![]() ![]() |
| Ghoul |
Nov 28 2005, 18:50
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! |
Nu taa pastaav iespeja, ka Latvijas otaku legjioniem pievienosies vel viens biedrs. Tik vinju interesee kkas Simpson veidiigs
Vispaar man pasham buutu interesanti kko taadu pasatiities. Taatad vai ir simpsoniem liidziigas animes???? |
| edg |
Nov 28 2005, 22:43
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM |
QUOTE(Ghoul @ Nov 28 2005, 17:50) Nu taa pastaav iespeja, ka Latvijas otaku legjioniem pievienosies vel viens biedrs. Tik vinju interesee kkas Simpson veidiigs Vispaar man pasham buutu interesanti kko taadu pasatiities. Taatad vai ir simpsoniem liidziigas animes???? Nav nekas taads redzeets. Tas tomeer ir vairaak vai mazaak amerikaanju humors. Iesaku pameegjinaat ne-anime - Futurama. Autors tas pats. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
| Church |
Nov 28 2005, 23:20
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga |
|
| ShinChan |
Nov 28 2005, 23:31
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom |
QUOTE(Church @ Nov 28 2005, 22:20) Bender saiko! Bender banzai! ;> bet tieshaam. kas var buut apburoshaak par smeekjeejoshu alkoholikji kleptomaanu robotu? ;> Es teiktu, ka nekas. Ja animētiem tēliem dotu oskarus, tad Benders viennozīmīgi būtu mans favorīts. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 1 December 2025 - 19:42 |