![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
Apzinoties, ka kompi paarbaudiis tikai peec divaam dienaam un ka no kritikas tas buus jau paarpluudis un ka tad vinja to iespeejams nozjeelos, Tsukino nospiezj uz "new topic" un saak browsot savas ieskeneetaas bildas. Un taa......
![]() Un artiem uz fanartiem.... ![]() Un paaris lietas kritizeetaajiem, 1st es diezko ilgi neziimeeju, 2nd man ir tikai 13!!!!! Luudzu pusliidz atbilstoshu kritiku!!! Pagaidaam vairaak nelikshu....bet es tomeer braucu uz laukiem taakaa- ![]() -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
slay3r |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 171 Joined: 20-April 04 ![]() |
Personīgi man patīk pirmais. Lieliski uzzīmēts. Vienīgais šķiet ka actiņas vajdzēja, čuč čuč mazākas
![]() This post has been edited by slay3r: Aug 16 2005, 03:28 |
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
Prieks ka kaads atbildeeja, kammeer es veel varu iechekot. Tjaa ar aciim ir kaa tu saki.....
man taadas parasti sanaak, ja ziimeeju pati no savas galvas. ![]() Tjaa, paareejie ir un paliek tikai fanarti. -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
kaitou-lala |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 71 Joined: 10-August 05 From: liepaja ![]() |
tie tieshaam ir jauki ziimeejumi...taa kaa citiem man arii patiik 1....
![]() ok tad bye ![]() ![]() -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Man patiik pirmajaa ziimeejumaa sola deelju gali. Nopietni. Taa nav njirgaashanaas. Un veel man patiik tai meitenei tupeles. Un eenojums ir smuks. Nevis baigi pareizs un preciizs, bet smuks.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Pirmais ziimeejums ir superiigs, aciim manuprat nav nevainas ( katram savs stils, taa teikt )!!!!!! Ziimee veel. veel un veel, yu esi diezgan speejiiga!!!!!!
![]() |
Namejs |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 113 Joined: 10-August 05 From: tou dont wanna know it....realy you dont ![]() |
tew ir talants....taa tik turpinaat
![]() -------------------- Dont tell what to do, and i wont tell you where to go :D
|
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
ziimeejumi tieshaam ir labi
![]() -------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Man patiik otrais ziimeejums... Fantasy... mmmm...
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Jā, kā jau visiem arī man patīk pirmais zīmējums. Kā kāds jau teica, tur acis mazliet par lielu un mazliet pašķības. Ēnojums ir labs! Mazliet piestrādā, tad būs perfekts! Soliņš uzzīmēts ar lineāru precizitāti (laikam arī zīmēji ar lineāla palīdzību
![]() ![]() -------------------- Go and die, please.
|
Tsukino |
![]() ![]()
|
Priecaajos ka nava daudz kritikas.
Lineaals....jaa. ![]() Un ja Red Foxy veelas es uzziimeeshu foxgirl...... ![]() Njau! Kraasot es negribu, jo kad peedeejoreiz pameegjinaaju (6 months or so) viss ziimeejums bija sabojaats un es to nozjeeloju. Man ir ieskeneets un es varu vinju ielikt, ja kas...... Tjaa, shie ir mani pa-vecie arti, tagadeejie ir labaaki,jo man liekas ka esmu dabuujusi level-up, bet es nezinu kad atkal tikshu pie skenera. Pagaidaam es ielikshu shos....... Nometnee... man nebija tik labs gariigais, lai uzziimeetu ko labaaku... ![]() Un shis ir unfinished..... ![]() -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
nice..... btw,wareetu (tagad naak mana kaarteejaa stulbaa ideja) uztajsiit atsewishkj topic,kur wareetu katrs uzziimeet wienu foxgirl un ielikt. ok,dumji. bet buutu miiliigi,ne? ok,dumjiii.
![]() ![]() -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
pinksakura |
![]() ![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
šie zīmējumi kā jau es tev iepriekš teicu ir fantastiski!(un mans domas nemainās)
![]() -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Zīmējumi ir jauki, tikai tam enģelītim derētu mazliet detalizētāki spārni, jo tagad liekas, ka tam spārnu vietā ir kaut kādas plāksnes...
![]() -------------------- Go and die, please.
|
Tsukino |
![]()
|
QUOTE(rebel @ Aug 17 2005, 22:25) nice..... btw,wareetu (tagad naak mana kaarteejaa stulbaa ideja) uztajsiit atsewishkj topic,kur wareetu katrs uzziimeet wienu foxgirl un ielikt. ok,dumji. bet buutu miiliigi,ne? ok,dumjiii. ![]() ![]() Kaapeec dumji? ![]() Un, Kikumi, es meegjinaashu more details on wings. ![]() -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 20:07 |