![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Nepieciešamas festivāla reklamēšanas idejas skolās un citās mācību iestādēs.
Labas idejas tiks novērtētas. -------------------- |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
Ka tu to doma? Skraidit pa skolam un blaustitiez aaaa bus animefests visi ashi nak un piedalas???
![]() ![]() -------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Es vareetu meegjinaat sarunaat ar Ito No Kazuki ka muusu skolaa izliks kaadu plakaatinju vai skolas aviizee iebaaziis kaadu reklaamu... mees maacaamies Riigas Franchu Licejaa...
Vai tas dereetu? -------------------- ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Jaa! Es piekriitu, ka dereetu liimeet plakaatus, cik es zinu, anime daudziem patiik! Plakaati ar smukiem ziimeejumiem uz informatiiviem rakstiem piesaistiitu cilveeku uzmaniibas. Hmm.. par muusu skolu gan es nezinu... Bet vareetu!
-------------------- |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Skolas avīzē nebūtu slikti ielikt kādu rakstiņu. Plakāti būs, bet vēlāk.
-------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Ja es vismaz zinaatu, kas tajaa skolas aviizee shobriid straadaa... Jaapaintereseejas, jo muusu skolu tas vareetu intereseet. (galu galaa maakslas skola)
-------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(Nuin @ Sep 22 2005, 11:43) Oki... pirmdien paintereseeshos vai aviizee nevareetu ievietot mazu reklaaminju... Nuin tu veelaak vareetu atsuutiit pm ar to ko tu veeleetos redzeet taadaa veida reklaamaa... i mean teksts un vai kaads ziimeejums arii buutu vajadziigs... -------------------- ![]() |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
nu, es arii vareetu paintereseeties, varbuut muusu skolaa arii vareetu skolas aviizee ielikt kaadu rakstu un tad kad buutu festa plakaati vareetu skolaa redzamaa vietaa pieliimeet pie sienas.
-------------------- |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
|
Nuin |
![]()
|
QUOTE(Roze @ Sep 22 2005, 14:56) QUOTE(Nuin @ Sep 22 2005, 09:49) Nepieciešamas festivāla reklamēšanas idejas skolās un citās mācību iestādēs. Labas idejas tiks novērtētas. Varu piedāvāt reklāmu draugiem.lv (sānos pie Eventiem) piemēram vai banerīti ![]() JA viss ir likumīgi, tad var. -------------------- |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
Hm, šis topiks mani vedina domāt, ka tuvojas fests.
Kaut kāds orientējošs datums/mēnesis ir? Ceru, ka šoreiz repertuārs būs stipri labāks. Iepriekšējā festā tas bija ļoti čabīgs. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(bypass @ Sep 22 2005, 15:35) Hm, šis topiks mani vedina domāt, ka tuvojas fests. Kaut kāds orientējošs datums/mēnesis ir? Ceru, ka šoreiz repertuārs būs stipri labāks. Iepriekšējā festā tas bija ļoti čabīgs. Laikam šito vēl neredzēji. :3 |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
QUOTE(Nuin @ Sep 22 2005, 15:30) QUOTE(Roze @ Sep 22 2005, 14:56) QUOTE(Nuin @ Sep 22 2005, 09:49) Nepieciešamas festivāla reklamēšanas idejas skolās un citās mācību iestādēs. Labas idejas tiks novērtētas. Varu piedāvāt reklāmu draugiem.lv (sānos pie Eventiem) piemēram vai banerīti ![]() JA viss ir likumīgi, tad var. Bet protams ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Nu man liekas, ka es varētu skolā, kaut kur likumīgi pielikt rakstu par šo festu. Būtu labi, ja kāds šādu rakstu sagatavotu.
-------------------- |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
QUOTE(Nuin @ Sep 22 2005, 10:43) kad buus gatavi plakaati, luudzu saki, jo es varu dazjus plakaatus pieliimeet skolaa un dazjus aarpus skolas ![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5 August 2025 - 17:16 |