IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

3 Pages V  1 2 3 >  
Closed TopicStart new topic
> ka jums patik shitadi gadijumi..., Talk...
Tjen
post Nov 20 2005, 00:46
Post #1

Danshaku

Group: Chuunin
From: Riga

Piemeram man gadijas ta es iezubrijos biologijas k.d.(kontroldarbam)
Es uzraktiju uz 7 bet viens apsis kursh neko nemacijas dabuja 9 norakstot no vienas meitenes ja nebutu vinjas vinsh ka vienmer dabutu 2 ...
Bet es palavos tikaj uz sviem spekiem... mad.gif
Duh... vel man besi tadi gadijumi ja tu macies dabuj izglitibu labu... un paraleli ir tads viens (nu nez kas bet galigi stulbs cilveks prata zinja) nedabuj izglitibu bet kautkur noperk kautkadu diblomu(izmantojot savus bagatus vecakus) un pectam klust par darbadeveju nodibina sev firmu(caur vecaku naudu) un ir miljonars ... un kamer es esmu tikaj videja limenja darbinieks... dry.gif
Vai jums nav tada doma kapec man nav tik bagati vecaki vai ari kapec dzive izrikojas ar manim ta? Bet viss shis ittka domats par nakotni smile.gif
(sorry par kludam ja kadas bija)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
One winged angel
post Nov 20 2005, 00:53
Post #2

Shishaku

Dzekinj tu esi tipisks es, un tas gadiijums par idiotu ir pilniigi reaals un biezhi taa notiek, centiigiem godiigiem cilveekiem parasti neveicas, turpretim ar slinkiem idiotiem, bagaatniekiem ir tieshi otraadi. Eh es ieniistu shito visu... Vajag satuseet ar kautkaadu mafiju un viss nokaartosies, zheel, ka nav kaa 30ajos gados, dabuu respect ieksh mafijas gjimenes un tev nav ienaidnieku, un visi tavi saancenshi kaa arii tevi kaitinoshie cilveeki peekshnji taa diivaini pazuud...

--------------------
Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
+Quote Post
bubu
post Nov 20 2005, 01:01
Post #3

Shishaku

From: Rīga

A kāpēc par to uztraukties.
Man, kad vēl mācījos, pilnībā gandarījumu darīja tas, ka es esmu pats iemācījies un pats sapratis to, ko māca. Tamdēļ jau mācos, ka gribu uzzināt un saprast dažādas lietas.
Bet tādus cilvēkus, par kuriem tu raksti, es vienkārši neņēmu galvā. Nu lai nu šie tā dara nu un? Manā vērtību skalā viņi nebij necik vērti.
+Quote Post
Tjen
post Nov 20 2005, 01:08
Post #4

Danshaku

From: Riga

Bet nu pac padoma vinsh ir miljonars un tu esi videjajs limenis bet6 vel tu esi erudets un pierdzejis cilveks bet vinsh tika stulbenis kursh neko nejedz no dzives ka tikaj palauties uz vecakiem un galveno kart uz vinju naudu... ai es vienkashi nesaprotu tos vecakus kuri dod naudu tadiem slinkuljiem kuri neko negrib darit.... blink.gif
Es saprotu ka vecaki mil vinjus bet tas prikols ka tad bus tam bernam kad vinjam bus mazberni shaubos vai vinsh palidzes... vinsh vienkashi... pateiks....... es tev nevaru palidzet sorry man nav naudas (he he he labi ka tu nezini ka es esmu bagats un naudu nedoshu NEVIENAM) .... ai nu labi ...
+Quote Post
Kikyou
post Nov 20 2005, 01:21
Post #5

Kami-sama

Mjā... zinu šito. Nav jau godīgi, bet ko tad padarīsi. Tomēr, šādi cilvēki bieži pēctam iekrīt.

Es mācos - dabūju 6, kāds cits noraksta/nošpiko - dabū 8. Dusmas jau ir, bet tajā pašā laikā zinu, ka mana atzīme tik un tā ir vērtīgāka.

Vai, un, kas ir vēl kaitinošāk, manā klasē mācās mācību pārzinei dēls - TOTĀLS BREMZE. Savādā kārtā viņam vienmēr izvelk uz 4 nesekmīgās atzīmes. Pat skolotāji par to brīnās, kāpēc viņam vienmēr beigās iznāk sekmīgi.

