![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Maneejs taa baig briinaas kaapeec te nekas nav par Lunar, man shkiet ka shii speele shai sadaljaa visvairaak iedereetos, man taa baigi patiik un neatteiktos veelreiz uzspeeleet..
![]() -------------------- ![]() |
Red Devil |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 17-September 04 ![]() |
Es atvainojos ka es taa nezinu bet kas ir Lunar??
-------------------- Freedom is never given. It's won.
"We go to war not to die for our country but to make others die for theirs." |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Es Lunar 2 spēlēju. Ļoti interesanta jRPG (kā vecie FF).
![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Tu tieshaam nezini? Taa ir nenormaali veca speele kura ir bijusi uz daudzaam speelju sisteemeemaam. RPG, nu tur varonji ziimeeti anime stilaa milestiiba shkirshanaas u.t.t. karo4e ja vari dabuut uzspeelee baig labaa manta
![]() shis ir wallpeipers no shiis speeles ![]() ![]() QUOTE(Hikaru @ Nov 23 2005, 18:55) Es Lunar 2 spēlēju. Ļoti interesanta jRPG (kā vecie FF). ![]() Tu uz PS spelee? dubultposts! This post has been edited by JurCHiX: Nov 24 2005, 11:43 -------------------- ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
hehe Lunar chari un viss paareejais, kas ziimeets anime stila ir GONZO darbs. Vispaar Lunar ir pirmais darbs par kuru stubija GONZO sanjeema naudu.
Jautaajums, cik veca ir shii speele??? ![]() |
Aven |
![]()
|
QUOTE(Ghoul @ Nov 23 2005, 19:20) hehe Lunar chari un viss paareejais, kas ziimeets anime stila ir GONZO darbs. Vispaar Lunar ir pirmais darbs par kuru stubija GONZO sanjeema naudu. Jautaajums, cik veca ir shii speele??? ![]() BAIGI veca, shkiet kaadi 10-15 gadi vai pat vecaaka -------------------- ![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Lunar rulzz, man ir abas šīs spēles daļas. Mani tā pievelk intereses pēc, kas tad notiks nākamajā klipā.
-------------------- |
Aven |
![]()
|
tev u sonjkas ir diski vai iso faili un emulators?
-------------------- ![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Man viss ir un PS1, 2
-------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Ooo Lunar, es ka Hikaru ar tikai otro daļu esmu speelejis
![]() Man agraak baigi patika, tikai es to lidz galam taa ari neizgaju.... neatceros kapec ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Aven |
![]()
|
Es arii neesmu izgaajis bet tikai pirmo dalju, izpildiiju 3 dragonkvestus un iespruudu kautkaadaa tornii..
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
|
Aven |
![]()
|
A kur vareetu to dabuut?
-------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
-------------------- |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Kurs no jums ir izgajis lunar2
![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:22 |