IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

3 Pages V  1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Rudens, Yay! Beidzot klaat.
Shaisuke
post Sep 23 2005, 22:58
Post #1

shinigami

Group: NERV
From: LV

Nju taa, apsweicu juus ar pirmo rudens dienu. Ar riitdienu naktis kljuust garaakas, yay! Nepaies ne ilgs laiks, kad atkal varesim priecaties par miglu un krasainajiem kokiem fona. Waaaaaaaaaaaaaa... *autumn freak*

Luudzu juusu domas par rudeni biggrin.gif Vai kads to gaida tikpat ljoti ka es?

~BN~

--------------------
IPB Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Haji
post Sep 23 2005, 23:07
Post #2

Unregistered

man rudens ir tikai starpposms starp vasaru dry.gif un ziemu happy.gif
*winter freak*
+Quote Post
Shaisuke
post Sep 23 2005, 23:09
Post #3

shinigami

Hmmm.... Nekad neesmu sapratusi cilveekus kam patik ziema... ziemaa viss ir vienkraasains... balts... vienmuljsh.... brrrr un auksts....

~BN~

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Ghoul
post Sep 23 2005, 23:17
Post #4

Koutaishi

Group: weirdo
From: Choppah!

laugh.gif
QUOTE(Shaisuke @ Sep 23 2005, 23:09)
Hmmm.... Nekad neesmu sapratusi cilveekus kam patik ziema... ziemaa viss ir vienkraasains... balts... vienmuljsh.... brrrr un auksts....

~BN~

*

koki ir apsnigushi un ikpalaikam nokriit kaada sniega kupena, beerni velj sniegaviiru un tad to izniicina LOL, viss ir balts, skaist skaistas sniegpaarslinjas kriit, ja tev ir auksti kaads sasildiis!!!!! laugh.gif

Rudenim nav nevinas, forsh gadalaiks, apsveicu visus ar rudens saakumu!!!! Kraasainu laiku! tongue.gif
+Quote Post
Shaisuke
post Sep 23 2005, 23:20
Post #5

shinigami

... Ejot no majas ara tu sagjerb tadu apgjerbu slani, kas apgrutina kusteeshanos un nebuutu kauns vilkt pat kkur Sibirija. Bet tik un ta tu apsalde visas vietas, un tik un ta tev majas nakot ir jaizkause sasalushas skropstas un uzacis. Nemaz nerunasim par sarkano degunu ko reizem ari laba kosmetika nespej apslept biggrin.gif

P.s - a rudeni tu aprobezojies ar paplaanu meteliti, shalli un reizem ari cimdiem. Nekadu vilnas zekju kas apgrutina apavu vilkshanu biggrin.gif
~BN~

--------------------
IPB Image
+Quote Post
lastguru
post Sep 23 2005, 23:37
Post #6

The one who knows

Group: Jounin
From: Kaigan (Riga, LV)

nu nez, nez, man visi gadalaiki patiik vienaadi. bet runaajot par apgjeerbu... juus neesat redzeejushi kaa es staigaau ziemaa: plaans dzhemperis (vai dazhreiz t-krekls - tas nav atkariigs no aukstuma, bet gan no garastaavoklja) un neaizpogaata rudens jacinja... bez nekaadaam vilnas zekjeem vai shalleem un liidziigaam mantinjaam biggrin.gif

--------------------
Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian

The Tao of posting:
Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience.
And never underestimate the power of stupid people in large groups...
+Quote Post
Shaisuke
post Sep 23 2005, 23:39
Post #7

shinigami

Atljaushos pajautat cik biezi slimo? Vai ari tu esi vienkarshi citplanetietis no muzigas ziemas planetas un uz tevi sals neiedarbojas??

~BN~

--------------------
IPB Image
+Quote Post
jurc
post Sep 23 2005, 23:41
Post #8

Tennou

From: Liepāja

ehhh.... jūs jau ar...
Otakiešiem būtu jābūt vislabākais gadalaiks ziema - jo tad laukā ātri tumš paliek, ir auksti, darīt nav ko. Tāpēc bez jebkādiem sirdsapziņas pārmetumiem var sēdēt mājās un skatīties animi/lasīt mangu. Vairāk laika animei! =)

--------------------
IPB Image
I have anime to thank for my life now,my attitude,my friends,i have learned lifes greatest lessons through simple anime.They are my sanctuary.
+Quote Post
lastguru
post Sep 23 2005, 23:41
Post #9

The one who knows

From: Kaigan (Riga, LV)

QUOTE(Shaisuke @ Sep 23 2005, 23:39)
Atljaushos pajautat cik biezi slimo? Vai ari tu esi vienkarshi citplanetietis no muzigas ziemas planetas un uz tevi sals neiedarbojas??

