![]() |
![]() ![]() |
![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
no http://www.teatris.lv/index.php?1&122&view=show&show_id=146:
QUOTE Kultūras gardēžiem pavisam nesen bija iespēja Japānas un Eiropas Savienības kultūras apmaiņas gada ietvaros iepazīt karatē dzimtenes Okinavas tradīcijas dejas teātra Chura sniegumā. 30.oktobrī Latvijas Nacionālajā teātrī varēsim ļauties otram Japānas valdzinājumam suģestējošu tradicionālās drāmas jeb NO priekšnesumu piedāvā Umewaka Kennokai trupa. Priekšnesumi un meistarklases vēl notiks tikai Francijā un Beļģijā. Biļetes būs pieejamas Biļešu paradīzes tirdzniecības vietās. vairaak informaacijas skat arii sheit: http://www.rigamusic.lv/temp/no/index.html diemzheel neatradu informaaciju par biljeshu cenu. ja kaads atrod, iemetiet forumaa. -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Noriass Gato |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 17-September 05 ![]() |
QUOTE(lastguru @ Oct 18 2005, 14:59) Turpat saitā http://www.teatris.lv/index.php?&13 Aiztīt līdz 30tajam datumam. Cena 3, 5, 7 Ls (atkarajas laikam no vietam) -------------------- Vēl novērots, ka itkā bērnišķīgas anime filmas piesaista ar diezgan sarežģītiem personāžu raksturiem, domām par labā uzvaru jebkādiem līdzekļiem, ("mērķis attaisno līdzekljus") un patiesu cilvēcību, labā un ļaunā relativitāti.
Uzvarēt par katru cenu? Bet vai tā pašam varonim neizrādīsies par augstu? Tas, ka ļaunumu nav iespējams iznīcināt uz mūžīgiem laikiem, bet tikai ierobežot, bet tāpat arī uzvarot ļaunumam labo neizdodas iznīcināt pilnībā. "As long as stars continue to be born, war wil not end. The darkness calls to the light, and the light calls again to the darkness. ...but along with death... there is always hope and rebirth..." |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
uz shito labprat aizieshu...
![]() ![]() -------------------- |
misty_moonlight |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 70 Joined: 29-March 05 From: Riga ![]() |
Uz Okinavas dejas teaatri biju, uz sho ar vareetu apsveert aiziet, vieniigais apnicis vienai staigaat pa pasaakumiem - neviens manu gaumi neatbalsta parasti
![]() Par biljeshu pieejamiibu var apskatiit sheit http://www.bilesuparadize.lv/events/umewaka_kennokai Es pat teiktu ka tur jau kaada puse nav pieejama... ![]() -------------------- --==> misty (ミスチ) <==--
|
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
A tur japāniski runās?
|
Zeron |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 13 Joined: 5-October 05 From: Rīga ![]() |
Pa šo izrādi esmu dzirdējis tikai labu. VISIEM iesaku aiziet ! Kā nekā, nav zināms kad būs vēl tāda iespēja
![]() |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
ES EJU!!! Esmu 9.r. 8.v.
|
misty_moonlight |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 70 Joined: 29-March 05 From: Riga ![]() |
Es ar eju!
![]() Bishkinj nozheeloju naudu, toties mammu aizvilkshu liidz ![]() -------------------- --==> misty (ミスチ) <==--
|
Fatalis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 42 Joined: 20-October 05 ![]() |
Informācija snaiperiem: es ar ģimeni būšu parterā pa labi 12. rindā vietās 14-16.
-------------------- |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
Buushu arii. Otrais balkons, pirmaa rinda, 10 vieta... panjemshu kara laika binokli, jo pasham slikta redze
![]() ![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Es būšu, steidzos pirkt biļetes, kaut ko tādu garām nelaidīšu
-------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
O_o Nani? Japāņu klasiskais NO teātris sakat..... hehe
Vajadzees man ar aiziet ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
lastguru |
![]()
|
tikai aatri peerc biljeti jo taas aatri pazuud. es jau vakar ar gruutiibaam normaalu vietu atradu...
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
pierunāju mammu nopirkt biļetes arī iešu....bet pasteidzaties jo biļtes gandrīz vairs nav...
-------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
Kenshin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 5-November 04 From: beyond the stars ![]() |
mees arii buushu^^
vietas neatceros... bet kkaadas ne visai..>< -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:31 |