![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Ir tāda lieta, kadaudz mani uzskata par nenormālu, dēļ tam ka es ticu tam, kam citi netic.es gribētu zināt kam tu tici un kam vari noticēt un kāda ir tava atieksme pret cilvēku, kas nav tāds kā tu. Es gribu zināt vai man ir jāārstējas, jo es redzu pārāk daudz. Un tas ir tik grūti, ja kāds tevi atstumj tikai tapēc, ka esi savādāka. Es esmu tik apjukusi, jo ir tik grūti neticēt tam ko tu redzi, es esmu neziņā,vai tiešām neviens mani nevar saprast. Ja netici nekam no minētā tad pasaki kam tu tici
-------------------- |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
Trūkst varianta "tam, ko var/varu pierādīt". Bet nu es nobalsoju nekam, ja tas bij domāts kontekstā "nekam no iepriekšminētā".
|
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
Ā un kāpēc vairums variantu ir visādas pārdabiskas/mītiskas lietas?
Kāpēc nav vienkāršu un ikdienišķu, piemēram, draugiem, mīlestībai, dzīvei, priekam, u.t.t. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Tev vajadzēja balsot, tam ko es redzu
-------------------- |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Nobalsoju dēmoniem, jo pats tāds es. Vienmēr prātā kāda ļauna lieta.
-------------------- |
bubu |
![]()
|
A kā lai citi zin ko tu redzi?
To ko tu redzi, to redzi tikai tu. Citi var uzzināt ko tu redzi, ja tu to pastāsti. Bet vārdi ne vienmēr spēj precīzi attēlot to, ko tu redzi. Citi pasauli redz savādāk, tāpēc katram ir savi uzskati par to. Visiem vienādi tie nevar būt. Bija tāda bilde kautkur, kur uzzīmēts, kā cilvēki sazinās: viens cilvēks redz A, ko grib pateikt citam cilvēkam. Viņš pasak kautko B (nu tas tā ar vārdiem grūti uzrakstāms, bildē bij labāk uzzīmēts), tas otrs cilvēks atkal sadzird kautko C, taču domās to saprot kā D. Tāpēc saziņa ir liela problēma, ne-digitālā pasaulē ;) |
Tigra2 |
![]()
|
Nuin, vai tu animefestā kādu dēmonu nevarētu cospleyot?
Tas ir kaut kas interesants. Par tiem digitālajiem cilvēkiem. Ja var jautāt kāda ir jūsu visu attieksme pret cilvēkiem,kuru ticība jums liekas absurda, vai jūs cenšaties pārliecināt cilvēku, ka viņa ticība ir blēņas?Kā dažs labs. es visstulbāk laikam izdarīju tad kad centos saprast to ko man cenšas ieskaidrot, bet man no tā ka es centos neticēt, tam kam es ticu, uznāca histērija, un tā sāpēja galva. ![]() -------------------- |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Ticu zinātnei jeb
QUOTE(bubu) tam, ko var/varu pierādīt |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Nu ir taads neo-pagaanisma novirziens kaa Wicca.
![]() ![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
Rudoru-san |
![]()
|
![]() Tidus ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 159 Joined: 1-July 05 ![]() |
Dažiem no iepriekš minētajiem... Gariem, Demoniem un citplanētiešiem, jo uz marsa ir atrastas primitīvas dzīvības pazīmes, tātad citplanētieši eksistē...
![]() Par Gariem un Demoniem runājot, ir vien jātic, it īpaši tad, ja tie, pašam nemanot, ietekmē Tavu dzīvi... P.S. Ticu jau arī Dievam, bet tas nav viennozīmīgi... Drīzāk cilvēks ir radījis Dievu, nekā Dievs cilvēku... Dievs, manuprāt, ir kāda augstāka būtne, bet Viņš nav cilvēkveidīgs... P.P.S. Jā, Bībele ir interesanta, to gan es atzīstu... P.P.P.S. Winged-creatures are awesome! ![]() -------------------- |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Luugshu veersties pie manis ar PM par sho teemu. Lai netiek PIESPAMOTS forums. Tu bez taa ieprieksheejaa posta tiiri labi vareeji iztikt.
