![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Keiko |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 12 Joined: 26-November 05 ![]() |
Ir vēl viens fansubs, kas strādā ar SnS, IY4Ever [IY-F] (InuYasha 4Ever)
Šis ir viņu trakers, šajā linkā var atrast, ko viņi pašlaik piedāvā http://trackeuro.iy4ever.net:8989/ un šī ir viņu lapa http://www.iy4ever.net. Es šo fansubu pamanīju, kad savā laikā meklēju Inuyasha. Es novilku SnS pirmo sēriju ar [Eclipse] subu un kā arī ar [IY-F] subu. Un vakar salīdzināju abas. Skatoties ar [Eclipse], es brīžiem kaut kā nespēju uztvert visu informāciju. Pēc tam skatoties ar [IY-F] bija vieglāk un, kas man ļoti patika, ka tur bija paskaidrojumi terminiem, kā arī subtitru stils mainās atkarībā no personāža un vai personāžs domā vai runā (Vieglāk iebraukt tajā visā). Ja salīdzina pēc video kvalitātes, tad [IY-F] man likās, ka bija ar asākām kontūrām. Pašlaik [IY-F] ir izlaidis tikai pirmās divas daļas, bet es domāju, ka viņi iedzīs pārējos. Katrā ziņā man personīgi labāk patika [IY-F] darbs. Es vēl neesmu novilcis otro daļu, jo laiks bišku man pietrūkst, bet pagaidām sižets man patika. |
Kikumi |
![]() ![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Kheh, intereses pēc nolēmu ielādēt pirmo sēriju un jāsaka tā: tas bija tā vērts! Anime tik tiešām atstāja labu iespaidu. Patika krāsas, čaru dizains, mūzika. Sižetam arī nav ne vainas! ^^
Ar nepacietību gaidu turpinājumu! -------------------- Go and die, please.
|
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Noskatiijos visas liidzshineejaas 8 epas. (man vismaz skiet ka vel tikei 8, jaapskataas) no saakuma taa neaizraava sizets, bet pie 5 epas jau aizraavos.
sliktie chari tika aatri uzveikti, tas taa. Njaa, taa Ane nemaz nebija sliktais chars, cik sapratu (vinjas graamata ir super. tik aizmirsu kaa sauca) diivaini ka nevis meitene dzekam dod speeku, bet gan dzeks meitenei. Gribeetos lai tas dzeks bish viireskiigaaks. ![]() Muuzika, naw ko lieki teikt ka Sugoi. gaidam ost. paldies kikyou par linkiem ^.^ (BAac ko tu MANI aplipinaaji ??":D ) P.s- naakamaas deviitaas epas iisais izklasts liecina ka anime ir netikai fantasy. (arii ecchi un comedy) -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
QUOTE(Ayumi @ Dec 4 2005, 18:18) Noskatiijos visas liidzshineejaas 8 epas. (man vismaz skiet ka vel tikei 8, jaapskataas) no saakuma taa neaizraava sizets, bet pie 5 epas jau aizraavos. sliktie chari tika aatri uzveikti, tas taa. Njaa, taa Ane nemaz nebija sliktais chars, cik sapratu (vinjas graamata ir super. tik aizmirsu kaa sauca) diivaini ka nevis meitene dzekam dod speeku, bet gan dzeks meitenei. Gribeetos lai tas dzeks bish viireskiigaaks. ![]() Muuzika, naw ko lieki teikt ka Sugoi. gaidam ost. paldies kikyou par linkiem ^.^ (BAac ko tu MANI aplipinaaji ??":D ) P.s- naakamaas deviitaas epas iisais izklasts liecina ka anime ir netikai fantasy. (arii ecchi un comedy) btw, Eclipse jau 9 ir izlaidushi - dabuut irc'aa te - #eclipse@irc.rizon.net -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
noskatiijos 9to epu. yuk. discussting. nu kaapeec radaas vajadziiba fanservisa paarbaaztu epu uzrazhot?
![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Nu tad es ariii noskatiijos 9 epu. Izskatiijaas driizaak peec ecchi, school, comedy nevis fantasy zandra.
![]() un 9 epu var arii baka-updates.com dabuut..... -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(Church @ Dec 4 2005, 19:06) noskatiijos 9to epu. yuk. discussting. nu kaapeec radaas vajadziiba fanservisa paarbaaztu epu uzrazhot? ![]() Gluži manas domas. T_T Man nav nekas pret "atpūtas" sērijām, bet bez tā fanservisa gan varēja iztikt. Tur pat vai sajūta, ka kaut kādu doujinu lasu. o_O |
Gutts |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 122 Joined: 22-October 05 From: fantaziju pasaule ![]() |
nebija jau tik traki tikai 70% serijas drankigs echi gabals. Radas iespaids ka lasu ichago 100% kautkur pie 100 chaptera kur visi prikoli jau atkartojas. Visi notikumi jau bijusi un pieriebusies pat neka orginala nevareja izdomat.
|
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Hmm.. kāds ir mēģinājis novilkt tās *.mkv sērijas?
It kaa Matroska formāts, bet pat jaunāko pack neiet tik labi kā gribētos. Ir skaņa, ir subi (veseli 2 veidi) bet attēla - nav.. ![]() Moš ir kāds pavisam vienkāršs risinājums? Vai arī būs tomēr jāvelk avi versija? -------------------- |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
Jā, ir mēģinājis (es).
Risinājums ir H264 dekoderis, piemēram ffdshow. Iesaku CCCP paku. QUOTE The CCCP (Combined Community Codec Pack) is a filter pack specifically built for playing anime. |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
OK. Thanks. Aizgāja. Jānovelk tik pārējās sērijas un jāsāk skatīties
![]() -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
ja nemaldos, Eclipse reliizoja 2 versijas. H264 mkv un xvid avi? varbuut kljuudos proms .. pac velku pirmo variantu. veel i arii Flamehaze grupa, neacceros kaadaa formaataa reliizoja. izlaizh pat nedaudz aatraak epas par Eclipse, kuru es trackoju. 10 epa lai gan mazaak, bet arii nedaudz sabojaaja iespaidu par showu .. gan ar iiso flashbacku no ieprieksheejaas epas boobie run, gan ar galnaa varonja kompleksainiibu nevietaa :/. ceru - shows iztaisnosies.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Hmm. Man gan šī sērija patika.
Pagājušā sērija bija pilnīgi kā no citas animes. Bet ar šo sēriju jau atkal atgriezās tur, kur bija. "Being alone hurts"... |
Ayumi |
![]()
|
QUOTE(Kikyou @ Dec 12 2005, 21:55) Hmm. Man gan šī sērija patika. Pagājušā sērija bija pilnīgi kā no citas animes. Bet ar šo sēriju jau atkal atgriezās tur, kur bija. "Being alone hurts"... piekriitu, viss bija ok. Es arii pienemu ka serijas gaita atkal sizetaa saak iegriesties. Jaaklaisa viena cilveka padomam un jauztver 9 epa, kaa taada ''atelpas''epa peec ciiinaam. Es gan nezinu kas iznaaks no Yuji trenneeshanas. (vinsh patieshaam tagad nozeelojams izskatas) Izskataas ka arii jauni ienaidnieki paraadijushies.(tie divi man totaalo riebumu izraisiija viena iemesla del) Ar nepacietiibu gaidu naakamo epu(raadas ka buus kautkas uz romantic stuff ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Kikyou |
![]()
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 15:21 |