![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
tātad runa iet par šo te topiku pēdējā laikā izvērsās diskusija par tā vajadzību. Uzskatu ka tas nav jālemj adminiem, bet gan topika izmantotājiem.
Tātad- jūsu viedoklis. -------------------- ![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Principā ar jaunpieņemtajiem likumiem, noteikumiem šim topikam vairs nav jēgas, jo tur pārsvarā raksta katrs pa vienam teikumam, kas tagad ir aizliegts.
Vārdu sakot es nobalsoju vienalga.^^ -------------------- |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
Es domaju ka topiks nav jasledz, bet piemeram jaieviesh ta, ja gribi apsveit tad jauzraxta kads dzejolis(kaut vai) vai ari jaieposto kada bildite kas butu domata tieshi tam cilvekam, jo apsveikt ta4u ta vai ta ir labi... cilveki ir pelnijushi uzmanibu.
Ka ari apsveikumu sava dzimshanas diena... Ir ta4u patikami kad tevi apsveic ![]() -------------------- |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Bet kapeec cilveeki nav pelniijushi tieshaam veertiigu apsveikumu, kas tiek nodots personiigi? Es, goda vaards, neredzu jeegu apsveikumus likt publiski. Luudzu paarlieciniet mani, ka tas nav pilniigi bezjeedziigi un netiek dariits tikai lai "paspiideetu". Es nekad neesmu bijis pret apsveikshanu, bet kapeec to nedariit kaa naakas?
-------------------- Because i can!
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(ETM @ Sep 25 2005, 12:30) Luudzu paarlieciniet mani, ka tas nav pilniigi bezjeedziigi un netiek dariits tikai lai "paspiideetu". 1. es ieguustu postu 2. es "paspiidu" ![]() 3. apsveiktais redz cik cilveekiem no foruma nav slinkums vinju apsveikt 4. admini var pieskjirt % cilveekiem, kuri apsveic tos, kuri forumaa bijushi tikai dienaa, kad pieregjistreejushies un taa bijusi pirms gada 5. apsveikstajam ir priks par normaaliem apsveikumiem, piemeeram ar dzejoli, vai bildi, kura atspoguljotu jubilaara personiibu. E nobalsoju, ka man vienalga, man jau patiik spamot tajaa topikaa, bet ja vinja nebuutu, domaaju nekas slikts nenotiktu, mosh pat buut labaak?! ![]() Bet var nesleegt ciet, ja cilveeki ieveero, anishuaras rakstiito un sho: QUOTE(JurCHiX @ Sep 21 2005, 15:41) QUOTE(S.U.D @ Sep 21 2005, 15:25) Dzimšanas dienas topicā tiešām nevajadzētu apsveikt tos kuri forumā ir tikai piereģistrējušies vai pēdējais posts ir bijis pāris mēnešus atpakaļ, jo tā pat viņi neizlasīs šos apsveikumus. |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
jau otrais mans posts sheitan - un arii rants <g>
pats sheit iekliidu nesen, aiz dariit nau ko, un pat savus apsveikumus savaa laikaa sheitan nebiju lasiijis ;>, tikai dazhus retos kas man bij PM-oti. - bet!. ir vismaz 20-30 vai vairaak dazhaadi cilveeki, kas te posto, nevienam nemaisa (ieksh offtopic-a kaa ne kaa), peec replajiem spriezhot, dazhi arii izlasa sev adreseetos apsveikumus un ir pateiciigi. savukaart pretenzijas/augstpraatiigas pamaaciibas/kritiku ieposto 2-3 tiinji ar pasaules glaabshanas/pamaaciishanas sindromu, un veel iesaka sleegt to ko neizmanto pashi? nobalsoju par PM/topica atstaashanu attieciigi. man nemaisa - citiem pierasts/rada prieku. P.S. pashreizeejaa votingaa par atstaashanu + paareejaas pozitiivaas balsoshanas izveeles kautkaa bik i vairaakumaa <g> P.P.S. driizaak nemaisiitu sho mega-senseju drastiskaaka izmodereeshana. vismaz no shii threada. par offtopica offtopicu/fleimu. ;> Chingachguks i teicis, hau. |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Par
1) Daudzi šeit ir zināmi, bet nav tik pazīstami, lai apsveiktu citādāk 2) Apsveicamajam ir patīkami 3) Pavedienā ir pozitīva gaisotne Protams, varētu popularizēt paplašinātāku apsveikšanas veidu, nevis parasto trīsvārdu " Apsveicu dzimšanas dienā!", taču, būtu nehumāni banot vai izteikt brīdinājumus par šādu te apsveikšanu. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Nevajaga slēgt. vai tad šis topiks kādam tik ļoti traucē, ka tas būtu jāslēdz? Manuprāt, tas ir patīkami, ja kāds tevi apsveic. Uzreiz uzlabojas garīgais.
-------------------- |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Manas domas par to visu:
Domājuka topiks varētu palikt, bet: 1) apsveicot neaktīvu/nepazīstamu useri - brīdinājums.. jo tad tā vienkārši ir postu skaita palielināšana ar iepriekšēju nodomu ![]() 2) tiešām vajadzētu pacensties un uzrakstīt kautko vairāk par "Apsveicu". Lielāks prieks jubilāram lasīt/skatīt būs. -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Man tomeer gribeetos, lai paliek.. Ir tachu cilveekam tik patiikami palasiit sev veltiitos apsveikumus
![]() Piekriitu, ka nevajadzeetu apsveikt nekatiivos biedrus. -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
vai postu daudzums ir kautkas briesmiigs ko spamotaaji ieguust / juus zaudeejat? ;>
hrm. gandriiz vai atgaadina dveeseles saapi, ja meeroties ar kraaninju garumu dazhi chiito izmantojot viagru ;D |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Man tomeer liekas, ka topiks jaasleedz.
Jo ja arii grib apsveikt, tad lai suuta PM! Manupraat tas buutu labaak, jo nav nemaz tika daudzi cilveeki, kas to topiku skatiitos (lai redzeetu savus apsveikumus). Es pati arii to vispaar atklaaju peec manas dzimshanas dienas (tiesa gan, bija patiikami palasiit sev veeleetos apsveikumus). Tachu- kaa jaw teicu, labaak sveikt ar PM un topiku var sleegt. -------------------- |
Church |
![]()
|
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nu, bet ja viens sveiks tanii topikaa, otrs PM!
Tad vai nu viens, vai otrs! Sheit vnk prasiija domas par topika sleegshanu, manas domas- sleegt! Jo taapat var cilveeku apsveikt. -------------------- |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Es domaaju, ka topicu var sleegt ciet, jo var ta4u uzraxtiit daudz laimes pa PM!.. Savaadaak, tas savaa zinjaa ir spams....
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:11 |