IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

5 Pages V  1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Shakugan no Shana, Kurš? O_O
Kikyou
post Oct 25 2005, 22:36
Post #1

Kami-sama

Group: Chuunin

IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image

No AniDB ->

Sakai Yuuji was a normal student, but one day his normal life was gone. He was assaulted by a monster, “Guze no Tomogara”. It was a monster which came from another world, and was able to turn a human into a light to eat. It was a girl with red hair and red eyes that saved him, who was too surprised to move. Then, that girl said to him “You don’t exist anymore”. What she meant was...

Kaut gan šitos topicus īpaši nemāku taisīt tā, lai mani vēlāk nelamā, tomēr pēc 3. sērijas noskatīšanās nevarēju vairs izturēt, izdomāju tomēr uztaisīt.

Nu, kurš te vēl, atskaitot mani, skatās? o.o

Man jau personīgi ļoti patīk. Pēc 1. sērijas noskatīšanās bija nedaudz grūti saprast kas un kā, bet 2. sērijā gan lielākā daļa palika daudz maz skaidrāka.

Animācija laba (kā jau 2005. gads), tēli, un mūzika tāpat (ui kā es gribu to OST dabūt.. <_> Pašlaik vēl nav...).

Ja šitādā garā turpinās, tad iespējams pat par FMA mīļāka šitā anime kļūs. XD

This post has been edited by Kikyou: Apr 30 2007, 11:22
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Sigfa
post Oct 26 2005, 00:25
Post #2

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

Hmm, nu cik nu skatos, bet to kas ir iznaacis esmu redzeejis. Man ne visai. Izskataas peec kaarteejaas kompleksaino jaunieshu animeem (kuras man nepatiik), bet nu, veel jau nevar iisti spriest.
+Quote Post
Fatalis
post Oct 26 2005, 02:42
Post #3

Jinushi
**

Group: weirdo

Es skatos, un man patīk. Nav tur nekāda sakara ar nekādiem kompleksainiem jauniešiem.

--------------------
+Quote Post
Sigfa
post Oct 26 2005, 09:11
Post #4

Kami-sama

QUOTE(Fatalis @ Oct 26 2005, 02:42)
Es skatos, un man patīk. Nav tur nekāda sakara ar nekādiem kompleksainiem jauniešiem.
*

Ja jau tu esi tik paarliecinaats, lai nu taa buutu o_O
+Quote Post
Shoune
post Oct 26 2005, 18:53
Post #5

Samurai

From: tagad uz kadu laiku parvacos uz Londonu... =(

Jap skatos ari, animacija patik, stasts ari patik un nevaru sagaidit kad OST paradisies heh =D

--------------------
image
+Quote Post
zenofex
post Oct 26 2005, 23:03
Post #6

Nausicaa fanboy

Group: Jounin
From: Nav

Nav slikti, nemaz nav slikti smile.gif
Patiešām - pirmā sērija maz pastāsta par to kas notiek, bet pietiekoši lai ieinteresētu skatītāju. Seriālu varētu klasificēt kā kaut kāds šausmenes un fantasy sajaukums ar anime tipu "visu-laiku-bija-labi-un-šodien-kaut-kas-notika".

Seriālam ir kūlīga noskaņa/krāsas un laba animācija. Muzikālais pavadījums - ir labs, kaut gan - jāatzīst - kails jpop (vismaz op/ed).

Vēl gribētu piemitināt, ka seriāla režisors ir strādājis arī pie Metropoles un Jin-Roh, kā arī Slayers eposa. Tā kā zināms potenciāls ir šim te seriālam.

--------------------
- "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon
+Quote Post
Sigfa
post Oct 27 2005, 12:51
Post #7

Kami-sama

Par kraasaam un animaaciju piekriitu. Reti kad ir gadiijies redzeet tik patiikamu kraasu gammu, ja nu vieniigais Wonderful Days.
+Quote Post
Church
post Oct 27 2005, 13:13
Post #8

sewer rat

Group: Jounin
From: latvia / riga

QUOTE(Sigfa @ Oct 27 2005, 11:51)
Par kraasaam un animaaciju piekriitu. Reti kad ir gadiijies redzeet tik patiikamu kraasu gammu, ja nu vieniigais Wonderful Days.
*

kraasu gamma arii ieksh Air savlaik ljoti imponeeja. dabas skatos mostly. druumaaki urban backgroundi reti gliishi gadiijaas GiTS Innocencee..
+Quote Post
Sigfa
post Oct 27 2005, 13:27
Post #9

