti labi sanaak....
![]() |
Namejs |
![]()
|
![]() ...maacos ziimeet meitenes ![]() seja naw paaraak izstraadaata jo baigi mazs ziimeejums sanaaca -------------------- Dont tell what to do, and i wont tell you where to go :D
|
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
atziistu: labs sanaacis, bet paaraak slaveet arii nevajag, var pazaudeet iedvesmu! tev taadi skarbie dzeki padodas-vareetu ilustreet tjipa gredzenu paveelnieku, bet tas taa...turpini ziimeet, man patiik!
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Tjen |
![]()
|
Nja Namej sanaca labi bet tomer vaidzetu vairak piestradat pie detaljam
![]() |
Namejs |
![]()
|
shitas ir domaac coloringam taadeelj iipashi necentos...tjip kaarteejais darbs 15 minuutees
-------------------- Dont tell what to do, and i wont tell you where to go :D
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7 August 2025 - 10:39 |