IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

4 Pages V « < 2 3 4  
Reply to this topicStart new topic
> Šeit kaadreiz bija..., Šeit kaadreiz bija...
GoldLeader
post Oct 30 2005, 22:31
Post #46

Magepunk
**

Group: weirdo
From: The Holy Vault 13

Well...kas tev pret to? Es ierakstu savu viedokli jau pirmajā postā, un ja man nesanāk laika iepostot, tad es arī to nedaru...tev ko? tēma nepatīk? vai pret mani pretenzijas? Un es nekādus principus neaizstāvu...ja nu vienīgi par datorspēlēm, konkrētāk par fallout, kā jau kārtīgam nma-fallout.com biedram pienākas...un es te traci neceļu, un tautu par stulbu nesaucu...tikai kaut kāpēc tauta sāk nodirst mani...

--------------------
Legal Disclaimer: This post is brought you by "Teh SourceTM: A History in Spam" Foundation. © 2005-2005 All right reserved. Contact info: 08-00-SA-PAM. Call now and we'll send you a signed picture of Zerg Licking his Elbow (18+). Prizes are limited in numbers. Teh Source is not suitable for children below age 3, and is dangerous to pregnant women, people with heart disease, Bill Cosby and WizO_Sith. Abuse it at your own risk. Teh Source doesn't exist, can't exist, but it is. Got it? I thought so. You're not enough idiotic to Enter Teh Source. Follow the white rabit, but you may aswell cook it. What now, spam? Viva la revolution, Viva la spame!!!111!1111ShifTYoneTwo!1
Reply With Quote
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Sigfa
post Oct 30 2005, 22:38
Post #47

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

kas tev uznaacis? neviens tevi nenodirsh. Un besides, tu shobriid visus provecee uz tieshi to ._O paranoikjis...
+Quote Post
Taka
post Oct 30 2005, 23:31
Post #48

Tennou

Group: Chuunin
From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

QUOTE(GoldLeader @ Oct 30 2005, 20:24)
Pag, un tāpēc, ka es esmu weirdo, es nevarēšu taisīt filozofiskās pārdomas? ejiet tak jūs visi...tik tapē, ka es aizstāvu starpforumu mieru, un netaisos sist kurbijkurni, jūs te mani uzreiz šitā...
*

Uhmm... kas tev liek sist viņus?????
Starpforumu kašķi vienpersoniski aizsāka un kurināja tikai viens pats aivvvs.
Vienīgās sekas tam ir tās, ka šajā forumā ar aizdomām lūkojas uz ikvienu, kurš saka ka ir no turienes, ka tik vēl kāds "taisnības cīnītājs" un "aizsprieduma sienu bīdītājs" neuzrodas. Prasti sakot - bezsakarīgs, netā padi****sties kārs cilvēciņš.
Uzreiz varu pateikt - ja sāksi šeit uzvesties kā aivvvs, bans ilgi nebūs jāgaida.
Neesmu mods, bet man šķiet ka "weirdo" (dīvainis) grupa ir paredzēta speciāli no kurbijkurnes nākušajiem. Aivvvs, šķiet bija vienīgais ar šādu titulu. Tā kā arī par to vari pateikties viņam.
Un ja kas - neviens no otaku.lv tā rezultātā nav aizklīdis uz kurbijkurni ar visiem lekties "redz jūs te tādi un šitādi". Sekojot aivvva loģikai mums obligāti tā būtu jādara.
Neesi nekad aizdomājies, kāpēc frāzei "esmu no kurbijkurnes" aizvien vairāk un vairāk ir negatīvas sekas?

--------------------
Press any key to continue
+Quote Post
+Chibi+
post Oct 31 2005, 00:09
Post #49

(yaoi) rota 69

Group: Kaigan Valde
From: sky

QUOTE(GoldLeader @ Oct 30 2005, 22:31)
Well...kas tev pret to? Es ierakstu savu viedokli jau pirmajā postā, un ja man nesanāk laika iepostot, tad es arī to nedaru...tev ko? tēma nepatīk? vai pret mani pretenzijas? Un es nekādus principus neaizstāvu...ja nu vienīgi par datorspēlēm, konkrētāk par fallout, kā jau kārtīgam nma-fallout.com biedram pienākas...un es te traci neceļu, un tautu par stulbu nesaucu...tikai kaut kāpēc tauta sāk nodirst mani...
*

daijobu, daijobu.. viss būs kedā, chill out, dēliņ, ko tu tā uztraucies! Savas pārdomas vienmēŗ varēsi ielikt, tur problēmai nav jābūt. Tikai nomierinies, no one hates you. *čukst* ātri, ātri,kamēr viš mierīgs, sasieniet *heh heh* rolleyes.gif

ok, un Taka, excuse-moi, bet tagad tu cel starpforuma kašķi. ļoti daudzi šejenieši ir nākuši no Kurbijkurnes, so nevajag tikai teikt, ka wierdo nāk no turienes. Wierdo ir vienkārši viena no grupām. That's it. Chill out.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Andromens
post Oct 31 2005, 00:56
Post #50

