![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Daudzi grib novertet savas zinasanas par anime tadel es gribu dot viniem iespeju.
Man nosakuma ir vajadziga programma tadel es no visas sirds gribu lugt kadu programetaju tadu izveidot sikaku informaciju kadai programai jabut var uzinat pie lastguru es loti ludzu palidzet. Man vajag apm 150-300 jautajumus ar gataviem atbilzu variantiem.Varat izveleties vai jautajumus seit rakstit vai sutit man labak butu sutit man. Testa veids nav zinams, bet nebus japilda visi jautajumi bus katru reizi ne vairak ka 30 tapec nebaidieties. PIEM: ![]() A Lorono Zoro # B Roronoa Zoro C Roronoa Coro Vai PIEM: Cik gadi ir ichigo #A 15 B 20 C 18 viena prasiba bilde nedrikst but lielaka par 10 kb ludzu. Un ludzu tadus normalus jautajumus. ![]() -------------------- |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
A man liekas ka to personāžu no one piece sauc Roronoa Zoro nevis Rorona
![]() |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Tas ir anime tests par visam anime.
![]() -------------------- |
Righorn |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 11-February 05 From: Pie kompja ![]() |
hmmm... es domaaju ka visperfektaak butu ja sho testu vareetu pildiit tikai vienreiz kaadaa notiektaa laikaa piem.- vienreiz gadaa. un ja buutu simts jaut. buutu daudz vieglaak redzeet kaadas shim userim ir zinaashanas!
![]() Mani jautaajumi: Kursh ir pasaules slavenaas mangas "Angel sanctuary" autors? 1.Youichi Takahashi 2.Kaori Yuki 3.Miura Kentaro Kuram Dragon Ball izdevumam ir visvairaak seriju? 1.Dragon Ball 2.Dragon Ball Z 3.Dragon Ball GT Kuras animes galvenais varonis ir Kamui Shirou? 1.The Vision of Escaflowne 2.Akira 3.X (Varbuut jautaajumi ir nepareizi noformuleeti, varbuut arii kaut kas ir nepareizs ![]() |
Janus |
![]()
|
Vismaz kads saprot ka runa iet par visiem anime.
Faplo |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 136 Joined: 22-September 04 From: Jaunogre ![]() |
Man liekas jūs te šaujat galīgi kreisi, jo ja te būs jāatbild uz jautājumiem par konkrētām animēm tad gluži vienkārši tas būs kautkas līdzīgs kontroldarbam skolā uz kuru gatavoties varēs tikai pavadot n-tās stundas skatoties garo list ar animēm kas VARĒTU būt testā. Testam vajadzētu būt daudz vispārinošākam piemērām kāpēc anime chariem mēdz tecēt asinis pa degunu .
a. Viņiem tāda slimība neārstejama. false b. Viņi daudz apdauzās. false c. Viņi ieraudzīja kādu ecchi ainu. true Nu es tik devu mājienu. Jo jebkurā gadījumā 100 jautājumi neaptvertu ne ceturto daļu no animēm. |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Ja negribi atbildeet uz jautaajumiem testaa neatbildi, tevi tak neviens nepiespiezh.
-------------------- |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Pilniibaa piekriitu Faplo, piemeeram es nevareetu atbildeet uz jautaajumiem par Bleach vai kaadu citu jaunu anime. Taatad jaameegjina uzdot vairaak jautaajumu par anime filosofiju (
![]() ![]() |
Janus |
![]()
|
Ja pieteiksies kads programetajs tad testu varetu uztaisit ta ka tests pielagojas tavam limenim.
un tadi jautajumi ari bus. Tad dodiet jautajumus kas jums liekas pienemami. -------------------- |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(Janus @ Dec 2 2005, 17:22) Ja pieteiksies kads programetajs tad testu varetu uztaisit ta ka tests pielagojas tavam limenim. un tadi jautajumi ari bus. eeem, kaadam liimenim??? "master otaku" lesser otaku" ????? ehhh vareetu salikt taa, ka var izveeleeties par kaadaam anime buus jautajumi, piemeeram, " old-school anime ". Well, saku par jaunaam anime es neko neatbildeetu... lool ![]() |
animeec |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 54 Joined: 21-August 05 ![]() |
nu vispa es domaju, ka ar visam animem ari var, jabut tacu erudiitam un jazin kaut kas par visam(popularakajam vairak) animem
|
Righorn |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 11-February 05 From: Pie kompja ![]() |
Galvenais- jo vieglaak jo labaak(es domaaju par testa konstrukciju), jo kursh taa sauktais programmeetaajs gribees stundaam seedeet un chakareeties, lai izpildiitu nez kaadas prasiibas...
![]() ![]() P.S. Jums laacis jau sen apeests... This post has been edited by Righorn: Dec 2 2005, 17:56 |
Janus |
![]()
|
Neko parak sarezgitu nevajag. Par programas veidosanu kadai tai jabut var griezties pie lastguru.
Janus |
![]()
|
Sis bus anime tests par anime un kas tur notiek par anime autoriem un tada veida jus noteikti esat redzejusi miljonaru vai prata banku anime tests bus tiesi tads pats un domats tiem kas doma ka zin daudz par anime kopuma.
-------------------- |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(Righorn @ Dec 2 2005, 15:53) Mani jautaajumi: emm... a varbuut nevajag jautaajumus un atbildes publiski? suuties Janusam^^ QUOTE(Ghoul @ Dec 2 2005, 16:24) QUOTE(Janus @ Dec 2 2005, 17:22) Ja pieteiksies kads programetajs tad testu varetu uztaisit ta ka tests pielagojas tavam limenim. un tadi jautajumi ari bus. eeem, kaadam liimenim??? "master otaku" lesser otaku" ????? ehhh vareetu salikt taa, ka var izveeleeties par kaadaam anime buus jautajumi, piemeeram, " old-school anime ". Well, saku par jaunaam anime es neko neatbildeetu... lool ![]() ideja ir taada ka katrs jautaajums ir noveerteets ar sarezhgjiitiibas pakaapi (kura peec testa izmeegjinaajuma laidiena var tikt korigjeeta). kaa arii jautaajumi tiks klasificeeti kategorijaas peec teemas vai zhanra vai veel kaa (varbuut vienlaiciigi vairaakas kategorizaacijas - tas jaaizdomaa kad buus vairaak jautaajumu). testeeshanas proga pielaagos testa jautaajumus tavam zinaashanu liimenim, un piemeeram ja tu esi atbildeejis pareizi uz sarezhgjiito jautajumu par kaadu teemu, tev vieglu neprasiis. tas saucas "Computer Adaptive Testing". kategorizaacija gan veel jaapaardomaa -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:09 |