![]() |
![]() ![]() |
![]() |
slay3r |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 171 Joined: 20-April 04 ![]() |
Latvījā tomēr ir Anime informācījas deficīts.
Nevēlos uzmākties, bet uzdošu jautājumu. Ir kāds Anime DC++ hubs vai anime ftp ExChange serveris!? (LV) |
Fatalis |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Ja arī ir, tad nevienu nezinu.
|
slay3r |
![]()
|
||
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 171 Joined: 20-April 04 ![]() |
Rrrr, sux. Vispār vajdzētu uztaisīt. P.s Tavs userpics nerādās. |
||
Hideki |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 321 Joined: 16-February 04 From: Rīga, Imanta ![]() |
Ir mangabase.no-ip.com:3412 dc hubs, tikai tur ir daudz lietotaaju arii no aarzemeem.
Par pashlaik onlainaa esoshiem anime ftp gan neko nezinu. Ftp ExChange, tas ir kad no kaada ftp var vilkt failus uz citu ftp, nevis uz savu PC? Tas arii mani vareetu intereseet. *_* Man katastrofaali truukst vietas uz HDD, kaa dazhas seerijas atvelc, taa jaamet uz CD matricaam, bet nevar jau zinaat, vai katra anime buus taa veerta, lai skatiitos vel kaadreiz. ![]() -------------------- "And so long as the irresponsible explore unknown
lands, we need never fear..." "Not too late? - Everyone is still alive. Inside of you. I might be able to do it. Another universe. A universe where everyone is still alive. I'll create it out of myself. Take me to everyone. - Are you really sure? I'm not alone. I'm going back to everyone. The other universe inside me has started to move forward in time. ... beyond the time." |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Jap, es arii tikai par runaajot par FTP.. man situaacija ar hardu nav labaaka kaa Hideki.
-------------------- ![]() |
slay3r |
![]()
|
Šķiet ka tāds būtu jaizveido. Piemēram access ir tikai kaut kādiem /F locekļiem kuriem ir tur sasniegts vajadzīgais postu daudzums. Tas tā lai nebūtu tīri publisks, kas nāk un velk. Tagad tik jātrod kāds kas ko tādu uzņemtos uzrīkot.
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
A kaa tad ir ar http://saa.dtcom.lv/dc/ projektu?
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
slay3r |
![]()
|
||
Es personiigi par viņu pirmo reizi dzirdu, šas palasiišu. |
||
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
Fatalis |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
Lielība naudu nemaksā! Pats piecūkoji, pats arī satīri. |
||
Yume |
![]()
|
Nu tad chaapo un tiiri.. tie bija tavi posti.
![]() -------------------- ![]() |
slay3r |
![]()
|
Atnāk.!
Piedirš.! Aiziet.! ![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
par hubu ir ljoti laba ideja bet es domaaju vinjam taapat kaa ftp buutu jaabuut pieeja ar ip un paroleem nee nu protams veel ideaalaaks variants buutu ftp bet nu tur vajag vienu labu kasti ar daudziem hdd un labu piesleegumu es ar savu mdsl neko taadu nevaru piedaavaat
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
kuchieris |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Man jautaajums: Ko noziimee tie zilie kubicinji zem katra vaarda. Un nesaprotu arii to, kaapeec ir izmainiijies manas grupas nosaukums no Chuunin uz Heimin.
Help! -------------------- Kūko, kūko dzeguzīte,
Skaiti mirušos... |
kuchieris |
![]()
|
||
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
UPS Grupas nosaukums nav mainiijies. -------------------- Kūko, kūko dzeguzīte,
Skaiti mirušos... |
||
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27 July 2025 - 10:18 |