![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Labākais avatars. kandidātu izvirzīšana notiek līdz 12 oktobrim.
Pašreizējais stāvoklis: 1.Red foxy(nominēja 5 ) 2.edg(nominēja 4,5) 3.kikyou(nominēja 4) 4.Naktspuķīte (nominēja 3) 5.-kai-(nominēja 2,5 ) 6.Lastguru (nominēja 2) 7.Mimi(nominēja 2) 8.yume(nominēja 2) 9.yorsa kun( nominēja 1) 10.Tigra2(nominēja 1) 11.Game master(nominēja 1) 12.Hikaru(nominēja 1) 13.Za4pēdiņa (nominēja 1) 14.+Chibi+ (nominēja 1) 15.zuzix(nominēja 1) 16.S.U.D(nominēja 1) 17.lija(nominēja 1) 18.dark angel (nominēja 1) 19.Sigfa (nominēja 1) 20.Missy(nominēja 2) 21.Isabel Karmin fon edelhain (1/2) 22.Pinksakura (nominēja 1/2) 23.Anti (nominēja1/2) par tām daļām nebrīnieties, ja kāds vai kādi nominē divus tadkatram tiek pusbalss tapēc ja nevēlaties apvainot draugus, nominējiet visus, lai man būtu jākrāmējas ar tām daļām.( Lūgums,vairāk par desmit personām vienlaicīgi nenominēt) tagad līdz 25.oktobrim P.S aizsākās kā seksīgākais bet pārtapa par to kas vislabāk patīk, ne visiem patīk seksīgi avi. -------------------- |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
man patik MIMI kawaii avatars!!!
-------------------- |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
well, domaaju, ka nebuus labi, ja visi postos savus kandidaatus sheit, mosh labaak lai suuta tev PM????? Es prtams izvirzu savu avu ( ja var), bet ja nevar tad RedFoxy avu......
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Var nominēt arī sevi, lūdzu nesūtiet pieteikumus man, mana pastkastīte noslīks.
Vai tu kautrējies? ![]() -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Es, protams, balsotu par savu, bet tas jaw vairs nebuus interesanti!
Taapec mana balss tiek Hikaru!!!!! ![]() Superiigs. Arii seksiigs... Taapeec arii balsoju! -------------------- |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE Var nominēt arī sevi Tā kā piedalīties muļķīgos konkursiņos ir mana dzīves forte, es, protams, nelaidīšu garām iespēju nominēt manā avatrā redzamo un neizsakāmi seksīgo Jin'u. Un es, protams, nebūt nešaubos, ka pirmās vietas iegūšana nesīs man pasaules slavu un dāmu atzinību. -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Es īsti nesaprotu, jānominē avatars noteiktajā kategorijā vai vienkārši to, kurš visvairāk patīk?
Tā kā šobrīd visvairāk patīk -Kai- avatars, tāpēc es nominēju -Kai-. |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
Šobrīt tiek vāktas nominācijas kategorijā "Seksīgākais avatars".
Balsošana par izvirzītajiem kandidātiem sāksies uzreiz pēc izsludinātā nominēšanas termiņa beigām. -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
Tigra2 |
![]()
|
Nominēt var kādu avataru vien vēlas.tikai paskaidro savu izvēli
![]() Es balsoju par -Kai- (Ja kas tagad nenotiek balsošana, tikai desmit kandidātu izraudzīšanās.) -------------------- |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
es tomeer paardomaaju nomineeju nevis savu avu, bet gan Kikyou avu
![]() ![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
Man ir tāda sajūta, ka rezultātu apkopošana būs sarežģīta...
-------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Sep 28 2005, 18:29) Neaaksties, shii ir tikai nomineeshana. Tu peec tam uztaisiisi Poll ar visiem nominantiem, kuraa varees balsot. To poll taisot, neaizmirsti visu avataru bildes ielikt, lai nebuutu briesmiigi sarezhgjiita mekleeshana! P.S. Domaaju, ka buus daudz kandidaatu un taa arii vajag. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Daudz vinji radiisies arii no taa, ka balsos vai nu par sevi, vai citu.
PAr katru kaads viens kandidaats... jaa tur daudzi sanaak... -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
Finālā tiks izvirzīti tikai desmit,
-------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 23:15 |