Lai nebuutu ne pa teemu - www.religioustolerance.org ; tur var izlasiit netikai par tradicionaalajaam bet arii par netradicionaalajaam religjijaam. ~BN~ -------------------- ![]() |
Shoune |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 119 Joined: 13-July 05 From: tagad uz kadu laiku parvacos uz Londonu... =( ![]() |
ehmm nu labi negribas atkal ar kadu sanaidoties, ta ka soreiz nerunasu ar skarbiem vardiem! =))
Taa, es nobalsoju par spokiem =)), nu nezinu,bet ir raditas documentalas filminas par spokiem un vispar gariem, es pats nesaprotu, bet cilveku gari paliek uz zemes dzivojot, bet nevis ka dzivi, bet atkartojas visu laiku, viena laika, viensu n tas pats, piem. katru nakti 1 vins iet virtuvi pakal maizitem, un ta katru nakti... Man Brackas Draygs stastija, ka vins kojas dzivojot(10 gadus atpakal), ka vins sajuta spoku,(to izstastisu Tusa) =))) Runajot par Dieviem, katram ir savs viedoklis par Dievu, viens saka ka vinu nav, viens saka ka ir, tresais kaut ko citu, bet isteniba intrasanti, man Vecaki stastija ka vini doma par Dievu... "Tada ka Dieva nav, bet ir tads(augstu kosmosa(kautkur)) kamols, kur visas mirusas dveseles saiet kopa un veido lielu Bumbu, kur viens no Augstakiem Spekiem rada katrai jaunajai dveselei kur iet, kur iemiesoties, Karo4e kur sakt jaunu dzivi, tapec ir cilveki kuri aizraukusi uz Kadu valsti(kaut vini tur nekad nav bijusi) stasta ka te ir bijis tas un tas, un pec sajutas, parada ka te agrak bija tas un sitas, un izradas ka ta ari ir bijis... =))) Istneiba baigi intrasanti, jap Ciplanetiesi ari eksiste, bet cik liels ir Kosmos ? vai vina figura ari ir tik apakal ka zemei ? Murgs varbut tas Galatikas ir tuksosiem, varbut mes ejam ka mazas dalinas(mikrobi), kurus peta kads augstaks speks ? =DD sorry sorry aizravos... =) Lasot par Relegijam, ka saku lasit, ta nevaru beigt lasit vel ilgi, baigi intrasanti, gan par vecakiem diviem, gan apr sitiem Satanistiem.. =D -------------------- ![]() |
bubu |
![]()
|
Neticu gariem. Dzīvība ir sarežģīts bioloģisku, ķīmisku procesu rezultāts. Kur tur kautkādam nemateriālam garam vieta?
A tas dejavu ir normāla lieta. Neatceros precīzus terminus, un nemācēšu izskaidrot, bet tas radās no kolektīvisma atmiņas/apziņas/pārdzīvojuma. Tas ir tāds pats iemesls kā gājputni zina, kur katru rudeni lidot uz siltajām zemēm, kaut arī tie vēl tur nekad nav lidojuši. |
Shaisuke |
![]()
|
Piekriitu Shounem, lasot par religjijam ari es aizravos. Daudz un dikti jau kaadus 5 gadus interesejos par budismu un neopaganismu/druidismu/rgaganismu utt. Bija arii kaads pusgads kas daudz interesejos par satanismu, bet satanisms nav tik daudzpusigs ka parejas religjijas.
~BN~ -------------------- ![]() |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
Atbildeju ka dazhiem no minetajiem, jo ticu gan buddai gan dievam gan demoniem.. utt. xe xe tikai citplanietieshiem un sev es neticu. Neinu kapec bet ta nu tas ir...
![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:16 |