Un tie cilvēki, kuriem vecāki samaksā, lai dabūtu papīrus. Ehh...
Kā jau Tjen teica - paļaujās uz vecāku naudu, bet pats iespējams neko daudz nevar izdarīt.
+Quote Post
Shoune
post Nov 20 2005, 01:22
Post #6

Samurai

From: tagad uz kadu laiku parvacos uz Londonu... =(

Nu i, par ko var stresot, nu i mani vecaki ir miljonari, bet ne jau visi miljonari ir tadi ka tu raksti, ha ha mani vecaki man naudu vispar nedod, pasi teica pats macies pats strada, kaut viniem naudu nav kur likt, tik un ta vini man nedos, kames es pats visu nesasniegsu =))))

--------------------
image
+Quote Post
bubu
post Nov 20 2005, 01:26
Post #7

Shishaku

From: Rīga

QUOTE(Tjen @ Nov 20 2005, 00:08)
Bet nu pac padoma vinsh ir miljonars un tu esi videjajs limenis bet6 vel tu esi erudets un pierdzejis cilveks bet vinsh tika stulbenis kursh neko nejedz no dzives ka tikaj palauties uz vecakiem un galveno kart uz vinju naudu...

Priekš kam man to naudu? Esmu diezgan pārliecināts, ka nauda mani laimīgāku nepadarīs.
+Quote Post
lastguru
post Nov 20 2005, 01:59
Post #8

The one who knows

Group: Jounin
From: Kaigan (Riga, LV)

QUOTE(Shoune @ Nov 20 2005, 00:22)
Nu i, par ko var stresot, nu i mani vecaki ir miljonari, bet ne jau visi miljonari ir tadi ka tu raksti, ha ha mani vecaki man naudu vispar nedod, pasi teica pats macies pats strada, kaut viniem naudu nav kur likt, tik un ta vini man nedos, kames es pats  visu nesasniegsu =))))
*

taa ir normaala prakse, gudrie apziniigie vecaaki, kuriem ruup savu beernu naakotne, tieshi taa arii dara. ja cilveeks no beerniibas nav pieradis straadaat un ruupeeties pats par sevi, vinjsh neko savaa dziivee nesasniegs pat ar visu naudu. kad tu pats kaut ko sasniegsi savaa dziivee, tad arii vareesi vinjiem luugt naudu... bet tas nebuus tik aatri... kaadi 10 gadi vismaz buus tev jaapastraadaa.

--------------------
Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian

The Tao of posting:
Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience.
And never underestimate the power of stupid people in large groups...
+Quote Post
+Chibi+
post Nov 20 2005, 02:01
Post #9

(yaoi) rota 69

Group: Kaigan Valde
From: sky

a ko dariit? Celsim komunismu un dziivosim visi godiigi? Tas nekad nenotix.
Bet par maaciibaam - nu a kam tu maacies? Atziimei vai zinaashanaam? Kad tevi njems darbaa, visiem buus viealaga, vai tev biologjijaa bija 3 vai 8. Ar savu galvu arii var izsisties uz augshu. To pashu vecaaku naudinju var nodzert un nospeeleet kaartiis. Chill out. Ja galva ir uz pleciem, nepazudiisi.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
X_Kamui
post Nov 20 2005, 11:10
Post #10

CLAMP Fan

From: Дома...

QUOTE(Tjen @ Nov 19 2005, 23:46)
Es uzraktiju uz 7 bet viens apsis kursh neko nemacijas dabuja 9 norakstot no vienas meitenes ja nebutu vinjas vinsh ka vienmer dabutu 2 ...
Bet es palavos tikaj uz sviem spekiem...  mad.gif

Nu ja bija tadi gadijumi.... man piemeeram uz tiem nospļauties, bet nu lab....

