IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

4 Pages V  1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Meaning of Life, domas?
Batou
post Apr 19 2004, 17:43
Post #1

S9 unit

Group: Jounin
From: PS 9

nu postojiet domas par to, kaada tad ir dziives jeega. un vai ir iespeejams radiit vienotu teoriju, kas visu speetu salikt pa plauktinjiem (filozofi censhas cik speedami, pagaidaam rezultaats 1-0 "lielaa nezinaamaa" labaa).

Ir taada Monty Phytona filma "Meaning of Life" (rec no manas puses).

--------------------
image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Rob_X
post Apr 19 2004, 18:48
Post #2

Shishaku

Group: Chuunin
From: Riga

Monty Phyton laba lieta wink.gif Dzives jega atklasies tev pec naves, vai ari tuvu tai. cool.gif Taadas manas domas.
+Quote Post
Rune
post Apr 19 2004, 19:39
Post #3

Danshaku

From: Kur pagadās.

Taada arii ir?... Shii VIENA LIELAA dziives jeega? Manupraat, to var mainiit kaut vai katru dienu, bet tas kaa nu kuram, anyway tie ir tikai mani slimie murgojumi.

--------------------
Elitärer Niedergangsdiagnostiker
+Quote Post
CryRat
post Apr 19 2004, 20:25
Post #4

Danshaku

42

--------------------
my megabusters :X
+Quote Post
Batou
post Apr 19 2004, 21:38
Post #5

S9 unit

wtf is 42? laugh.gif tas ta kaa tajaa Lema staastinjaa par matemaatikji kursh izskaitljoja, ka skaistums ir tuksh balts aplis ar punktu viduu.

--------------------
image
+Quote Post
TheBadEdd
post Apr 19 2004, 22:42
Post #6

The One

From: Latvia

Es uzskatu ka dziivee viss notiek peec "zakon podlosti" un taadeelj piekriitu Robikam ka tu To uzzinaasi tad, kad tev vinju vairs nevajadzees! tongue.gif

--------------------
image
+Quote Post
CryRat
post Apr 19 2004, 23:28
Post #7

Danshaku

wtf is 42?
The Hitch-Hikers Guide to the Galaxy laikam jau neesi redzejis / lasijis... interesanta filma ( seriaals laikam precizaak ) / graamaga ( neesu lasijis )
vobshem tur bija tadi zverini kuri uztaisiija tadu super-duper-pc ( Deep Thought ) un tjipa They asked the computer for the Answer. "The answer to what?", asked Deep hought. "Life! The Universe! Everything!" they said. pec paris miljoniem gadu Deep Thought atbildeja ar 42 tad tiem nabaga radijumiem nacas taisit vel lielaku PC lai noskaidrotu jautajumu...

temats ir interesants tikai tagad negribu vairak rakstit...

--------------------
my megabusters :X
+Quote Post
edg
post Apr 19 2004, 23:31
Post #8

limpene grauž aknas

From: PM

Dziives jeega ir skatiities anime wink.gif

P.S. Lems rullee tongue.gif

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Rob_X
post Apr 20 2004, 08:35
Post #9

Shishaku

From: Riga

QUOTE (Robik @ Apr 19 2004, 05:48 PM)
Dzives jega atklasies tev pec naves, vai ari tuvu tai.

Mana doma bija, ka pirms naaves tu atcereesies daudzus mirkljus no savas dziives un apjeegsi savas dziives jeegu. Nav vispaareejas dziives jeegas. Un tas, ka peec naaves.. nu... Satiksi visa radiitaaju un vinsh tev pateiks tongue.gif tas bija taa, uz joka pamata domaats wink.gif ( vajag tomeer domu staastiit, domu gaajiens nav visiem viens rolleyes.gif )
+Quote Post
arteck
post Apr 20 2004, 09:29
Post #10

Unregistered

Opā, kaut ko varu arī iepļurkstēt.

Mans pašreizējais uzskats par dzīves jēgu ir apmēram tāds - šeit (uz Zemes) cilvēkam sevi jārealizē tajā jomā, kur viņš jūt, ka tā ir viņa sirds lieta. Ir jāpastāv līdzsvaram. Pirmkārt jau pašā cilvēkā. Starp fizisko un garīgo attīstību. Uzskatu, ka nevajadzētu būt tā, ka vienā brīdī cilvēkam šķiet, ka tagad es zinu tik daudz, cik man vajag, un vairāk neko jaunu nemācīšos. Es nerunāju par to, ka cilvēks lasa avīzes, skatās ziņas. Es runāju par grāmātam, par sarunām ar citiem cilvēkiem utt. Vēl arī tas, ka izmēģināt dažādas lietas, nevis nodzīvot tā pieticīgi neko neizmēģinot. Arī ekstrēmas lietas.

