![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Aidzis |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 26-October 05 From: Latvija ![]() |
Tas mans viss pedeja laika darbs... (k-ka nebija ipashi daudz man ta laika)
![]() Attached thumbnail(s) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
zinaams progress ir. katraa zinjaa daudz labaak par pashiem pirmajiem darbiem. taa turpinaat.
![]() |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
tev ekselenti padodaas kraasoshana !
|
iewucis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 3-November 05 ![]() |
ljoti forshi darbinji.....p.s forsh puukjiitis..
|
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Redzi? Un tu veel teici, ka tev drakons nav sanaacis! No offence, bet man tas puukjiitis peec feisa atgaadina tevi... Hmm... Man patiik pirmie triis, peedeejais taads nesanaacis, ja es pareizi ziimeejumu sapratu, liekas agraak tu ziimeeji labaak...
-------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Aidzis |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 26-October 05 From: Latvija ![]() |
Nu nez- neteiktu, ka agrak bija labak... Pedejo tu mosh neuztveri pareizi...
![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Mjā, ir progress. Otrais un pēdējais ļoti patika!
![]() -------------------- |
Tjen |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Man liekas ka tavi zimejumi ir labi vienk trenejies trenejies (ka goku
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 17:56 |