![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Cowman |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
hahaah nav labi likt citu bildes netaa ( ko zin mosh es esmu maniax)
-------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
pusiit tu neesi ne tuvu maniakam, tev nikaa nav killer... xDD taa mums iistajiem maniakiem ir paziishanaas ziime...
-------------------- |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Tas laikam ir visgejiskākais, kas man jebkad ir sanācis. It īpaši tie niggas. XD
Laikam nedaudz nošķiebies >.< -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Šitas gan kaut kā ne īpaši. Ir ideja, bet nav fīla. Varbūt dēļ samērā crapīgās ēnošanas. Vari labāk. Vispār apbrīnojama pacietība- to ķieģeļu sienu pusminūtē točna nevar uztaisīt.
-------------------- |
Nothinga |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. ![]() |
Tev lieliski sanāk darboties ar akvareļiem. Darbi interesanti un krāsojums albs, lai gan dažās vietās der piestrādāt, tomēr progress ir redzams. Vienīgais, kas man ne pārāk patika, ir tas, ka visi darbi šķiet nedaudz vienveidīgi. Teju visām meitenēm vienas un tās pašas sejas izteiksmes, nekā jauna, īpaši daudz. Iesaku pastrādāt ap emocijām ^^
-------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
looool
![]() ![]() ![]() This post has been edited by Cowkiller: Aug 9 2008, 22:10 -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Pūces gurķojas ar zaķiem pie ūdens ¦3
-------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ūdenskrāsu dieeeeeeeeeevs!
Skaists zīmējums. Sūdzība tik viena... Kā parasti, telpa. Šo gan es dzirdēju 4. klasē, tāpēc iespējams kļūdos vai kaut kā tā. Tālumā zāle nav zaļāka, tā ir gaišāka. Jo tuvāk pie skatītāja, jo objekts tumšāks un spilgtāks, un otrādi. Eku, kā, pēc manām domām, vajadzētu būt: ![]() ^ Labojums fotošopā 3 sekundēs, bet galvenais, lai domu saproti. |
Tigra2 |
![]()
|
Nu jā tā jau laikam ir gan, man laikam vajadzētu beidzot uzinstalēt photoshop. XD Jo kautkā, kad krāsoju, galīgi nepiedomāju.
Bet anyway, paldies, centīšos piedomāt. :3 Mūžu dzīvo, mūžu mācies. -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Ļoti skaists atmosfērīgs darbiņš ^^
-------------------- |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
oh, pedejais vnk super ^^ bet tu man izstāsti - kā tu tā ar akvareļiem vari tik precīzi izkrāsot????? man vienmēr viss tek garām un pāri
![]() -------------------- |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Tu laikam vienmēr atradīsi vietu, kur iezīmēt kabaci. ^^
|
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
viņas ir spoki, ka viņām nav atspulgu ūdenī? XD un tās pūces ar kabaci ir superīgi. tiešām jauks un labs darbelis. :3 kā tev tik labi izdodas ar akvareļiem strādāt? visi akvareļu darbi iespārda. ^^
-------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Shumins |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Tu laikam vienmēr atradīsi vietu, kur iezīmēt kabaci. ^^ Droši vien. XB oh, pedejais vnk super ^^ bet tu man izstāsti - kā tu tā ar akvareļiem vari tik precīzi izkrāsot????? man vienmēr viss tek garām un pāri ![]() Ja negrib, lai izplūst, pirms katras nākamās klāšanas jāpagaida lai nožūst iepriekš uzklātais. Un vēlams lietot akvareļpapīru, tad viss ļoti ātri un forši nožūs un lapa nekrokosies. (Lai gan, ja ļoti pārspīlē ar mitrumu var arī sakrokoties X3.) Mana apsveikuma kartiņa omei dzimšanas dienā(sasodīti maza, kādi 5 cm.) Kautkāds fiksais: |
Tigra2 |
![]()
|
Ou RAR! Kad es beidzot iemācīšos izlogoties pirms postošanas.
Sorry, shumin-chan, tas nebija tīšām. Augšējais posts ir mans, cetīšos laboties un iečekot, kas ir ielogojies. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 18:44 |