Man bija liidziigs gadijums, kad es ilgi zubriju matemaatiku, uzrakstiju kontroldarbu, nakamajaa dienaa saņemu rezultaatu un 1 mani ne ļoti iepriecinaaja... bet tas nebija viss, 3 cilveeki(nu piiiilniiigas nulles matenee) dabuja 8, tas mani galiigi nokaitinaaja XDDDDDDDDDDDD
nirdziigs gadijums, bet nu tomeer....
QUOTE(Tjen)
Duh... vel man besi tadi gadijumi ja tu macies dabuj izglitibu labu... un paraleli ir tads viens (nu nez kas bet galigi stulbs cilveks prata zinja) nedabuj izglitibu bet kautkur noperk kautkadu diblomu(izmantojot savus bagatus vecakus) un pectam klust par darbadeveju nodibina sev firmu(caur vecaku naudu) un ir miljonars ... un kamer es esmu tikaj videja limenja darbinieks...  dry.gif

Nevienmeer taadiem cilveekiem paliidz diplooms un viņi kļuust par darbadeveju un nodibina sev firmu, jo viņi paši neko nespeej... bet taadi cilveeki man besii tongue.gif
QUOTE(Tjen)
Vai jums nav tada doma kapec man nav tik bagati vecaki vai ari kapec dzive izrikojas ar manim ta? Bet viss shis ittka domats par nakotni smile.gif

X - Theyr Destiny Was Foreordained, lab joks...... biggrin.gif
Nevienmeer bagaats cilveeks ir laimiigs cilveeks, bet nu lab... wink.gif

--------------------
IPB Image
"Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..."
+Quote Post
Church
post Nov 20 2005, 11:33
Post #11

sewer rat

From: latvia / riga

hrm. vai shis threads i domaats chinksteeshanai par netaisniigo dziivi? es taa un taa, bet vinji, BET VINJI!#(&*@(!! uzlieshu pat veel nedaudz uudens uz chinkstdzirnavaam. - iepuvusho kapitaalistu beernu vecaakiem veel vairaak naudas un algas lielaakas, kaa tad taa?!? un taviem vecaakiem no post-sovdepijas gandriiz nekaa nav, waaaah sad.gif( <g>
tas ir pilniigi normaali, ka dziives apstaaklji cilveekiem atshkjiras. kaa/kur tu tiec savaa dziivee no konkreetiem starta apstaakljiem tas ir tavs pasha roku darbs. skaust citiem? var atrast lietderiigaakus laika pavadiishanas veidus. nozheelojami.
+Quote Post
Taka
post Nov 20 2005, 13:35
Post #12

Tennou

From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

QUOTE(Tjen @ Nov 19 2005, 23:46)
Bet es palavos tikaj uz saviem spekiem...  mad.gif
*

Vecīt, tā notiek vienmēr, tie kuri noraksta gandrīz vienmēr dabū augstākas atzīmes nekā tie, no kuriem noraksta. Nezinu kāpēc tas tā ir, bet nu tā vienmēr notiek. Un jā - ja devi kādām norakstīt, neņaudi ka viņam sanāca labāk. Pats devi - pats arī vainīgs.
Mans ieteikums Tev būtu tāds - lieki necepies par to, haļavņikus Tu neizmācīsi.
Vienkārši - vai nu nedod norakstīt nevienam, vai arī dod norakstīt tiem, par kuriem zini, ja Tev vajadzēs - viņi dos norakstīt arī Tev.
Church - nu es tik ļoti nebūtu kategorisks par vecākiem no sovdepijas... Vairums šodienas miljonāru savu biznesu kā reiz būvēja uz partijas naudas smile.gif
Ļoooti atkarīgs no tā, kas vecāki bija PSRS. Un vispār, as usual - ir tie, kuri ņaud un ir tie, kuri dara!

P.S. Ar "darīšanu" es nedomāju iešanu pāri līķiem.

--------------------
Press any key to continue
+Quote Post
ETM
post Nov 20 2005, 15:28
Post #13

Very Old Fart

Group: 40K
From: Man pajāt

nez kuram tad iisti darbavietaa tavs diploms vajadziigs. nu nopirki tu papiireli nu un kas? es izlidoju no universitaates, dabuuju vienu gadu atkaartot. vai tas trauceeja man dabuut darbu normaalaa firmaa savaa specialitaatee? shobriid ir diezgan normaala prakse ka programmeetaajs (nu jaa, es minu vienu sfeeru, citur varbuut atskjiras) nemaz nepabeidz augstskolu jo pelna pietiekoshi arii bez paiiriisha, jo darbadeveejam nospljauties uz atziimeee, galvenais ir razhiigums, tobish cik tu pats reaali rubii dariit, nevis kas rakstiits. Un chiiksteet par atziimi BIOLOGJIJAA ir vienkaarshi nozheelojami.

