IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

4 Pages V < 1 2 3 4 >  
Reply to this topicStart new topic
> Šeit kaadreiz bija..., Šeit kaadreiz bija...
Yume
post Oct 28 2005, 12:49
Post #16

challenger

Group: Jounin

A vot nekā, jo tiek uzskatīts ka tu lasīji noteikumus, un zini cik liels sigs tiek pieļauts.
Tatad faktiski tu mērķtiecīgi pārkāp noteikumus, par ko var piešķir pročus.
Bet tā kā mēs esam jauki,mīļi un pūkaini, mēs ieliekam tev apakšā siga vietā, daiļrunīgu frāzi.

--------------------
IPB Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Andromens
post Oct 28 2005, 13:03
Post #17

Between Light and Darkness

Group: Chuunin
From: Latvia - Ventspils

QUOTE(sipps @ Oct 28 2005, 09:17)
tas ka spamo visi un visur tas jau ir fakts. vai ir kads kurs var aglvot ka nav nekur nekad neko lieku nav ierakstijis. saubos. pec dzilakas domas kur vispar ir problema? tavus warn % neviens neredz es varu teikt ka man ir 100% un kas no ta? pilnigi un galigi nekas.  nu reiz pienaks likteniga x-stunda un tevi izbanos vai tava dzive apstasies? ne!! vai tu varesi tikt atpakal tikai caur citu nick? protams!!  un ja nemaldos modi nemaz tik vienkarsi nevar kadu nobanot nepakonsultejoties ar MEGA-GIGA-ADMINISTRATORU.  tad kapec atkal jacel panika un lieka ažiotāža?
*

Nemaz ar nē, sasniedzot 100% BANS uz nenoteitku laiki, minimums mēnesis. Arī ar citu niku ta lieta neies ja vien kāds nepacentīsies, jo ir kāds kurš seko līdz IP adresēm un momentāli nahrinizēs jaunu lietotāju ja būs kaut mazākās aizdomas ka tas ir kāda esoša lietotāja jaunais acc. Un modeim tiešām nav jātskaitās par liktajiem %, tas ir mehānisms ar ko likt lietotājiem uzvesties saprātīgi, nespamot un nedarīt to ko ailiedz noteikumi. Admina mērķis nav uzbāzt 100% lai bans būtu ( to var izdarīt arī momentāni ja kāds ir nopelnījis ), bet gan likt saprast kā tā darīt ir slikti. Ja kāds pamanās ievilkt vairāk apr saviem 30% tad tā jau ir grūta galviņa kas īsti neiebrauc kas tas forums par tādu zvēru ir.

--------------------
+Quote Post
sipps
post Oct 28 2005, 13:40
Post #18

Unregistered

QUOTE(Andromens @ Oct 28 2005, 13:03)
. Arī ar citu niku ta lieta neies ja vien kāds nepacentīsies, jo ir kāds kurš seko līdz IP adresēm un momentāli nahrinizēs jaunu lietotāju ja būs kaut mazākās aizdomas ka tas ir kāda esoša lietotāja jaunais acc.

bet nu ci es zinu nomainit IP adresi nav nemaz tik gruti, lai nu ka ta bija tikai novirze no temas. bet pec kadiem motiviem vai instruktazam vads modi liekot vienam vai otram warn? ir kautkadi noteikumi vai ari izbraucot visiem postiem cauri peksni uznak baigais DANG un tiek ielikti % pirmajam kas kautko ne ta izdarijis. tatad tas notiek pec principa " A MAN TA SAGRIBEJAS" un protams nedaudz pasakot par ko tiesi.
+Quote Post
jurc
post Oct 28 2005, 13:46
Post #19

Tennou

From: Liepāja

QUOTE(sipps @ Oct 28 2005, 13:40)
bet pec kadiem motiviem vai instruktazam vads modi liekot vienam vai otram warn?
*

Ir noteikumi... un pēc tā arī tiek skatīts. Par noteikumu neievērošanu tiek piešķirts warns. Warni vispār vairāk ir domāti informācijai - lai zinātu kā tomēr nevajadzētu darīt.

--------------------
IPB Image
I have anime to thank for my life now,my attitude,my friends,i have learned lifes greatest lessons through simple anime.They are my sanctuary.
+Quote Post
Andromens
post Oct 28 2005, 13:57
Post #20

Between Light and Darkness

From: Latvia - Ventspils

Tas ka kāds ir tcis sveikA bez % nenozīme ka viņs nebūru pelnījis. Admini sitematiski necaruskata visus postus un nezīlē kur ir pārkapums kur nav, ja ierauga tad ieliek, ja neierauga tad kāds laiks paies līdz tiksi brdināts. Bieži vien sašutuši ir tie kurus ilgi neaiztiek (bet vajadzētu) un tad pēkšņi bums %. Tas nenozīmē ka iepriekš esat bijuši priekšzīmīgi, bet gan to ka tagads esat tikuši pa rokai.

