![]() |
![]() ![]() |
![]() |
aigarius |
![]() ![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
Ok, visi tikai strādā vai pļāpā, bet man gribas mazliet saulē pagorīties. Tātad rīt - 21. augustā 12.00 visi braucēji satiekās tradicionālajā vietā - pie Origo pulksteņa. Es taisos braukt ar velosipēdu un es aicinu arī citus tā darīt, tomēr tie, kas negrib izmantot savu muskuļu spēku var parazitēt uz vilcieniem.
![]() Tad kā parasti braucam uz Buldureim un okupejam kādu nepārāk lielu pleķīti netālu no zilā karoga. Orientieris - mans telefons (6187447). Standartprogrammā tiks iekļauta sauļošanās, kāršu spēle zem šifrētā nosaukuma "Yume" (ja būs 5+ cilvēku) un iespējams viena aktīvā spēle Ultimate (ja kāds atradīs lidojošo šķīvīti). Aiziet ļaudis!!! ![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
nekāta vaidzība pēc dubult topika gan tiesa nebij, ja būtu paskatijies orta topikā būtu redzējis ka šo tēmu mēs jau apspriežam
![]() |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(EliminatoR @ Aug 20 2005, 18:17) nekāta vaidzība pēc dubult topika gan tiesa nebij, ja būtu paskatijies orta topikā būtu redzējis ka šo tēmu mēs jau apspriežam ![]() Jep, apspriedāt topikā par mēnesi vecu pasākumu. Jauns pasākums - jauns topiks. -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Labi piesakos parazīta lomai. Kas vēl brauks ar vilcienu? Es ne pārāk labi atceros kā Bulduru stacija izskatās. Varbūt paķert bumbu?
-------------------- |
aigarius |
![]()
|
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Aug 20 2005, 22:38) Var jau paskaitīt, kura tā stacija būs no Rīgas. Bumbu var paņemt, lai gan man nezkapēc liekas ka cilvēku nebūs pārāk daudz. Šķīvītis būtu daudz labāk. -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
bumbai arī nebūtu nevainas. pagaišo reiz nebij un tas bij slikti
![]() |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Bāāāāc....*rauj aiz meles par sliktiem vardiem*. Atradu. Tāda pamīksta ir, bet ceru ka derēs.
-------------------- |
Faplo |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 136 Joined: 22-September 04 From: Jaunogre ![]() |
Kas īsti šitas ir pa pasākumu?
|
GunMetaL |
![]()
|
šitais prosto pasākums kad tautas salasās un brauc uz jūru...
bet, es aizgulējos =[ |
Faplo |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 136 Joined: 22-September 04 From: Jaunogre ![]() |
Heh a ko jūs jūrā šitik aukstā laikā nu ne jau peldēties?
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
kuram nu auksts, bet vismaz man te V-pilii saule nonormaali cepina un juuraa +20 uudens. nav ne vainas.
-------------------- Because i can!
|
![]()
|
QUOTE(EliminatoR @ Aug 21 2005, 13:24) Slikti gan. Mēs jau domajām kur iekritis. Stundu Alta(viņa nebija braucējs) neveiksmigi mēģinaja savakt vairāk tautas. QUOTE(Faplo @ Aug 21 2005, 13:28) Kur te ir auksts. Jabūtu auksts tad nesēdetu ar krēmu uz sejas. -------------------- |
aigarius |
![]()
|
Jep - laiks bija vienkarši brīnišķīgs. Saule karsta. Vēja nav. Ūdens varētu būt arī karstāks, bet labi vien bija.
Labākais šīs vasaras iedegums. Varat jau sākt nožēlot, ka nebijāt ![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
slay3r |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 171 Joined: 20-April 04 ![]() |
Argh, būtu man vairāk simpātījas pret jūru, būtu ar braucējs.
|
GunMetaL |
![]()
|
pamodos 12:10
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 15:19 |