~BN~

*

es neesmu ne ar ko slimojis kaadus gadus 6 vai vairaak...

--------------------
Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian

The Tao of posting:
Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience.
And never underestimate the power of stupid people in large groups...
+Quote Post
Shaisuke
post Sep 23 2005, 23:44
Post #10

shinigami

QUOTE(JurCHiX @ Sep 23 2005, 22:41)
ehhh.... jūs jau ar...
Otakiešiem būtu jābūt vislabākais gadalaiks ziema - jo tad laukā ātri tumš paliek, ir auksti, darīt nav ko. Tāpēc bez jebkādiem sirdsapziņas pārmetumiem var sēdēt mājās un skatīties animi/lasīt mangu. Vairāk laika animei! =)
*

Ko mees ar? Offtopiks kaa nekaa tongue.gif

Iisteniibaa piekriitu. Otakieshi visu rudeni tusee aaraa, pa to laiku kompis velk anime, pec tam otakieshi visu ziemu novilkto anime skataas biggrin.gif

QUOTE(lastguru @ Sep 23 2005, 22:41)
es neesmu ne ar ko slimojis kaadus gadus 6 vai vairaak...
*

Skaidrs, taatad citplanetietis. happy.gif Ehh buutu man taa, tad visas angiinas man neieliptu. Bet nu, rudenii man gan savas veselibas nav zel. vienalga vai lietus vai vejsh, man taa vai taa ir vajadziga sava krasainas dabas apskates dienas deva.

~BN~

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Shaisuke
post Sep 23 2005, 23:48
Post #11

shinigami

QUOTE(city_gal @ Sep 23 2005, 22:44)
..rudenim jau ar' it kā nav ne vainas (jo sevišķi tāpēc, ka ar katru dienu gaisa temperatūra krītas ), tikai daudz peļķu, kuras uz ielām turās reti (eww.. tik daudz reižu ir sanācis būt kaut kur starp kombināciju mašīna+liela peļķe, ka tas pat vairs nav smieklīgi...).
..bet ziemā.. mmm..  happy.gif (can't wait for it to come!!)
*

Ir smiekliigi. biggrin.gif Tomer ziema tu ieluzti kautkada dziljaka aizsalushaa peljkjee, kura no pirma skata visai stingri turas, bet tomer tu samerce savas kajas un atlikusho laiku salsti vel vairak jo kajas tev ir slapjas.

~BN~

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Sērfijs
post Sep 24 2005, 00:15
Post #12

Shishaku

Group: ALK

Principā man nepatīk tikai atsevišķas detaļas ziemā un pavasarī: Ziemas beigas - pavasara sākums, ienīstu slapjdraņķi, bet tā katrā gadalaikā ir sava burvība.

--------------------
I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
+Quote Post
edg
post Sep 24 2005, 00:25
Post #13

limpene grauž aknas

From: PM

Rudens = auksts.
Ziema = ljoti auksts.

Es laikam neprotu pienaaciigi silti sagjeerbties, jo vienmeer shitajos gadalaikos sakjertu iesnas vairaakas reizes. Un pietiek ilgaak pa sniegu pavandiities un klepus klaat. Un jo siltaak sagjeerbas, jo siltaaks laiks izliekas - bet iesnas tikpat nokjer. Man patiik +20+30 siltums.

Un gaidiit autobusu ar paarsalushu degunu un zodu... brr... kaut vareetu ziemu skippot vai fast forward. Un brishana pa trotuaara sniega pljuru ar neizbeegamo slapjo un paarsalusho kaaju rezultaatu man arii neko nepatiik. Un visa taa siltaa gjeerbshanaas, kad nevar iziet aaraa kreklaa un dariit neko sauliitee. Rudens ir shitaa murga priekshveestnesis. Ieniistu aukstumu.

*summer freak*

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
X_Kamui
post Sep 24 2005, 00:29
Post #14

CLAMP Fan

Group: Chuunin
From: Дома...

Mdem s rudens man asoceejas ar aukstumu un lietu wink.gif
bet tomer rudens ka ari ziema ir ļoti skaista tongue.gif

--------------------
IPB Image
"Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..."
+Quote Post
Kikyou
post Sep 24 2005, 08:15
Post #15

Kami-sama

Group: Chuunin

A man gan, rudens saaistās ar daudz krāsām, varavīksnēm un staigāšanu pa pilsētu ar lietussargu... un var sēdēt mājās un dzert siltu tējiņu, un skatīties uz tiem nabaga cilvēciņiem ārpusē, kas samirkuši, a man te labi un silti... XD

Man patīk rudens! ^_^
Žēl gan, ka kokiem vēl tik ļoti nekrīt lapas... ._. Kā man patīk krītošas lapas...
+Quote Post

3 Pages V  1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15 June 2025 - 22:11