--------------------
Because i can!
+Quote Post
edg
post Nov 20 2005, 15:39
Post #14

limpene grauž aknas

From: PM

Ak mans dievs, cik stulbs threads!
Tu uzskati, ka cilveeks, kas neko nejeedz, var kaut ko sasniegt? Jaa, diploms ir svariigs, lai iestaatos darbaa, bet, kad tu buusi iekshaa, visiem buus pie vienas vietas, vai tev ir diploms vai nav - svariigi ir tas, ko tu proti. Un, ja tu neko neproti, tad sorry. Nu "baigi" svariigaas ir taas atziimes, ko tu beigaas dabuu. Es vienmeer esmu shpikojis to, ko neprotu, un ljaavis shpikot to, ko protu. Kaapeec? Taapeec, ka atziimes vajag skolai nevis dziivei! Ir iznjeemumi. Bet shpikotaajs nekad neteemees uz, piemeeram, zinaatnieku...
Jaa, galiigs idiots var nodibinaat firmu. Un arii tu, Tjen, un juus visi paareejie to varat. Ir iedziivojies uzskats, ka firmas dibinaashanai vajag milzu naudu. Nav taa! Firmas var dibinaat rindinjaa vien! Sakasiit 2000ls var! Risks naudu zaudeet pastaav. Un parastam cilveekam zaudeejumus nesedz vecaaki. Tieshi taapeec lielaakaa dalja cilveeku nobiistas un taa arii neizmeegjina. Arii es nemeegjinu. Bet tikai daljeeji taapeec. Galvenokaart taapeec, ka firmas vadiishanai vajag milzu darbu ieguldiit. Klienti ir jaameklee un ar vinjiem jaaaukleejas. Darbinieki ir jaameklee un ar vinjiem jaachakareejas. Reekjini ir jaamaksaa, graamatvediiba jaaraksta. Chakars, chakars, chakars. Kur sheit paraadaas tevis ieguuto atziimju svariigums? Svariigas ir tavas darbaspeejas, komunikaacijas prasmes, prasme sekot liidzi notikumiem un nelaist garaam iespeejas. Kaa tu domaa ieguut kaut vai tos pashus 2000ls bez komunikaacijas speejaam, sponsorus neatrodot? Kur nu veel runaat ar klientu un paarliecinaat vinju, ka tieshi tava firma ir vislabaakaa! Jaa, bagaatnieka deelam teevs paliidzees atrast potenciaalus klientus, dos reaalaa dziivee tuukstoshiem latu veertas konsultaacijas firmas vadiishanas jomaa, izliidzees, ja firma ies miinusos. Bet, ja tu sevi tieshaam uzskati par labaaku un gudraaku, tad tu vareesi to visu panaakt un uzzinaat caur citiem cilveekiem, caur pats savaam speejaam runaat, savaam speejaam ciiniities, savaam speejaam uzkjert labaakos piegaajienus. Netaisniiba, ka bagaatnieka deels var palikt duraks? Netaisniiba ir, kad cilveeks piedzimst kropls! Izmanto tu to, ka neesi kropls un ciinies!
Katrs cilveeks pats izveelas, cik daudz vinjsh grib savaa dziivee sasniegt un speej puules tajaa ieguldiit. Cilveeki, kas nolaizh rokas un samierinaas ar vinjiem nepatiikamu darbu, visu savu dziivi zheelosies. Bet cilveeki, kas pilnveido sevi un kljuust labaaki par paareejiem (un to nosaka ne jau atziimes, bet driizaak rakstura un apkaarteejo izpratnes, sevis pielaagoshanas videi pilnveidoshana), taadi cilveeki kljuust par miljonaariem.

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
CirvjaKaac
post Nov 20 2005, 15:51
Post #15

Danshaku

From: Kačoku zāle

Jā, jā - pasaulē nav taisnības... A kam tagad viegli?

--------------------
Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
+Quote Post

3 Pages V  1 2 3 >
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 10:02