--------------------
+Quote Post
Taka
post Oct 28 2005, 14:41
Post #21

Tennou

From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

QUOTE(Shumins @ Oct 28 2005, 08:36)
Taaka pasham buutu pasaules meeroga svariigi posti...Katraa no tiem sleepjas nepaarspeeta gudriiba, un katru dienu tavas gudriibas liek laikrakstos "Die Welt", un apspriezj ieksh CNN...
*

Pasaules mēroga svarīgiem postiem ir kurbijkurne, yugioh forums un daudz citu smile.gif
Un nepūties, ka tev aizrāda, ka postiem ir jāsastāv drusku no kā vairāk nekā no rulz, pwn, kruta un "ku te var animi noka4āt"

--------------------
Press any key to continue
+Quote Post
Fatalis
post Oct 28 2005, 16:18
Post #22

Jinushi
**

Group: weirdo

Tas jau ir uzreiz skaidrs, ka tā sistēma ir tikai pašmērķis un kalpo dažu <izvēlies daiļrunīgu vārdu ģenitīvā pats> krāniņu pagarināšanai. Man ir 40% un warns par "lamuvārdu" sūtīšanu PM, kas pats par sevi ir absurds, jo uz privāto saraksti foruma noteikumi nevar attiekties, tā pat nav foruma daļa un nevienam netraucē. Vispār ļoti patīkami, kad kaut kāds idiots tevi warno ar piebildi "lai maz neliekas".

--------------------
+Quote Post
Yume
post Oct 28 2005, 17:17
Post #23

challenger

Emm, zini Fatalis, godīgi pārlasīu par ko tev lika procentus, ar mērķi atrast kautko, par ko var noņemt. Un atklāju ka nav par ko. Tu es visus nopelnījis.
Redzies ir cilvēki kuri tīri labi var sadzīvot ar foruma noteikumiem, un nekas viņu postošanā nemainīsies, un ir cilvēki kuri neciena apkārtējo publiku, un tad viņiem sanāk kā tev.
Ir vēl trešā grupa, tie ir cilvēki kuriem ir jāieskiadro ka viņi dara kautko nepareizi, jo viņi nemaz neiazdomajās ka viņu netīšām ieliktie dubultposti vai bildes citātā kādam traucē.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Fatalis
post Oct 28 2005, 17:28
Post #24

Jinushi
**

Zini, tu vari iet galīgi.

--------------------
+Quote Post
Ghoul
post Oct 28 2005, 17:31
Post #25

Koutaishi

From: Choppah!

QUOTE(Fatalis @ Oct 28 2005, 17:28)
Zini, tu vari iet galīgi.
*

pienjemu, ka tagad tu daabuusi veel vienu warn biggrin.gif

Eeem vai nevar izdariit taa lai katra warni buutu redzami??? Vnk kad es sanjemshu savus warnus, gribu lai citi tos redz biggrin.gif cool.gif
+Quote Post
Yume
post Oct 28 2005, 17:48
Post #26

challenger

biggrin.gif es redzu, man pietiek.

Fatalis, šitādas lietas jāsaka acīs, savādāk tas izklausās banāli, kā bērns kas bērnu dārzā nevar savādāk atbildēt, mēģina apsaukāt kādu audzinātāju. Par to pat apvainoties nevar.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
ShinChan
post Oct 28 2005, 18:02
Post #27

ultrafilozofs

From: durdom

Ko te auklēties ar tādiem? Bans bez tiesībām atjaunoties un cauri. Te uzreizi redzams, ka cilvēks ir apdauzīts un tāds visticamāk arī paliks.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Niks
post Oct 28 2005, 18:16
Post #28

Lira member

QUOTE(Fatalis @ Oct 28 2005, 16:18)
Man ir 40% un warns par "lamuvārdu" sūtīšanu PM, kas pats par sevi ir absurds, jo uz privāto saraksti foruma noteikumi nevar attiekties, tā pat nav foruma daļa un nevienam netraucē.
*

Protams, ka kādu traucē. Ja tevi netraucē tas, ka tevi lamā, padod ziņu, labprāt tevi nolamāšu.
P.S. ShinChan, IP var nomainīt, cookies "apēst", brauzera identifikātoru izmainīt, tāpēc banošana nelīdzēs. Jārunā ar viņa provu, lai tas viņam liedz piekļuvi domēnam otaku.lv, taču arī tik drakonisks risinājums nav 100% efektīvs (neviens nav, turklāt katrs gadījums jāskata atsevišķi, un katram būs savs labākais risinājums).
+Quote Post
ShinChan
post Oct 28 2005, 18:19
Post #29

ultrafilozofs

From: durdom

QUOTE(Niks @ Oct 28 2005, 17:16)
P.S. ShinChan, IP var nomainīt, cookies "apēst", brauzera identifikātoru izmainīt, tāpēc banošana nelīdzēs. Jārunā ar viņa provu, lai tas viņam liedz piekļuvi domēnam otaku.lv, taču arī tik drakonisks risinājums nav 100% efektīvs (neviens nav, turklāt katrs gadījums jāskata atsevišķi, un katram būs savs labākais risinājums).
*

Bet tas dzīvi viņam tā pat sarežģītu, jebkurā gadījumā var banot tik ilgi kamēr šim apniks.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Niks
post Oct 28 2005, 18:26
Post #30

Lira member

Ja vien viņš nav retardēts, diezko neapgrūtinās, turklāt tad viņš var sākt apzināti taisīt sūdus forumā, tāpēc viņam diezvai apniks.
+Quote Post

4 Pages V < 1 2 3 4 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18 July 2025 - 19:20