![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
![]() 10 minūtes mūžīgās pedro kabača mīlas attēlošanai. -------------------- |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Super profils. Līniju krāsa īpaši nesaista, bet netraucē. Interesanti. ^^
-------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
the last one is cute one ^^
-------------------- |
antuanete |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 6-April 08 ![]() |
nezinu vai tas ir uzbrauciens, bet man tomeer tavi akvarelju darbi patiik labaak. Un peedeejaa - kaa jau vienmeer man patiik kraasas, domaaju ja piestraadaa var kkas ljoti labs iznaakt. Par to pludmali - man liekaas, ka meitenei tur nav ne vainas, bet fonam gan.
Saprotu, ka progress utt, bet es labpraat te redzeetu kaadu jaunu akvarelju darbu, bet lai nu kaa tu esi malacis. Kritizeet nemaaku maaku tikai pateikt - patiik vai nepatiik ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Ak, tie dzeltenie cāļi ir tik burveklīgi. No dabas zīmēji, vai ne?
Ainavām gan vēl pietrūkst dziļuma un patiesuma izjūtas. Iesaku zaļumu konstruēšanā izmantot arī citas krāsas, ne tikai zaļo. Vēlams kādu pretkrāsu iejaukt, sevišķi ēnās. Man gan patīk, kā tu pēdējā darbā izdomāji attēlot lapas. Tā ir kaut kāda birstīte? This post has been edited by FuschichO: Jun 12 2009, 12:07 -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Pretty chikens! Nom nom nom...
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Oooii, tev tik jauki sanāk ar akvareļiem. >w< Man ar akvareļiem galīgi neiet kaut kā.
Man tāāā patīk tas šķīvis. *plāno zagšanas operāciju* Un tas pēdējais digitālais darbs - ļoti patīk. -------------------- |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
tādās viegli grieķiskās noskaņās.
![]() MS paint, kādas 2 stundas. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Tīri normāli, tik man krāsas galīgi neiet pie sirds. Bet tas tā, baigi labi priekš divām stundām.
|
Tigra2 |
![]() ![]()
|
Izdomāju ķerties pie 100 mangas tēmu izaicinājuma.
Un te nu būs pirmais. 1. Introduction. ![]() +Edit Tā kā negribās taisīt dubultpostu, tad pielikšu šeit nākamo. 2. Love ![]() This post has been edited by Tigra2: Jun 27 2009, 19:59 -------------------- |
Saimons |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 65 Joined: 20-May 09 ![]() |
Wow ļoti patīk
![]() Anyway gribēju pateikt, ka man ļoti patīk darbiņš ar to jūru fonā, tur kur tā Grieķīgā noskaņa ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
omg- kas džekam ar ķermeni? O.o
-------------------- |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
omg- kas džekam ar ķermeni? O.o es to pasu ![]() p.s vinam kakls no gumijas, ka luffi'jam? ![]() -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:12 |