![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Jaffa |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 14-May 04 From: Aizkraukle (bedre) ![]() |
Man ir praktiski visa ff dallu kolekcija bet nav 9 dallas dzirdeeju ka vinna esot uz pc. Vai kaads vareetu pateikt kur kautko taadu atrast jo speele ir uz 4 cd taa kaa kaccaassana sanaak ne pa jokam bet speele ir to veerta. Aaa un veel kas dc++ ir vienmeer kautkaads ccakars vai arii speele ir tikai priekss ps. UN taatad vai kaadam buutu zinaama lapa kur vareetu dabuut. Njaa un bez torentiem arii luudzu
![]() ![]() |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Nav tās spēles uz PC.
Man ir nedaudz sabeigta pirātiskā PS versija, uz diskiem ir pāris gļuki, bet kopumā tas pārāk netraucē, tā kā, ja nu vajag var mēģināt kaut ko sarunāt. -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
Jaffa |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 14-May 04 From: Aizkraukle (bedre) ![]() |
n uja tu nedziivotu uz meenes tad jau varbuut kautko vareetu sarunaat
![]() xikes varbuut tev kautkas zinaams |
Dero |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
|
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Heh.. FF9, cik zinu, nav iznaakusi uz PC.
FF9 ir PS1 speele. Man ir visu cd image (UK versija, taisiiti no originaalajiem diskiem) faili uz kaada dvd. Kombinaacijaa ar ePSXe (emulators), patchiem un deamon tools viss iet gandriiz perfekti (nu, peec aptuveni 1h ilgas ePSXe konfigureeshanas experimentiem.. ![]() Viens gluks gan. Diski no kuriem taisiiju image nebij tajaa pashaa labaakajaa kvalitaatee, taapeec viena filmina ir nedaudz norauta, bet paareejais viss iet.. ![]() Ja vajag, varu piedaavaat uz 1 dvd image`us, emulatoru un visu paareejo, kas vajadziigs, lai vinu speeleetu.. -------------------- |
Dero |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
varbuut tu zini kaadu epsxe video draiveri, lai speele neestu visu procesra jaudu un nepaatrinaatu emulātoru?
|
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Video draiveri..tu domaaji plugin? Es lietoju `P.E.Op.S.` vai ` Pete's`, nez viss iet ok, tiesa, neesmu skatiijies cik tiek pateereeta cpu jauda..
Par paatrinaajumu. Ja tas ir tas, ko es domaaju, tad to var ierobezot ieksh pasha plugin konfiguraacijas. Var ierobezot frame rate. Defaultaa staav neierobezots, ja uzliek uz 60, tad viss iet normaalaa aatrumaa.. (tiesa, prieksh FF9 man vajadzeeja kaut kur 51fps, buutu optimaals atrums) Ak jaa, tie plugini.. -------------------- |
Dero |
![]()
|
paldies tagad var norm. ātrumā spēlēt ps gamus.
|
Jaffa |
![]()
|
xikes tas buutu ggeniaali es 7 septembrii braucu uz rriidzinnu moss mees varam tad arii saskrieties?
un tas par ps2 bij klluuda es biju domaajis pc ![]() Nu nezinu es pats savaa laikaa sso speeli izgaaju uz ps bet tad dzirdeeju ka ir arii uz datora hmmmmm ![]() |
Tjen |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Chiw visiem visp es nodarbojos ar ps emulatoriem...
![]() A un ja kas prieksh ipashi ''gudriem'' uz pc nav ff9... ![]() ir tikai ff7 un ff8 uz pc Maza piebildite... VISI FF RULZZZZ ![]() A un ja kas es nesena saku eksperementet ar ps2 emulatoru man itka iet tikai ffX bet baigi gluchi... bet tas ta ja gribat lai negluchi vajag X_X(Afigenako) kompi... ![]() |
Vikeif |
![]()
|
![]() Lira member ![]() Group: Chuunin Posts: 21 Joined: 11-September 05 ![]() |
Mjaa sakuma gribeju piebilst dazus komentarus bet redzu ka Xikes visu paspeja pateikt pirms manis...
Rubiju diezgan daudz par ff kur dabut un kadas pa6as speeles ir... FF9 bij diezgan laba bet characteri bija mazini gandriiz ta pat ka ff7 Storijs bij ok un grafikas skaistas nemot veraa ka tas ir ps1, ja neesi spelejis ir veerts ![]() -------------------- Discresion is a better part of Valor
|
Tjen |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Un tagad tu visu esi pateicis Vikeif
![]() Bet shitas manjaks nemelo FFIX ir verts paspelet lai pectam ierubitos ff tema... |
Vikeif |
![]()
|
![]() Lira member ![]() Group: Chuunin Posts: 21 Joined: 11-September 05 ![]() |
Mjaa FF9 vini pargaja atpakal uz Thiefu, Wisardu un Fighteru stila teemu (Vobšim katram charam savs stils) un tas dod isto FF garšu jo ff7 bija materijas un ff8 vareja iemacities katru magiju katrs characters... tas nebija interesanti... gandriiz visi characteri iznaca vienadi iznemot limit breakus...
-------------------- Discresion is a better part of Valor
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 19:13 |