![]() |
![]() ![]() |
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Nu tad es esmu izdomaajis ka man veel japadomaa.
Lieta buutiibaa taada: es grasos atziimeet savui dzimeni kaut kur 12.-13. novembrii. Tas noteikti notiks V-pilii. Nu un tagad saakas lielai daljai intereseejoshaa dalja: jaa, es nebuutu pretii ieaicinaat kaadu otakieti arii, bet te nu rodas probleema. Es nezinu cik ir gribeetaaju un vareetaaju. Negribu arii lai man vienkaarshi sabrauc pilna maaja ar ashpadsmit gadiigiem hiperpokemoniem, kuriem ir meerkjis pielieties (kuru vinji nesasniegs, pat ja atbrauks). UPD: pokemooni pieteikties driikst, pielieties nedriikst. Par celju: celju nevienam neizmaksaashu, labaakaa gadiijumaa samekleeshu kaadu transportu, par ko tik un taa buus jaamaksaa. Sabiedriskais ir tikai autobuss (arii mikrinji) kas iet 3 stundas (4 ja caur talsiem) un maksaa arii nevaaji (3.70-3.85 vienaa virzienaa). Citi aspekti: daavanas ne no viena netiek gaidiitas, galdu nekaadu dizho neklaashu, gribat eest, metamies paartikai, liidz veikalam nav taalu jaabrauc. Maaja man nav no gumijas, ja pietieksies milziigs bars, es mekleeshu kur to nohosteet, un iespeejams atkal buus jaametas. Aciimredzami nav baigi leetais tas pasaakums, un ja kaads uzskata ka nav veerts, nevienu nespiezh braukt. Kaapeec braukt: 1. Taapat vien 2. Ventspils vienkaarshi ir forsha pilseeta 3. Tur buushu es 4. Ja atbrauksi, manam sunjukam buus ar ko sasveicinaaties 5. Buus gribeetaaji, izraushu ekskursiju pa pilseetu, bet ja gribeetaaju buus daudz (vairaak par 4) tad iesim ar kaajaam. 6. Dazhiem konkreetiem cilveekiem vienkaarshi ir jaaierodas. 7. Ir ljoti forsha juurmala kuraa var peldeeties (logjiski, ka ne novembrii) 8. Velns, nemaz tik daudz forshu iemeslu nav........... 9. Bet tas arii labi, nesabauks paaraak daudz cilveeku, jo buutu neforshi, ja es neredzeetu dalju no tiem kas atbraukushi pie manis. Nu un taatad: Ja visu sho izlasot, doma braukt uz ventspili tev veel arvien neskjiet pilniigi idiotiska un tu tieshaam veelies un vari abraukt, tad suuti man PM, lai es zinu cik cilveeki buus un attieciigi domaaju taalaak. PM buutu veelams iekljaut shaadu informaaciju: 1. Ar kaadu transportu buutu gribeejis braukt, ja neapmierina sabiedriskaa cenas, cik buutu gatavs maxaat par organizeetu privaatu transportu. 1.1. Ja brauc ar personiigo, vai vari veel kaadu pakjert liidzi un cik daudzus. 2. Vai gribi ekskursiju. 3. Vai to vajag izveerst par 2 dienu pasaakumu. < taalaaka informaacija jaanoraada, ja tas nav izsecinaams no foruma profila > 4. Vecums ( kautriigie driikst pateikt vai ir pilngadiigi, bet tas gan jaanoraada obligaati ) 5. Attieksme pret akloholu ( dzer pats/pati, nedzer, neciesh ja citi dzer) < uz sho atbildeet godiigi, pat ja domaa ka es taadus kas neciesh ka citi dzer nelaidiishu (kas tikpat labi var arii notikt) > 6. Buutu jau baigi tizli prasiit noraadiit dzimumu, ne? Pagaidaam tas arii viss.... atsauksmes, ieteikumi sheit pat, absoluuti ieniidiishu postus no "Es buushu!!!!1111!11oneoneone11!1" kategorijas, jo ludzu shaadu infu suutiit privaati. Sarakstu ik pa laikam izlikshu. -------------------- Because i can!
|
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(ETM @ Oct 24 2005, 16:16) 1. Ar kaadu transportu buutu gribeejis braukt, ja neapmierina sabiedriskaa cenas, cik buutu gatavs maxaat par organizeetu privaatu transportu. Ja tu esi mani gatavs ielaizt savaas maajaas [ ![]() Skaiti mashiinaa var panjem maksimaali 5 cilveekus ![]() ![]() -------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
to visu vareeja uz PM atrakstiit.
