![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sushi |
![]() ![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Es tomeer sapratu, ka tas buutu interesanti- redzeet, kaa katrs sheit (kas grib) ziimee k-ko konkreetaaku! Vienalga vai uz datora ziimeetie, vai uz papiira.
![]() Pati arii iepostoshu sevis ziimeetu lapsinju! ![]() Bet ne shobriid! -------------------- |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
![]() nu ne es to zimeju bet mana masa nju bet man liekas ka sanaca smuki ![]() -------------------- |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
|
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
QUOTE(S.U.D @ Sep 20 2005, 19:59) xa xa xa tas bija vinjas skice es tikai izkrasoju... nju tad jau redzesim man parejie zim ir fo4enju veida un shet tos nepienem ![]() ![]() -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
OBLIGAATI! Davai Anishuara, pierunaa vinju!
![]() -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Vai tad shis topiks nebija paredzeet foxgirl ziimeejumiem? Ja Red_Foxy neiebilst, varu iemest sheit vinjas avatara fanart.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
baidaaties no uberart of S.U.D, tagad es juus visus pwnoshu paintaa!!!
![]() ![]() |
yorsa-kun |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 166 Joined: 8-July 05 From: Place called none of your god damn business! ![]() |
WoW maasai tiesham labi sanaak, gribu redzeet veel. SUD WOW veciit pats paintaa to uzziimeeji?:S
-------------------- Cute little pervert ^^
|
Ghoul |
![]()
|
|
yorsa-kun |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 166 Joined: 8-July 05 From: Place called none of your god damn business! ![]() |
^^ edq kaads uuber pro vai?
![]() -------------------- Cute little pervert ^^
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(S.U.D @ Sep 20 2005, 20:41) jaa protam, tagad pamaniijis, ka tas ir jautri, turpinaashu ziimeet paintaa, naakotnee ceru apsteigt edq!!!!!! Bet diez vai sanaaks ![]() Pietiek jau, ka tu ar ziimuli mani paarspeej kalniem. Ko man dariit, ja tu labaak par mani paintaa aardiisi? QUOTE(yorsa-kun @ Sep 20 2005, 20:44) Es nav uber pro. Uber pro ir TradeMAAK. Manus ziimeejumus var redzeet te: http://otaku.lv/index.php?showtopic=1543 P.S. Mans niks ir "edg". Tas ir saiisinaajums no mana vaarda. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
yorsa-kun |
![]()
|
Gomen gomen es nebiju piefikseejis ka ar G pie SUD'a
![]() -------------------- Cute little pervert ^^
|
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(edg @ Sep 20 2005, 22:08) Vai tad shis topiks nebija paredzeet foxgirl ziimeejumiem? Ja Red_Foxy neiebilst, varu iemest sheit vinjas avatara fanart. Man nav nekaadu iebildumu... ![]() Es justos ljoti pagodinaata... Maybe pati kko uzziimeeshu un iemetiishu sheit kad tikshu pie skanera, sarunaats? ![]() -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
Ja godiigi, shis ziimeejums ljoti atgaadina Arcueid no Tsukihime ar ausiim. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 18:11 |