![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Sorry, par kaarteejo topic no maniim, bet...
Ieposto kaadu anime bildiiti, kuras varonis ir liidziigs tev! Shii dereetu man... Man pat shobriid ir preciizi shaadi mati... ![]() ![]() Ceru, ka teemu saprataat! ![]() -------------------- |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Ohohohohohoho, nu nav jau tik ljoti liidziigs, bet liidziiba ir.. lool
![]() dazaadaas grimmasees.. ![]() ik dienas mazie priecinji .... lool ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
nju, dazi ieteica man shajaa anime festaa kosplejot Kisu Sohmu (Fruits Basket)
![]() ![]() esmu gan lielaaka pa vinju bet... p.s- un I LOVE tigeriishi!! ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
iewucis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 3-November 05 ![]() |
...njaaa man jau gruuti taadu atrast, jo gandriiz visas anime meitenes ir ar macholkaam...un ja nav tad daudzaam ir citaadaaakaas kraasaas mati..protams tikai ne blondi....
![]() ![]() vb kaut cik liidziiga shajaai jo dazjreiz taa matus paarlieku, ja veelos buut brunete ![]() ![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Ja pareizi atceros, man cilveeki ir teikushi, ka es izskatos liidziigs shim cilveekam:
![]() ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Nu, es te vnk vienu bilžuku atradu. Jūtos kā tā meitene (vismaz šobrīd)
![]() -------------------- |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Well... Nu tik ljoti liidziigs neesmu, bet Millions Knives bishku atgaadina mani:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pats diivainaakais tas, ka kad biju mazaaks vairaak atgaadinaaju vinju kad vinjsh bija mazaaks kaa sheit: ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
AnGeL_LoVe |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1548 Joined: 30-September 05 From: HeAvEn ![]() |
well in a certain way i'm very similar to Toru
![]() ![]() -------------------- De-ar fi sa-ti impartesti odata Tu bogatiile ce ai, Din toate darurile tale, Ti-as cere-o lacrima sa-mi dai. Mi-ai da atunci un strop de suflet, ce din adancuri imi rasare, Caci numai din adancul marii Se pescuiesc margaritare... |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
A es iisteniibaa nemaz nezinu, kas taa par meiteni tanii manaa bildiitee...
Kaads zin, no kaadas animes vinja ir? -------------------- |
Shoune |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 119 Joined: 13-July 05 From: tagad uz kadu laiku parvacos uz Londonu... =( ![]() |
ehh, 90% kopijam man, vienigi vinam ir deguns bisku ir mazaks par manejo, heh bet ta var teikt ka es 2., ka tev skiet One Winged Angel ? =)))
![]() -------------------- ![]() |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
QUOTE(Shoune @ Nov 30 2005, 00:07) ehh, 90% kopijam man, vienigi vinam ir deguns bisku ir mazaks par manejo, heh bet ta var teikt ka es 2., ka tev skiet One Winged Angel ? =))) Nee, nu man izskataas, ka vairaak ka 90% liidziigs tev, deguns apm. taads pats, arii mati taadi pashi tikai bish garaaki, a taa viss ok... taapat arii kaa ghoulam atbilda vinja peedeejais ziimeejums nereaali -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Shoune |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 119 Joined: 13-July 05 From: tagad uz kadu laiku parvacos uz Londonu... =( ![]() |
heh nu ja, tas gan ja paskatas bildes kads izskatas Ghoul, tad tiesam ta pedeja bilde ir 100% vins heh =DDD, Ghoul esi laimigs tevi anime attelo ha ha =DDD
Bet OWA he he, ja godigi tu tiesam esi lidzigs tam dzekam no Triguna =DD, 95% kopija tev =D ehmmm, lai nebutu offtopic =D Tads es gribetu izskatities... ![]() -------------------- ![]() |
icewirm |
![]()
|
![]() summoner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 400 Joined: 28-March 05 From: the other side of the world ![]() |
Don“t know who he is, but I kinda look like him
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Kenshin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 5-November 04 From: beyond the stars ![]() |
![]() ![]() nav taas pashas veiksmiigaakaas bildes, bbet eniivei nedaudz liidziiba ir.... ^^ -------------------- ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
She looks kinda like me... Don't u think?
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 10:57 |