![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Yeeeeeeesssssss Vel tikai 2 stundas līdz El hazard. kurš vēl skatās?
![]() ![]() ![]() -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Iespeejams, ka es. Saakam laika atskaiti
![]() Tas jau mazliet smiekliigi kljuust... -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Vēl 28 minutes.
![]() Attached image(s) ![]() -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
Smogs |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 14-February 04 From: Solar system ![]() |
AaAAA... Un es sonakt neesmu majas!
-------------------- Newerthless meanings...
|
Seven_of_zero |
![]()
|
Liekas ka El. ....haz..ard ir ..............beidzies un beidzot ........ ...va....ru iet gulē.......t. ( galva atsitas pret klaviatūru un tur ari paliek)
![]() -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Tad es tiesji 1/2 stundu liidz beigaam neiztureeju ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
Seven_of_zero |
![]()
|
Forš Anime man patika. Cerams ka pa vox drīz atkl būs anime.
(Bet pašlaik pievērsīšos dimensiju pārejas meklēšanai - El hazard es jau nāku. ) ![]() ![]() ![]() Attached image(s) ![]() -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Baac un es atsleedzos apmeeram pusstundu pirms saakuma ...
![]() hrr.. bet iisteniibaa gribeeju loti redzeet.. Kaadam nav uz cd vai dvd kaadaa kompim draudziiaa formaataa? ![]() Buutu loti pateiciigs.. ![]() -------------------- |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Un kāpēc vienmēr tas labākais ir jārāda tik vēlu naktī?! Es arī gribēju ļoti redzēt, bet neizturēju... *buhuhu* T-T
Būs kaut kur jānovelk... ![]() -------------------- Go and die, please.
|
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Nu varu piedaavaat El Hazard... Man ir gan TV gan divas OVAs... Vispaar nevaru sagaidiit kad vienreiz Siriuss[FN] uzchiniis anim DC hubu, ar pieeju tikai no Latvijas. Tad jau vareetu meiriigi noshareet...
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Kaadaa vinsh tev formaataa? Un uz kaa? (cietaa?, cd, dvd?)..
Man jau nav net paaraak briivi pieejams, taapeec diezni vai vareeshu novilkt caur dc++ nez ja vereetiu kaut kur vecriigaa satikties un apmainiities ar cd/cd matricaam (vai dvd) ... ![]() -------------------- |
Seven_of_zero |
![]()
|
Nu tā, VOX Piektdienas naktī 1.50 DNA.
-------------------- There is nothing imposible.
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
biš tiešāk.. DNA2.. hehe... neliela atšķirība..
-------------------- ![]() |
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
Kadam nav DNA pirma sezona ?
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
mhahaha.. nee, tur ir tāda fiška , tā av otrā sezona.. bet gan DNA (kvadrātā) tam divniekam būtu jābūt kā indeksam.
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14 June 2025 - 14:04 |