Kami-sama

Taa jau ir gaumes lieta. Protams, Air arii kraasas ir lieliskas. Taa teikt, vispaar jaunaakajiem seriaaliem ir noveerojama shaada patiikama paraadiiba. GiTS tomeer ir savaadaaks, urban paliek urban un nav iisti saliidzinaams ar veeja glaastiitu koku pljavas viduu saulrieta laikaa. Protams, arii urban skati var buut skaisti, bet tad jau izveershas varianti- sci-fi? Post-apoc? modern?

image

vs

image

kraasu gammas liidziigas, bet staasts cits. Nu gruuti saliidzinaat, gruuti.
+Quote Post
Gutts
post Oct 28 2005, 03:56
Post #10

Samurai

From: fantaziju pasaule

kacajot domaju ka bus atkal kartejais murgojums par puisiti ar spejam un meitenem apkart, bet izradas anime ar labu story lidzsim pa kuru var padomat ari un pilnas iespejas ari ta palikt.
+Quote Post
harpy
post Oct 29 2005, 16:54
Post #11

Lira member

From: citur

kad tiks garaam visaam skaidroshanaas daljaam izskataas, ka buus tiiri interesanti smile.gif

--------------------
IPB Image
...I'm not sleeping - I'm thinking...
+Quote Post
Kikyou
post Nov 10 2005, 20:36
Post #12

Kami-sama

QUOTE(harpy @ Oct 29 2005, 15:54)
kad tiks garaam visaam skaidroshanaas daljaam izskataas, ka buus tiiri interesanti :)
*

Tieš' tā. XD Tā pat kā spēlējot RPG - sākumā visi paskaidrojumi, pēctam sākās visa jautrība.

On another note... Episode 5 - AVI | MKV

Edit: Āa un vēlviena lieta, iznākusi pilnā versija openingam. ^_^ Yaay~! [ reku ]
+Quote Post
GunMetaL
post Nov 10 2005, 20:45
Post #13

hentai lion

From: ZAFt headquarters

anime laba. smile.gif noskatijos taas 5 epas varu teikt gandriiz tikai labus vaardus, ja nu vieniigi man patiktu ka džeks arii buutu uz kautko speejiigs nevis tikai vaicaat kas shoreiz uzbruuk sad.gif . muzzons prosto SUGOI!! vaardsakot velviens gabals ar ko piegruziit manu hdd smile.gif
+Quote Post
harpy
post Nov 11 2005, 02:35
Post #14

Lira member

From: citur

QUOTE(EliminatoR @ Nov 10 2005, 20:45)
anime laba. smile.gif noskatijos taas 5 epas varu teikt gandriiz tikai labus vaardus, ja nu vieniigi man patiktu ka džeks arii buutu uz kautko speejiigs nevis tikai vaicaat kas shoreiz uzbruuk sad.gif . muzzons prosto SUGOI!! vaardsakot velviens gabals ar ko piegruziit manu hdd smile.gif
*

gah, nu ta jaunums, anime puishelji parasti i tie, kas iespiedushi asti kaajstarpee skataas kaa ciinaas un domaa kas nu buus ko nu dariit... laugh.gif
un kad nu vinji i izspiegushies un "izbimbajaushies" vinji njem un izglaabj ja ne visu pasauli tad vismaz visu pilseetu laugh.gif tata jaunums laugh.gif

hmz, tieshama paliek sakarigaka cerams, ka tas pats notiks a Jigoku Shoujo, shamaa man labaka patiik(stilistiskajaa zinjaa)par Shakugana no Shana....tur pagaidaam vismaz naf "maiznja bimbaajosha" puikinja laugh.gif

--------------------
IPB Image
...I'm not sleeping - I'm thinking...
+Quote Post
Kikyou
post Nov 29 2005, 18:21
Post #15

Kami-sama

Uzradies vēlviens fansubs, kas tulko SnS, Flamehaze. ^_^ Šis gan ir viņu pirmais projekts, bet subo ļoti labi. o.o

[Flamehaze] Shakugan no Shana - Episode 8

Bet vienmēr ir jau arī Eclipse subi, ja šitie īsti neiet pie sirds. :3

Bet 8. sērija... Bāc, es līdz sērijas beigām ar atvērtu žokli paliku... Paliek vien ar labāk un labāk! ^_^
+Quote Post

5 Pages V  1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14 June 2025 - 13:36