![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rebelstrik2 |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 24-September 05 ![]() |
taa sanak ka vislabakie darbi iznak garlaicigas macibu stundas! man patyk:D ko juus domajat?
Attached thumbnail(s) ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- rebel is back and he strikes back.....freewebs.com/rebelstrik
|
aprofes |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 53 Joined: 4-March 05 From: latvija ![]() |
QUOTE(rebelstrik2 @ Oct 5 2005, 15:41) ja ta vienmer ir!! ![]() -------------------- it's possible to have dreams and it's possible to make them real
![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Ruutinjas!!!!!!!!
![]() ![]() hmmm... darbiem nav ne vainas... Tiiri smuki... kkaadi siikumi jau ir bet kopaina laba... Man patiik... Acij tiikami darbi... Pirmajaa ziimejumaa vislabaakais ir 140 km/h un maajasdarba pieraksts ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Taa tieshaam ir taisniiba!!! Man arii skolaa parasti kladees sanaak reaali ziimeejuminji...
![]() Zjeel, ka nav skaneris... ![]() -------------------- |
rebelstrik2 |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 24-September 05 ![]() |
paldies, paldies ary tev bracka(aprofes)!
![]() ![]() ![]() -------------------- rebel is back and he strikes back.....freewebs.com/rebelstrik
|
iewucis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 3-November 05 ![]() |
...man patiik 2 un 4...
|
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Piesaistīja pēdējais. Un jā- tas ka rūtiņas patiesi grrr.
![]() Bet tā ir labi! Labi darbiņi! ![]() -------------------- |
metaphor |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 27-February 07 ![]() |
ljooti labi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- what does it mean?
![]() |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Saakšu ar kritiku...
![]() Man nepatiik pirmajaa darbaa tas deguns!Tāds dziivniecisks... ![]() Es jau nesaku ka taa nedriikst buut, bet šim darbam nepiestaav... ![]() Bet taa kopumaa ir labi...Man patiik... ![]() -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
trešais pagaidām vislabākis, bet, ievēroju, ka darbos parakstīts 2005, tāpēc jāsāk domāt, kāda ir tava tehnika tagad.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 20:07 |