![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Cilveekam-Galva milzīga?heh muļķības..savu nemākulību novelsim uz individuālā stila.Bet krūtis laikam ir par plakanu,jo nav nekāda atspīduma.
Kahi-Hii matus arī gribeju tādus dīvainākus ^^ Izliekumu varētu norakstīt uz tā rēķina,ka cilvēki jau nav plakani kā dēļi. Kikyou-pēc džeka o_ō haha nebij pat galvā ienācis kas tāds XD Anyway paldies par iekomentēšanu ![]() Tagad es turpinu izlikties,ka māku ēnot ar zīmuli un patonēt vēlāk PS -> This post has been edited by Dead Star: Oct 6 2012, 00:34 |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
paņem viņas labo aci, nosmērē ar līmi un atliec īstajā vietā - citādi izskatās noslīdējusi. nu, pārējais man patīk, un pie zāles haltūras es pat nepiesiešos.
p.s. kko pamanīju - rokas kā skeletam... This post has been edited by kahi: Oct 11 2006, 18:54 -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Acij nav ne vainas. Rokas ar ir ok.
Ir gan pāris kļūdas, kuras izlec, ja kārtīgi skatās, beeet es, kā jau cilvēks, kurš vairāk skatās uz kopējo noskaņu, nekā visādiem tur anatomijas sīkumiem, saku, ka šis ir pašlaik mans mīļākais no taviem darbiem. Zilā krāsa, lapas, šūpoles... Tāda atvēsinoša sajūta rodās. |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Jā, šis darbs tiešām ļoti labi izdevies. Pat nekārojas piesieties kļūdām, jo zīmējumam tāda forša noskaņa.. tāda patīkama.
Man liekas, ka izēnots arī tīri tā neko. Ja pēc skanēšanas izskatas labi, tad jau ir točna sanācis labi! ![]() -------------------- |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Zāles haltūra izskaidrojama ar to,ka baidījos,ja visur piezīmēšu zāli,tad atkal gan meitene,gan fons saplūdīs kopā un nebūs kontrasta,tapēc nezīmēju tālāk to zāli
![]() Paldies Sushi , kahi un ak jā Kikyou - kuras ir tās kļūdas,.kuras zīmējot nākamreiz pēc idejas vajadzētu mēģināt nepieļaut? |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Tās, kuras visčakarīgāk izlabot - kājas un rokas. (pēdas un plaukstas ieskaitot).
Plus šūpoles ir viegli kroplīgas - tā daļa, kur ir sēžamais dēlis un stabi, kas tur šūpoles laikam ir citos leņķos. |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Man patīk tā ēna no šupoļu balsta, kā arī no meitenes kajām uz zemes. Tādu vakra-saulrieta-skumīgu noskaņu rada. Un tad vēk zilganais tonis padara visu zīmējumu vēl atmosfēriskāku.
Manuprāt, rokas ir nedaudz par garu.. parasti, saliektā stāvoklī, rokas elkonis ir cilvēkam līdz gurniem un tad jau sākas tieši tik pat garš otrs rokas posms. Taisnā miera stājā, plaukstas pirksti beidzas ap augšstilba vidu. Bet tas tā.. sīkumi.. Galvenais ir noskaņa. Btw, ja nevēlies, lai netīšām izsmerējas jau uzzīmētais, zīmējot kaut ko jaunu, tad uzliec tam pa virsu baltu papīra lapu. Nenosegtu atstāj tikai tik lielu laukumu, cik vajadzīgs kārtējā elementa zīmēšanai. Vismaz man palīdz. -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Tu nomainija zejas zimešanas stilu? vai man radas...
|
iru-chan |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 28-August 06 From: ogre ![]() |
darbs jau izdevies bet kajas tas pagriezens ir neizdevies vizmas tas ir manas domas
|
Kikyou |
![]()
|
|
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
mjaa acis bishku tuvaak, lai neizskataas ka vinjai taas saanos! lol
![]() -------------------- |
Dead Star |
![]()
|
Kā jau teicu acs ir maz-mazliet noslīdējusi,bet ne pārāk,manuprāt.
Šūpoles un roku garumi jau izsenis ir bijuši ļauni.. Paldies xikes un Kikyou par ieteikumiem un kritiku,iru-chan,Cowkiller,Keydan *starp citu zīmēšanas stilu nemainīju,tikai parādīju,ka ,ja man ir vēlme,tad es varu arī zīmēt ne-apaļas sejas,bet man patīk apaļās..varbūt muļķīgi,bet pagaidām kaut kā par to vienalga* par iekomentēšanu. Mazliet paniekojos fotošop.tā jau nekas īpašs,bet tik un tā patīk pa pusei origināls*pa pusei ,jo ir bišku apstrādāts* un tas otrais variants,kas pašai labāk patīk This post has been edited by Dead Star: Oct 6 2012, 00:35 |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
emm..varbuut vajadzeetu lieto zimeejumu konfigureeshanu tad kad tas ir pabeigt? jo shis man gluzhi pabeigts neizskataas..
-------------------- ![]() |
Dead Star |
![]()
|
emm..varbuut vajadzeetu lieto zimeejumu konfigureeshanu tad kad tas ir pabeigt? jo shis man gluzhi pabeigts neizskataas.. Eee nu varbūt arī vajadzētu,jo patiesībā darbs,bez piekrāsošanām ir pat ļoti nepabeigts,bet man nezkāpēc tajā momentā škita,ka pat neizēnots līdz galam ir daudz maz ok ![]() This post has been edited by Dead Star: Oct 21 2006, 00:53 |
Lalī |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: weirdo Posts: 25 Joined: 25-June 06 ![]() |
vai loti smuki bet zale ir loti nesmuka
piedod -------------------- skataties winx pa televizoru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 10:58 |