![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Jaffa |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 14-May 04 From: Aizkraukle (bedre) ![]() |
Vai kaads ir speeleejis?
Vai tas ir to veerts? Vai ir iespeeja apiet maksaassanu? Taatad vai ir bezmaksas servaki... ![]() |
Tjen |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Huh square-enix ir labi nodroshinajies pret to lai neviens netiek caur bez maksashanas
![]() ![]() |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
Nu vispār cik es esmu dzirdējis no paziņas, kurš kādu laiku spēlēja, ka nav vērts. Ļoti parasts MMORPG ne ar ko neatšķiras... tikai tas ir Final Fantasy.
-------------------- Geeks rock!
|
Jaffa |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 14-May 04 From: Aizkraukle (bedre) ![]() |
![]() ![]() Nu ko zeel ka taa. Moss kaads tomeer kaadreiz kautko uzlauziis un tad buus baigie prieki vecu speeliiti paskatiities. |
Crio |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 19 Joined: 27-October 04 ![]() |
Nav jau tik daargi patiesiibaa, es pirms paaris nedeeljaam iegaadaajos.
Pagaidaam man patiik. Uz nelegaalu speeleeshanu var necereet. |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
cik ir jaamaksaa?
-------------------- ![]() |
Crio |
![]()
|
Speele ar abaam expansion pakaam + shippings uz lv = 18Ls
Pirmais meenesis bez maksas, peec tam ~8ls meenesii |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Speeli vinjsh neljauj installeet ja uz datora nav installeets Playonline viewer, kuru var dabuut tikai par maksu, man ir speeles ISO thingsisms
-------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
tox1c |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 8 Joined: 26-November 05 From: Riga->gRc ![]() |
es labpraat uzspeeleetu... bet par daargu... esmu maksaajis par La2 un man tagad pietiek...
![]() -------------------- Esmu pilniigs kretiins...
|
Crio |
![]()
|
|
tox1c |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 8 Joined: 26-November 05 From: Riga->gRc ![]() |
![]() ![]() -------------------- Esmu pilniigs kretiins...
|
Rusell the carrotstork |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 152 Joined: 7-November 05 ![]() |
Man čumaks pasūtija ībejā. Viņam pieveda, bet pagaidām videokarte sačakarēta. Kad būs gatava viņš spēlēs
![]() Bet 8Ls mēnesī nemaz nav dārgi. Un FF faniem jau ne tik. ![]() Un jā kā jau Jaladins teica, spēlēt dēļ tā, ka nosaukumā ir Final Fantasy. Tur tak var būt mūgli. ![]() -------------------- |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
QUOTE(Rusell the carrotstork @ Jan 19 2006, 12:33) Ne tikai, tur ir visi krutie FF prikoli ieskaitot vecos labos summonus: Ifrit, Shiva, Bahamuth utt. -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Rusell the carrotstork |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 152 Joined: 7-November 05 ![]() |
QUOTE(One winged angel @ Jan 19 2006, 16:39) QUOTE(Rusell the carrotstork @ Jan 19 2006, 12:33) Ne tikai, tur ir visi krutie FF prikoli ieskaitot vecos labos summonus: Ifrit, Shiva, Bahamuth utt. Zinu, zinu! Esmu playoneline.com mājaslapu izstudējis visu! Bet būt par mūgli man liekas vislabākais, kas var būt!!!! ![]() Vēl ir forši, ka tur ir tonberijs. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:27 |