Sho te iepostoju tikai tapeec lai paareejie taa nespamo. es paleenaam saaku sanjemt zinjas no interesentiem, bet veel neuzskatu ka buutu veerts likt iekshaa sarakstu, lielaas neskaidriibas deelj. -------------------- Because i can!
|
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
A, ja man sagribēs tev uzdāvināt pudeli tekilas, cik liela iespēja, ka tā tiks dalīta ar dāvinātāju?
![]() -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
ETM |
![]()
|
mees nekad nedzersim tekilu, vaita neatceries? un tas noziimeetu ka man buutu jaabrauc uz veikalu peec citrona un saals, bet tad es dzert nevareetu un tas buutu neforshi.
-------------------- Because i can!
|
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
ieteikums braukt ar stopiem
![]() ![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(ETM @ Oct 24 2005, 22:01) mees nekad nedzersim tekilu, vaita neatceries? un tas noziimeetu ka man buutu jaabrauc uz veikalu peec citrona un saals, bet tad es dzert nevareetu un tas buutu neforshi. atvedisim mes tev citronus un ari sali. ![]() stopet tada laika uz v-pili, tas tacu lidzinas pasnavibai,bet es piedalos ![]() |
ETM |
![]()
|
pashlaik pieteikushos cilveeku skaits ir taads, ka vainu es dazhus atshuju un viss notiek normaalaas telpaas, vai arii piesakaas veel kads bars un es mekleeju lielaakas telpas. peedeejaa laikaa PM ir apsiikushi. Ja taa turpinaasies, ean naaksies izmantot pirmo vriantu.
|
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
nju es domaaju ka tev jebkuraa gadiijumaa paliek 50 % iespeeja
![]() vai nu atssuut vai neatssuut vai nu mekleet telpas vai nemekleet vai nu pasuutiit mani tagad diirst vai arii nepasuutiit taapat arii adminiem vai nu saprast ka ssis teksts atbilst postossanas noteikumiem ja neskaita dalleejo lamuvaardu vai nu arii nesaprast ...un arii man pastaaveeja 50% iespeeja vai nu postot sso stuulbo postu te vai nee nju jaa ar ssito es tikai gribeeju atgaadinaat ka ieradiissos lai gan paturu sev 50% iespeeju..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
ETM |
![]()
|
atgaadinaat jau var ko grib, bet pieteicies neesi, tapeec nebriinies, ja neviens tevi tur negaidiis.
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
lol. Cik drakoniski. Tu vinju nelaidiisi iekshaa?
![]() |
ETM |
![]()
|
un vai nelaist iekshaa cilveeku kursh ierodas bez jebkaadas briidinaashanas un saka "es esmu klaat" buutu tik ljoti nepareizs risinaajums.
Man tomeer jaazina kas buus lai es varu pusliidz saplaanot telpas. -------------------- Because i can!
|
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(ETM @ Nov 3 2005, 17:57) un vai nelaist iekshaa cilveeku kursh ierodas bez jebkaadas briidinaashanas un saka "es esmu klaat" buutu tik ljoti nepareizs risinaajums. Man tomeer jaazina kas buus lai es varu pusliidz saplaanot telpas. ko var satrauktie pirms laika? visas genialas idejas rodas pedeja mirkli. paprieksu apkopo cik cilveku bus un tad jau 1vai 2 lieki cilveki neko nemainis. |
ETM |
![]()
|
nu shobriid nejau 1 vai 2 cilveeki ir taadi kas man no zila gaisa saak kaut ko jautaat akaraa ar pasaakumu, bet vispaar nav devushi zinju ka buus. un tie 1 vai 2 cilveeki var arii izskjirt to kuraas telpaas pasaakums notiks.
|
_D_N_X_ |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 11-October 05 ![]() |
Es labprāt brauktu tikai
1. Nav tik daudz naudas no ogres - venspilij diezgan izmaksā kādi 5 ls laikam turp un atpakaļ 2. Es tur neesmu gaidīts jo visiem nospļauties vai es esmu vai nē 3. Atkal ar naudu jākrāj naudu Dero tusam ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:10 |