![]() |
![]() ![]() |
![]() |
CryRat |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 273 Joined: 12-February 04 ![]() |
par tiem skiniem runājot grūti tur ir saprast bet manuprāt vislabāk izskatās Paper-Chase un Grayscaled... kaut ko pēc iespējas tīrāku un vieglāku acīm un vēl manuprāt daudz labāk ja ir fiksēts izmērs nevis 100%... Orange Dreams ar ir labs tikai ja nebūtu orans... der jau tikai skini priek v1.3 ja ?
principā es varētu mēģināt uztaisīt kaut kādu logo... nejau ka man būti īpai skilli bet tā pat labāk nekā nekas jau būs... tikai kā tur sanāk cik reiz cik pixeļu lielu viņu vajag ? katram skinam jau savādāki tie logo izmēri... tad varbūt iepriek jāvienojās skiniu... runājot par to Member Title mans viedoklis vēljoprojām ir ka vajadzētu atļaut katram paam viņu rakstīt... tas nekas ka nebūs reitinga... nav ko postot postu skaita dēļ... bet tas tā... par foruma sadaļām es jau apmēram teicu: "TV, OVA, Movies, Manga, Games, Music, Wanted, Exchange, jStuff, Offtopic..." -------------------- my megabusters :X
|
volzha |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 256 Joined: 13-February 04 From: Latvia, Riga ![]() |
Uzliku to oni style skinu. Norm itkā. Tā tik turēt ar forumu.
![]() -------------------- ![]() Lai ko ar teiktu, bet paliekot vecākam, daudzi tīņu vecuma hobiji un intereses nemainās. |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
man ar tas oni style vislabaak patiik
![]() |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
vieniigais ko es gribeetu - lai visa useru infa ir kreisajaa pusee nevis labajaa.
-------------------- ![]() |
volzha |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 256 Joined: 13-February 04 From: Latvia, Riga ![]() |
Kapē outlawz ?
-------------------- ![]() Lai ko ar teiktu, bet paliekot vecākam, daudzi tīņu vecuma hobiji un intereses nemainās. |
Smogs |
![]()
|
Unregistered ![]() |
I'm fine, than you very much.
|
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
kaa kaapeec? man liekas taa tak visi ir pieradushi
![]() -------------------- ![]() |
Saiko |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 238 Joined: 12-February 04 From: planet 34r7h ![]() |
es tā iedomājos ka par ļaunu nenāktu arī games un offtopic sadaļa nu kaut vai tikai offtopic - ko pārējie domā?
![]() -------------------- There is no one who loves pain itself, who seeks after it and wants to have it, simply because it is pain.
|
Batou |
![]()
|
you are absolutely rigth. taapeec es visu laiku domaaju, ka kaut kas truukst.
-------------------- ![]() |
volzha |
![]()
|
Vovo vajag vietiņu fluudošanai.
![]() ![]() -------------------- ![]() Lai ko ar teiktu, bet paliekot vecākam, daudzi tīņu vecuma hobiji un intereses nemainās. |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
Darīts
![]() |
Siriuss[FN] |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 17-February 04 From: Dreamworld ![]() |
es jau tiktāl dadzīvojies ka tikai pēc izlasīšanas es sapratu ka kaut kas nomainīts.
![]() -------------------- uh huh
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 19:04 |