Par sevi varu teikt, ka esmu nostājies uz tā ceļa, ko vēlos veikt. Tagad tikai jādodas uz priekšu. Un, kad tuvu būs pēdējā stundiņa, nodomāt, ka tomēr esmu savu dzīvi nodzīvojos forši.

rolleyes.gif
+Quote Post
Batou
post Apr 20 2004, 11:53
Post #11

S9 unit

aciimredzot es esmu vieniigais, kuru ideja par pasaules kaartiibas mainiishanu ir apseedusi unsure.gif kaugan principaa, uzreiz varu pateikt. ja tu iemiili kaadu, viss kljuust aarkaartiigi nesvariigs. dziives jeega neinteresee, jo tu jau taadu esi atradis. tachu no otras puses, tad, kad miilestiiba beidzas (un taa diemzheel meedz notikt), jautaajums par dziives jeegu kljuust aarkaartiigi svariigs.

"The answer to what?", asked Deep hought. "Life! The Universe! Everything!" they said. pec paris miljoniem gadu Deep Thought atbildeja ar 42

liidziigs staasts ir R.Sheklijam.

--------------------
image
+Quote Post
ShinChan
post Apr 20 2004, 12:27
Post #12

ultrafilozofs

From: durdom

QUOTE (Outlawz @ Apr 20 2004, 10:53 AM)
aciimredzot es esmu vieniigais, kuru ideja par pasaules kaartiibas mainiishanu ir apseedusi unsure.gif

A ko tu saproti ar pasaules kaartiibas paarmainiisjanu? Taa nu reiz ir lieta ko var tulkot 100 un 1 veidaa. Vispasaules revoluucijas sariikosjana, jauna religjijas veida iedziivinaasjana, veel kaadas utopijas realizeesjanas meegjinaajums (tas buutu vienkaarsji "ze best", paarsmietos no sirds), visu pasaules cilveeku dosjanaas rituaala pasjnaaviibaa, piespiedu anime skatiisjanaas saakot no beernudaarza utt.
???

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
edg
post Apr 20 2004, 12:53
Post #13

limpene grauž aknas

From: PM

Samierinieties ar patiesiibu - dziivei nav jeegas. Dziive nav sods, kuram buutu jeega jaameklee. Dziive ir sasodiita daavana - izmantojiet kaa pashiem patiik! Daavaatam zirgam zobos neskataas!

Iedomaajieties ljautinji situaaciju:
"Es esmu dziivs! Jaa es esmu dziivs! Es esmu apaljs uz sarkans aabols, kas pashlaik tikko atraavies no koka! Jaa, cik tas ir forshi taa krist! Ew, bet kaapeec es kriitu? Kaapeec tuvojos zemei tik aatri? Vai es nevareeju vispaar palikt kokaa? Vai manai eksistencei vispaar ir jeega? Vai manai krishanai ir jeega? Aaa, es tuuliit nokritiishu..."
Nu mees, cilveeki, esam tie aaboliishi. No kriitaabola redzes viedoklja krishanai nav jeegas. Prieksh kriitaabola krishana ir galiigi nevajadziigs process. Aabola krishanai ir jeega no aabeles redzes viedoklja, no eziisha redzes viedoklja u.t.t. Taapat arii cilveeka dziivei no cilveeka redzes viedoklja nav jeegas, mums par to lauziit galvu ir sameeraa stulbi. Toties no citaadiem redzes viedokljiem cilveeka dziivei ir jeega. No cilveeces redzes viedoklja cilveekam ir jeega kaa taas daljai, kas nodroshina taas turpinaashanos. No maajas kakju redzes viedoklja cilveeka jeega ir buut par to, kas baro un glauda. U.T.T.

Kaads veelas veel detalizeetaaku filozofiju?

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
xikes
post Apr 20 2004, 13:39
Post #14

Koushaku

jaa filma "Meaning of Life" bija laba .. pirmo reizi, kad skatiijos reecu nepaartraukti ... smile.gif
Eh .. manupraat ... dziives jeegu mekleet patieshaam nav jeegas ...
Dziive vienkaarshi jaadziivo un viss ...
bet dziives jeega .... who cares ... smile.gif

--------------------
The Universe doesn't care what You believe in.
IPB Image
+Quote Post
standby
post Apr 20 2004, 13:44
Post #15

Samurai

wub.gif
Shausmiigi labs piemers (par aboliem)

Sirdi iekritusi nesen lasita doma ka ikviena religjija (tobish vardos izteikta doma par dzives jegu) ir tikai celshs... (diez uz ko?)

blitz ideja par aboliem - Tu kriiti un zini ka Tu kriiti bet neprato daudz par to, vienkarshi apzinies ka kritienam ir savs sakums un savs gals, ka blakus krit tadi pashi aboli un ka butiba jums visiem ir viens merkjis..kritiena mirkli padarit pec iespejas patikamaku un nokrist bez nozhelas.. ph34r.gif
+Quote Post

4 Pages V  1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15 June 2025 - 22:11