![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tjen |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Iesakiet plz...
![]() ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
QUOTE(Tjen @ Sep 11 2005, 18:57) Pa leeto? To es nezinu, pameegjini kaadaa interneta veikalaa! Nezinu nekaadas labas adreses... ![]() This post has been edited by JurCHiX: Sep 12 2005, 00:19 -------------------- |
Vikeif |
![]()
|
![]() Lira member ![]() Group: Chuunin Posts: 21 Joined: 11-September 05 ![]() |
Pagaidi labak liidz iznaks PS3 tam vajadzeetu but drizz jo bija paradzeets jau paga6aja vasara...
Kad iznaks veikalos tad ps2 paliks diezgan leetaks un lombards cenu iespejams nolaidiis liidz 80 Ls -------------------- Discresion is a better part of Valor
|
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
PS3 tik drīz vēl nebūs.
|
Tjen |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Ta vikeif... ES PRASU KUR VAR NOPIRKT PS2?
Nevis pagaidit un nopirkt Man vjag tuvako nedelu laika ![]() |
Vikeif |
![]()
|
![]() Lira member ![]() Group: Chuunin Posts: 21 Joined: 11-September 05 ![]() |
QUOTE(Niks @ Sep 11 2005, 18:04) Nu kadu laiku atpakal biju amerika un tur jau daudzos veikalos piedava pasūtīt PS3, tapēc liek domāt ka tuvākā gada laika (Iespejam ap ziemssvētkiem) varētu jau būt... un tas nev diezgan ilgi... -------------------- Discresion is a better part of Valor
|
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Jā, sķiet, PS3 iznāks ap ziemasvētkiem (tikai 2006. gada).
|
Vikeif |
![]()
|
QUOTE(Niks @ Sep 11 2005, 19:03) *nopūta* labi redzesim.... Man tikai rodas jautajums - kas ir tavi informacijas avoti? -------------------- Discresion is a better part of Valor
|
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
QUOTE(Tjen @ Sep 11 2005, 17:57) Kādu summu tu plāno izdot? This post has been edited by JurCHiX: Sep 12 2005, 00:21 -------------------- |
ClouD |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 8-September 05 ![]() |
man ta skiet ka lombarda jau paslaik var iegadaties PS2 pa 80 ls!
-------------------- The Way Of Darknes! The Path Of Ninja!
|
Tjen |
![]()
|
Par to summu es domaju uz kadiem 80-60 Ls
|
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
|
Tjen |
![]()
|
Visiem paldies vairs neuztraucaties... es atradu normalu lombardu paldies par
priekshlikumiem! ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:11 |