![]() |
![]() ![]() |
![]() |
grudger |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 9 Joined: 30-October 05 ![]() |
Vakar man ar sagribējās kautko uzmest...
![]() ![]() ![]() Attached thumbnail(s) ![]() |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Paskatījos un pasmaidīju, likās, ka būs kaut kāds krutais panks, bet izrādijās ka tas ir kawaii panks. Tiešām mīļš. Apgāž visus prikštatus par rokeriem. Turpini.
![]() Man liekas ka kļūdas labot šinī zīmējumā nevajag, vairs nebūs tik mīļš. Bet vispārīgi runājot, tam pankam kājas pārāk īsas. -------------------- |
AmnE |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 157 Joined: 14-August 05 ![]() |
Oki nepiesieshos pie kjermenja formaam, bet nu grebenei kaut kas manupraat ne taa! Bet nu tas tik mans viedoklis!
![]() -------------------- ...:::ReSpEcT YoUr SeLf AnD ReSpEcT ThE OtHeRs:::...
|
grudger |
![]()
|
Es specieāli nezīmēju viņu briesmīgu jo domāju ka mani sāks apdirst.
![]() ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
neprporcionaali un uzziimeets, neruupiigi, atgaadina DBZ stilu ( mosh man vieniigajam,. bet tas taa..), un poza liekas taada diivaina. Jebkuraa gadiijumaa, nav slikti ( pirmais ziimeejums ), iesaku riktiigi izdomaat ko veelies ziimeet un tad ziimeet ilgi un ruupiiigi, mosh izmanto kaadus tutorial....
![]() This post has been edited by S.U.D: Oct 31 2005, 21:31 |
grudger |
![]()
|
tnx ņemshu vērā...=D
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Jaa pancinjsh sanaacis taads miiljsh un kautriigs!
Hahaa! Gribeeju piebilst, ka antipanks es neesmu! ![]() -------------------- |
grudger |
![]()
|
vakar uzmaucu vienu keksu...nedaudz palasiju tos tutorials...neko daudz nesapratu
![]() Attached thumbnail(s) ![]() |
EndlessReality |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 28-August 05 ![]() |
......*falls over laughing* Neapvainojies, bet tas vecis izskatās nu toč kā kāmis!
Acis par tuvu viena otrai, tāpēc laikam... |
grudger |
![]()
|
zīmēju kā mācēju...visiem sākumā sanāk netāds kā vajag
![]() |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
nu tavam mega pankam laba aus kautkada netada. ka lupatina. un ar acu skatiens tads itka vins skieletu bet tas nu ta sikumi. |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
QUOTE(EndlessReality @ Nov 1 2005, 16:58) ......*falls over laughing* Neapvainojies, bet tas vecis izskatās nu toč kā kāmis! Acis par tuvu viena otrai, tāpēc laikam... endlessreality, gribeetu zinaat kaa tu uzziimeetu savus pirmos ziimeejumus. ![]() ![]() ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:17 |