![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Man te nesen sanāca runāt ar vienu random anime fanu, un tas man ilgi ''eģināja ieskaidrot ka visvairāk otaku dzīvo Zolitūde-Imanta teritorijā.
Ka otaku galavspilsēta Latvijā ir Rīga tas ir skaidrs, bet tomēr man ir ļoti interesati- rajons. Atvainojos par citās pilsētās dzīvojošiem par diskrimināciju, taču man šoreiz imnteresē tieši Rīga -------------------- ![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Balsojums - citur. Koments - Dārzciems. Neprasiet kur tas ir man jau ir apnicis skaidrot. Rīgas karte tie rajoni ir atzimēti(vismaz jabūt).
-------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Es dzīvoju ziepniekkalnā. Un tur arī taisos palikt, vismaz vēl gadu
-------------------- |
Shinya |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 151 Joined: 30-September 05 From: Dir en Grey-land ![]() |
Nuu,ja taa var teikt citur t.i. Salaspilii (tas tomeer nav taalu no Riigas un skaitaas Riigas rajons), vismaz maaja man sheit atrodas, bet nu ja godiigi daudz esmu gan Centraa gan Zolituudee (
![]() ![]() -------------------- ![]() ~~~Taion~~~ |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
Xexe... dziiwoju es centraa... reti laimiigs cilweeks, jo wiss man ir blakus... precizeejumu domaajams iisti newajag, aba ja wajag - tad dziiwoju maajaa kas ir pie ceesu/tallinas/briiwiibas krustojuma - luudzu nesmieties... ^^
P.S. - man shkjiet, ka Pljawnieki rakstaas ar V nevis U... -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
Shoune |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 119 Joined: 13-July 05 From: tagad uz kadu laiku parvacos uz Londonu... =( ![]() |
Es dzivoju Pinkos(privat maja, tur kur it tas jaunaiss ciematins Abolini vai kaut kas tamlidzigs), bet nakosgad Marta lasos prom no turienes uz 3 gadiem =D
-------------------- ![]() |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Dzīvoju viskrutākajā Rīgas rajonā - Purvciemā un lepojos ar to.
-------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
QUOTE(Shinya @ Oct 2 2005, 16:23) Nuu,ja taa var teikt citur t.i. Salaspilii (tas tomeer nav taalu no Riigas un skaitaas Riigas rajons), vismaz maaja man sheit atrodas, bet nu ja godiigi daudz esmu gan Centraa gan Zolituudee ( ![]() ![]() hehehe, taisam strelku ^^ es ar Salaspilii ^^ privaatmaaju bloks, ziilju iela ^^ nu8 jaaa..bet uztureeties, uzturos Centraa... ^^ taapeec paarsvaraa tur arii esmu dabuujama (ja vien man nebija slikts gariigais un es aizvilkos maajaas ^^) -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Dzivoju netaalu no centra...... nu varbuut ari taalu, kr4 nezinu man liekas, ka pat tuvu centram
![]() 15- 20 min no maajaam lidz Origo!!! Varu ari precizaak pateikt ja vajaga... ielu, dziivokli un tt ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Pagaidām esmu apmeties Mežciemā, taču ilgi še nepalikšu.
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Centrs, heh heh. Pieraxtiita gan vecāku mājā, Purvciemā. Tur arī labi, bet centrs - uuu, sugoi. Gribu mainīt dzīvesvietu, bet arī centrā.
-------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Zuzix, mees taa netaalu dziivojam!
![]() Mans rajoninjsh... Visu labaa Tallinas iela.. -------------------- |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(Missy @ Oct 2 2005, 23:28) nu es veel pie tallinas ielas... un Chibi... wow, tallinas iela ir apdziivota ar otakieshiem!?? -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2 August 2025 - 23:41 |