Between Light and Darkness

From: Latvia - Ventspils

A vot Kurbijkurne ir īsts pokemonu midzenis, kurā salasās visas "izcilākās" personības un tad nu domā ka sev virtuāli realizēt. Neko nesaku par visu kurbijkurnes publiku, bet nu procentuāli tur stāvoklis ir bēdīģs lielākā daļa ir taisni tādi brīnumbērni kā aivvv un vēl dazšs labs kas te ir pasējis uzdarboties.
Kas attiecas uz Weirdo tad šī grupa ir tikai 4 cilvēkiem, un tiešam aivvv bija iemesls kāpēc grupa tika radīta. Kurbijkurne ir īmogs kuru uzliek jebkurai aizdomīgai personai, jo reti te iemaldās kāds kam forums kā koncepts ir svešs. Liekākā daļa zina Kurbijkurni un ir pieraduši pie tur radītā mikroklimata, tāpēc šajā smilšukastē aplauz nadzinjus.

--------------------
+Quote Post
Tigra2
post Oct 31 2005, 02:38
Post #51

kawaii tora

QUOTE(GoldLeader @ Oct 30 2005, 22:31)
*

Man arī šķiet, ka neviens tevi šinī topikā neapsaukā. Bet par kubijkurni varu teikt tikai to, ka tur cilvēki tāpat kā visur, tikai tur ir daži galīgi nojūgušies. Nesen tur iestājos. pirmajā dienā, kad tur iestājos man 4 cilvēki atsūtija rupjas un apvainojoās personiskās ziņas saistītas ar manu avataru un pokemoniem, digimoniem. Dažiem tur nav ko darīt. Bet tā vispār man par to forumu atsauksmes ir ļoti pozitīvas. tur ir talantīki fanfiku rakstītāji. Interesanti palasīt.

--------------------
IPB Image
*+*[b]Mans Deviantarts *+*
+Quote Post
Taka
post Oct 31 2005, 08:03
Post #52

Tennou

From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

Tur bija ļoti interesants Silmarillonas tulkošanas projekts, vismaz kaut kas ārpus forumčata līmeņa. Bet tā drusciņa labā, kas tur ir, slīkst bezgalīgos spama plūdos.
Ja vien avatarā nav kaut kas izcili pretīgs, braukt par to virsū ir idiotisms, jūtu līdz.

--------------------
Press any key to continue
+Quote Post
GoldLeader
post Oct 31 2005, 09:33
Post #53

Magepunk
**

Group: weirdo
From: The Holy Vault 13

Ehh...es esmu arī boards1.wizards.com un sw.lv so es ZINU, kas ir normāli forumi...smile.gif Anyhow, es jau tāpatās tikai Filozofiskās Pārdomas tur taisīju...un kā jau kaukur teicu - Aivvvv ir prikolists...vienīgā anime kas viņam patīk ir Full-Metal Alchemist, un pārējās viņš noliek....tā viņš ir tīri jēdzīgs kadrs! smile.gif

--------------------
Legal Disclaimer: This post is brought you by "Teh SourceTM: A History in Spam" Foundation. © 2005-2005 All right reserved. Contact info: 08-00-SA-PAM. Call now and we'll send you a signed picture of Zerg Licking his Elbow (18+). Prizes are limited in numbers. Teh Source is not suitable for children below age 3, and is dangerous to pregnant women, people with heart disease, Bill Cosby and WizO_Sith. Abuse it at your own risk. Teh Source doesn't exist, can't exist, but it is. Got it? I thought so. You're not enough idiotic to Enter Teh Source. Follow the white rabit, but you may aswell cook it. What now, spam? Viva la revolution, Viva la spame!!!111!1111ShifTYoneTwo!1
Reply With Quote
+Quote Post
sipps
post Oct 31 2005, 11:18
Post #54

Unregistered

QUOTE(GoldLeader @ Oct 31 2005, 09:33)
Ehh...es esmu arī boards1.wizards.com un sw.lv so es ZINU, kas ir normāli forumi...smile.gif Anyhow, es jau tāpatās tikai Filozofiskās Pārdomas tur taisīju...un kā jau kaukur teicu - Aivvvv ir prikolists...vienīgā anime kas viņam patīk ir Full-Metal Alchemist, un pārējās viņš noliek....tā viņš ir tīri jēdzīgs kadrs! smile.gif
*

par aivvv tak vis tika izrunats un pec LIELTUSA visi redzeja ka tik liels pokemos jau vins nemaz nav. un visi atkal vareja dzivot ilgi un laimigai, kapec tagat atkla jasak par to runat?

+Quote Post

4 Pages V « < 2 3 4
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18 July 2025 - 19:16