![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Hideki |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 321 Joined: 16-February 04 From: Rīga, Imanta ![]() |
Nez, vinja kautkur muusu pusee jau zied? Gribeetos redzeet ne-ziimeetaa veidaa...
![]() -------------------- "And so long as the irresponsible explore unknown
lands, we need never fear..." "Not too late? - Everyone is still alive. Inside of you. I might be able to do it. Another universe. A universe where everyone is still alive. I'll create it out of myself. Take me to everyone. - Are you really sure? I'm not alone. I'm going back to everyone. The other universe inside me has started to move forward in time. ... beyond the time." |
Fatalis |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Skaties uz mūsu pašu ķiršiem, tie arī tagad zied.
|
Hideki |
![]()
|
||
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 321 Joined: 16-February 04 From: Rīga, Imanta ![]() |
Tos es esmu redzeejis n-taas reizes. ![]() ![]() -------------------- "And so long as the irresponsible explore unknown
lands, we need never fear..." "Not too late? - Everyone is still alive. Inside of you. I might be able to do it. Another universe. A universe where everyone is still alive. I'll create it out of myself. Take me to everyone. - Are you really sure? I'm not alone. I'm going back to everyone. The other universe inside me has started to move forward in time. ... beyond the time." |
||
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Vai tad Latvijā tās zied? Neesmu dzirdējusi. Varbūt esmu nedaudz atpalikusi?...
Mūsu pašu ķirši arī nav slikti. Tomēr gribētos arī kādu Sakuru redzēt... ![]() -------------------- Go and die, please.
|
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
||
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
A Sake tu esi redzeejis?! ![]() -------------------- ![]() |
||
aya-angel |
![]() ![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Vai tad musu pašu ķirši nav tā pati sakura??????
![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Vispār jau ir, bet sakuras ir skaistākas, daudzreiz skaistākas! Vispār tās jau tikai manas domas...
![]() -------------------- Go and die, please.
|
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
Ok, paskaidrojiet man kas ir sakura... ok,ok neesmu tik dumjsh zinu ka tas ir koks, smuks koks, aug paarsvaraa japaanaa, laikam ir rozaa kraasaa!
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Rune |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 261 Joined: 12-February 04 From: Kur pagadās. ![]() |
Nu kirsi jau ir tas pats, tik baltaa kraasaa (ja sakura ir rozaa kraasaa?). Katraa zinaa vini labi smarzo.
-------------------- Elitärer Niedergangsdiagnostiker
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Zied zied sakura, es kad braucu uz centru visu laiku pabbraucu garaam paaris daarziem, kur zied rozaa kirshi.
![]() Man jums daargie cilveeki viens interesants jautaajums: Paarsvaraa visos anime ir sakura kas zied, bet tas tachu ir kirsis, tachu pashi kirshi nevienu reizi, cik es redzeeju, nav piemineeti... kur vinji paliek? ![]() -------------------- ![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Nuu.. sakura imho vinjiem saistaas ar daudz daudz ko jauku un tradiicijaam bagaatu, bet kjirshi...
![]() Divas lietas zinu noteikti - sakuras zied - pavasaris iesaacies, un otrs ir, ka taas simbolizee draudziibu un miilestiibu. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Aaa, chetras dienas laukos ietuseeju, visu laiku kjirsis pagalmaa, bet pat neieveeroju, ka ziedeetu
![]() Jaabrauc buus atpakalj skatiities ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Mana darza tulit tulit uzplauks. Aprikozes un plumes jau zied.
![]() -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
Smogs |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 14-February 04 From: Solar system ![]() |
Sakura, Sakura..... nāksies iztikt ar ķiršiem...
Labāk tiešām Sake! Tikai kur to dabūt? -------------------- Newerthless meanings...
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Nez cik laba bilde nav, aizvakar no autobusa loga focheeta bet nu, taa ir Sakura...
![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:09 |