![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
taakaa man veiksmiigi ir piegreizts nets un pie taa tieku reizi simts gados, buutu ljoti pateiciigs, ja kaads vareetu uz trubaam mest jaunaakaas bleach epas. 57+ luudzu.
Jau ieprieksh pateicos. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Ja tev ir DC++ vari bez problēmām un samērā ātri dabūt 58 epu. Nākošās vēl tikai gaidu.Nav parādījušās DC++.
-------------------- |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Nu ieej Baka-Updates...un tur var nokačāt visas līdz 59..(šodien laikam būs 60)....ja protams ir BitLords!!
![]() -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
skatos, mums te riktiigi gjeeniji savaakushies. Varbuut ir veerts piefikseet, ka man nav pieeja netam tik ilgi, lai vareetu atljauties izmantot torrentus vai DC. Ja saku, uz trubaam, tad arii domaaju, uz trubaam.
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
nav vieglāk palūgt man iekš RW atnest?
-------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Kikyou uzmeta 58. o.o (Ņemu no Lunar; viņiem 59 vēl nav.)
Es tā sapratu, ka 57 neieskaitot, hm? |
animeec |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 54 Joined: 21-August 05 ![]() |
nu lab es ieliksu tad, kad novilksu, sadalja bleach,.,,,,,,,
|
Sigfa |
![]()
|
paldies
![]() jaa, 57 neieskaitot. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:09 |